Gå til innhold

Fallout 3-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå kjøpt alle DLC-ene til pc. Operation Anchorage var en vits! Det var to timer med skyting, og man styrte egentlig ikke enhetene man kunne velge. Det eneste som veide opp for det hele var utstyret man fikk tilgang til på slutten. Holy Jesus, man blir overpower!

 

I The Pitt derimot, får man ikke så mye kult equipment, men man får en mye bedre historie og spilletid. Absolutt noe alle burde kjøpe!

Lenke til kommentar

Point Lookout var et DLC jeg virkelig likte. Desmond var kanskje den råeste ghoul`en til nå i Fallout 3. Å Point Lookout området var stort nok for å gjøre meg glad nok hvertfall. Questene var også greie.

 

 

Nå har det begynt å komme ny informasjon fra Mothership Zeta, det siste DLC`et til Fallout 3 forløpig. Datoen har også blitt satt til 28. juli.

 

Her er det første bildet fra DLC`et:

mothershipzeta.jpg

Lenke til kommentar

Jeg har gått med Fawkes og Dogmeat sammen flere ganger. Tror ikke Dogmeat regnes med som en vanlig companion, han er liksom ikke en. Men tror ikke man kan ha med både Fawkes og Jericho eller han fyren du finner i Underworld som jeg ikke husker navn på. Forresten er Fawkes og Dogmeat en grei combo, med Fawkes som gjør nesten alt jobben aleine. :D

 

 

Jepp man møter andre fanger i Mothership Zeta, og man samarbeider med dem om å komme seg vekk fra skipet. I tilegg er også to nye våpen i tilegg til Firelance og Alien Blaster som er med i hovedspillet med i DLCet. Av dem det våpnet vi ser i bildet ovenfor, og en alien rifle av noen sort.

Lenke til kommentar

Da har det kommet mer informasjon fra Mothership Zeta igjen.

 

Våpnet vi ser i bildet noen innlegg ovenfor er en "Alien Atomizer".

 

Den nye rifla i Mothership Zeta heter Alien Disintegrator:

800pxmothership1.jpg

 

Det blir også et nytt alien våpen av heavy typen, kalt "Drone Cannon" som du ser på dette bildet sammen med alien robots.

800pxmothershipzetaalie.jpg

 

I tilegg nevnes det nye armors:

- Gemini-Era Spacesuit

- Samurai Armor

 

Bildet som tidligere er postet er også kommet ut i litt bedre kvalitet og med litt mer.

800pxmothershipzeta.jpg

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Så har man høy nok Charisma så kan man ha alle med? Men dette gjelder ikke for dogmeat så vidt jeg har forstått.. Kan man ikke ha f. eks Jericho og dogmeat?

 

 

Dette er feil, charisma har ingen effekt på hvor mange man followers man kan få i Fallout 3, dette er kun tilfelle i de tidligere spillene. Man kan ha 1 + Dogmeat, det går an å ha flere men da dreier det seg om midlertidige followers eller glitcher. les mer her:

 

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_companions

 

 

Hei!

 

er det noen som vet om noen steder som det er mange Nuka-Cole Quantoms å finne?

 

Her har du en liste:

 

http://fallout.wikia.com/wiki/Quantum

Endret av Onkel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...