Gå til innhold

Kamptråd - FKH vs Brann 15.04 19:00


Step_up

Anbefalte innlegg

15.04 19:00 FK Haugesund – Brann Tippeliga MAX

 

Tabellen

Da var det klart for vår andre bortekamp mot FKH. I de to første kampene så har laget lagt ned en stor arbeidsinnsats, vist stor fotballklokhet og vært rolige med ballen i beina og foretatt gode og kloke valg. Vi skapte ikke så mange sjanser mot FFK, men man kan klart se mye lovende takter. Men forsvaret har vært bra i tre kamper. Spiller seg bra ut i forsvar. Dette er noe av det tryggeste jeg har sett av ett Brannforsvar. Vi har ett baklengs i snitt pr.kamp for øyeblikket og vi har spilt 1/10 av sesongen. Ett meget bra forsvar vi har.

 

Antatt lagoppstilling:Samme som sist.

 

Kamptips:4-1.

 

Brann:Ojo, Gustav, Haugen, Mezquida.

 

Haugesund:ingen anelse.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er pessimist til et stykke ut i august.

 

Jeg tror Brann hadde godt av å slå "nedenfra", slik det ble mot RBK og LSK. Mot FFK var vi favoritter, og gikk på en smell. Mot HFK er vi sannsynligvis ørliten favoritt, men da overser man glatt at Haugesund stort sett aldri taper på hjemmebane. I fjor tapte de vel en kamp, mens de var like dårlig som Brann borte. Det sørget for en plass midt på tabellen.

Lenke til kommentar

FKH kom da på 6.plass i fjor og ikke åttende...Om vi var favoritter var nok irrelevant for guttene. Historien har nok ikke noe særlig å si. I alle kampene har vi spilt god fotball, har fått erstattet flere av spillerne som har dratt med bedre spillere og savnet av de beste er ikke merkbart. Vi er rolige med ballen i beina, gjør gode vurderinger, er trygge bakerst med ballen i beina og Opdal har så langt vært ganske solid. Vi har fått tilført ferdigheter vi manglet en del av i fjor eller ikke hadde. Sist, men ikke minst: Vi har 1 baklengs i snitt til nå og da er det ikke vanskelig å vinne fotballkamper eller å ta poeng.

 

Og laget har slått fjorårets seriemester og vist at de har ferdighetene til å gjenskape prestasjonene i kamp etter kamp.

 

Vi har rett og slett ett mannskap av ett meget bra kaliber som har ferdighetene til å utspille enhver motstander i TL. FFK lå veldig bakpå i våres kamp mot de, får satse på at FKH organiserer seg annerledes enn FFK, i tillegg til at vi kanskje spiller litt bedre enn mot FFK. Dog, så hadde det ut i fra antall sjanser vært mer rett med uavgjort.

Lenke til kommentar

Kom igjen Brann. Fortsett å jobb hardt og fortsett å gjøre gode valg! Stå på! Så fortsetter vi å være like solid bakover!

 

Håper ikke at ett par av de horrible gule kortene vi har fått kommer til å gi karantener i den nærmeste tiden. Virker som at Austin har fått dommeren i mot seg i starten av sesongen. Får håpe det gir seg.

 

Steinar:Flere av kortene skulle aldri vært gitt. og takk for at du dro før du ødela hele Brann!

 

Skjønner ikke hvorfor Max ikke nevnte ballsikkerheten til laget vårt, da spesiellt i de bakerste rekker og Torp sin ro med ballen i stressede situasjoner. Suksessfaktorer begge de to tingene...

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...