Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg fått testa demoen av Mafia 2 til X360,PS3 og Pc.

 

Og det er helt utrolig at det enda ikke går ann å lage et spill på konsoll som ser sån nogenlunde likt ut...det her er Red Dead Redemtion all over altså....

Pc utgaven ser jo selvf best ut og er utrolig lettkjørt til å se så bra ut..meget overaskende!

 

PS3 utgaven har ingen foil på bakken og busker som blåser ser bare for å si det på godt Norsk..helt for jævlig ut!! X360 virker noe mer blassere på texturene og en kan lure på om det kjører sub HD? Men om vi ser bort ifra høyere textures så ser det mer likt ut Pc versjonen med masse foil og busker som reagerer på vinden...ikke en eske som skal se ut som en busk som vaier ratt og frem...

 

Jeg er veldig glad i min PS3 men det her er bare nok et utrolig godt eksempel på at har en begge maskinene så styr langt langt uanna dem fleste multiplatform spill til PS3. Jeg personlig kommer til å gå for Pc utgaven da det var såpass lettkjørt og det ser jo 100 ganger bedre ut.

 

Skuffet over nok en dårlig PS3 port.

Lenke til kommentar

 Testet Mafia 2 på 360 i dag eg også, syns dette her var givende saker da eg i utgangspunktet ikkje kan fordra f.eks GTA. Så eg legger nok inn en bestilling på dette i fra elkjøp :) Når det er sagt, flott at du testet ut PS3 demoen også _Larzen_, den var som forventet underlegen. Regner med t dette gjenspeiles i retail versjonen også, så da blir det Xbox 360 også i denne omgang.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Synes 360 demoen av Mafia II selv så finere ut overall, men skygger på PS3en så mye finere ut, og hadde noe bedre framerate ikke så mange firkanta ting i skyggene som det var på 360 demoen

Men selve opplevelsen i demoen gjorde jeg ikke vil kjøpe spillet til noen av plattformene jeg har, kansellerer forhåndsbestillingen...

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Hmm dette er da merkelig siden det er mye snakkiss om at 360 versjonen av Mafia II er bedre en PS3, men se her:

"These first eight pictures were posted by Gamespot on August 6th and they are showing the final build of the PS3 version which looks alot better than the demo as you can see the grass and less jaggies plus more vivid colors. "

 

http://www.gamespot.com/ps3/action/mafia2/images/0/7/?tag=thumbs_below;thumb;2

 

Kansje det blir et kjøp likevel etter dette :)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Nei faen, no får det jaggu vise seg at Xbox 360 versjonen er teknisk overlegen PS3 ettersom eg har bestillt spillet :p Men regner med det er blitt finpussing på 360 versjonen i forhold til demoen så det kan vel bare bli bedre ;)

 

Men når eg ser de bildene på gamespot, så nekter eg å tru spillet er så velpolert mtp. jaggies...

 

 

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Vil du høre min mening om hvorfor jeg foretrekker trophies over achievements? Når man får "100%" på PS3, blir man belønnet med Platinum, i motsetning til på 360, der det bare står at man har 1000/1000. Det er mer mål i å klare 100% da, føler jeg, selv om jeg gir langt faen i disse systemene som gjør at man får større e-penis.

Endret av AltF4
Fjernet sitering.
Lenke til kommentar

Dette er min grunn til at jeg HATER både trophies og achievements: De gjør til at man ikke spiller et spill slik man naturlig ville gjort, isteden følger man en forhåndsoppsatt punktliste og sier seg ferdig når man har klart alle punktene - istedet for det som normalt er, nemlig å runde spillet og evt. komme tilbake for mer hvis spillet er godt nok til at man ønsker å spille det flere ganger. Jeg kjenner mange og har sett utallige eksempler på personer som fortsetter å spille et spill de ikke liker - kun fordi de skal ha poengene/trofeene, eller i motsatt fall legger i fra seg et spill med lette trofeer etter at alle er oppnådd, selv om det er mye usett innhold igjen i spillet. Spillgleden og den frie utforskingen forsvinner, og det går ikke an å diskutere et spill med noen med mindre det hadde noen "minneverdige achievements".. det gjør meg ganske oppgitt, og det har skapt et skille mellom spillere; de som elsker spill, og de som elsker achievements. To uforenelige grupperinger.

Lenke til kommentar

Jeg ser det slik: achievments/trophies gir meg den lille eksta grunnen til å spille et spill på nytt og også skaper noen morsomme situasjoner, hvem hadde funnet på ideen med å kaste en golfkølle på Andrew Ryan? Hvorfor gidde å spille på hard når man kan spille på normal?

 

Hvis et spill har achievements som mer eller mindre krever mye ut av meg (som nightmare på AvP, GoW online og få 100% i gta 4)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...