Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er kun på N4G for å se på nyhetene (orker ikke se på "diskusjonene"), men finnes det noen alternative samlesider for nyheter om spill?

 

Og, en ting til, er det bare jeg som lukter konspirasjon når Gamer.no forsvant ut fra HW-nettverket timer etter at Killzone 2 anmeldelsen kom ut? De gikk ut med et smell, alright!

Lenke til kommentar

De har nettopp begynt med det. Gleder meg allerede til de første rage-trådene fra butthurte engelske fanboys etter en eller annen anmeldelse.

 

Gamer.no skriver for det meste moderate anmeldelser, så jeg tviler på at det blir de helt store reaksjonene, også har de Furevik som er en av de få anmelderne i Norge som kan sammenlignes med de beste på de internasjonale sidene.

 

Men Gud forby at norske Gamereactor kommer med, for der er det mye rart.

Lenke til kommentar

haha, hvor flaks går det an å ha? Skulle bytte inn oblivion og skate 2 for å forhåndsbestille alan wake.. Fant bare oblivion/bioshock pack på ekskluderingslista, men så viste det seg av goty versjonen av Oblivion også ligger på lista (som jeg ikke så, fordi det lå under E for elder scrolls)..

 

Vel uansett, så hadde jeg vanlig versjonen og fikk bestilt. Men hva er logikken i at de heller vil ha vanlig versjon enn goty? Begynner egentlig å ligne en parodi.. Sagt det før, men blir nok siste gangen.

Lenke til kommentar

De vill ha det det er lite av.

 

Jeg spilte blur demoen og må si meg meget overrasket. Den var ganske mye gøyere enn mario kart. Det finnes ingen "blå skall" som dominerer alt. Er du god nok kommer du til å ligge høyt oppe på listen hver runde. Hvor lenge det klarer å holde meg interessert er en ting men etter å ha spilt det i 2-3 timer er jeg fortsatt klistret til kontrollen. alt i alt er blur demoen noe alle bør prøve.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...