Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan du ikke bare bidra istedenfor og komme med tulleting?

 

Yes, for sutring over arties er jo definitivt ikke tulleting!

 

Jada, å bli oneshotta av hightier arty er ikkeno artig. Men shit happens, og i 9 av 10 tilfeller når jeg får high-tier arty i trynet så var det min egen feil. Glemte å bevege meg uregelmessig, trodde meg usett når jeg var spottet, osv. Høytier arty har jeg ingen problemer med, selv om det kan bli litt svett i runder med 5+ arty. Lang reload gjør at de som spiller arty må velge sine skudd med omhu, eller gjerne bli sittende der med null damage ved kampens slutt (noe man nå lett kan kikke på med den nye battle reporten).

 

Lav-tier arty derimot er fullstendig bullshit. Stå bak en stor stein? På andre siden av et fjell? No problem! BLAM! Lav-tier arty er seriøst et tilfelle av "you can run, but you can't hide!" Med høy vinkel på skuddet kan de treffe i hytt og pine, og de skyter latterlig ofte.

 

Når det gjelder din kommentar at "Ser du ikke at folk ikke gidder og spille tier IX og X?" må jeg bare si: tuller du? Kjører jeg battle med en tier 10 tanks sier det svupp og vips så har vi 5-6 tier 10 på hvert lag, og resten er fylt opp med tier 9 og noen tier 6-8 arties. Kan ikke si å ha merket det som et problem med mangel på folk i tier 9-10 kamper....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å sutre her hjelper ingenting ;P

 

Å komme med halvplatte onelinere hjelper ingenting.

 

Nå er tross alt dette et diskusjonsforum, så om folk vil klage over og/eller få i gang en debatt om arty så må de jo få lov til det. Gudene vet at ingen med vettet i behold begir seg inn på wargaming sitt forum.

 

Foreslår heller at du gjør som Valle79 over deg, og kommer med noe saklig som bidrar til en diskusjon, fremfor å være surmaget fordi du ikke skjønner problemet eller kan ikke kan godta at folk har forskjellige meninger uten å se på det som sutring.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

lukk klienten helt. trykk på fila og da åpnes den.

 

Hei, jeg lukker spillet, går deretter inn på "replays", trykker på "siste spillet". Alle filene er max 1000kb.. Etter at jeg har trykker kommer det et vindu opp like fort som det forsvinner.. Anelse hva det er for noe feil?

Hvor stor er filene på reprisene?

Takk

Lenke til kommentar
Jeeezez, men ok. Jeg kommenterte at dere sutret veldig over arty (noe dere virkelig gjorde til gangs),

 

Nei det er ikke sutring når det er et definitivt problem.

 

ref en av mine klanmates kommentar her om dagen

 

"jesus, er så enkelt og spille arties, selv om man er alene, kan man snu kamper rimelig enkelt"

 

 

og endte det hele med en tullekommentar (mailen) som du av en eller annen merkelig grunn tok seriøst.

 

Seff gjorde jeg ikke det, alle som følger WG nogenlunde seriøst vet at det er komplett umulig og få noen som helst reaksjon fra utviklere, ei heller offisielt fra WG, utenom de platte "community managers"

 

Din intensjon med den posten var "deres meninger er så sytete... se hva dere kan gjøre med det da vøtt, tullinger"

Og det er det jeg reagerer på.

 

Antar at du på det tidspunktet hadde bestemt deg for at uansett hva jeg skrev så var jeg en ond demon.

 

Når alt du skriver "dere syter" "provoserende" etc, og ikke bidrar til diskusjonen i det hele tatt?

 

 

Men samma det, jeg spør for å være sikker på om du er seriøs "Frekk?", hvorpå du slenger på enda flere karakteristikker.

 

jepp, virket som du måtte ha det med tesje for og skjønne at slike frekkheter kan du spare deg for.

 

Gå igjennom det vi har skrevet så burde du skjønne at du overreagerer. Takk for meg, surpomp :tease:

 

Når du er frekk og jeg svarer tilbake, så er det jeg som er surpomp, dust, og overeragerer? det er det som er hersketeknikk.

 

Men ikke si takk for deg, håper du kan bidra til diskusjonen fra nå av.

Lenke til kommentar
Når det gjelder din kommentar at "Ser du ikke at folk ikke gidder og spille tier IX og X?" må jeg bare si: tuller du? Kjører jeg battle med en tier 10 tanks sier det svupp og vips så har vi 5-6 tier 10 på hvert lag, og resten er fylt opp med tier 9 og noen tier 6-8 arties. Kan ikke si å ha merket det som et problem med mangel på folk i tier 9-10 kamper....

 

Neivel, mulig jeg tar feil, men mine venner har sluttet med tier IX og X pga av antall arties.

Lenke til kommentar

Enig med Barrista, det fleste mener trolig arty har en plass men de fleste synes at det er en utfordring når det gjennomgående er 4 + arties in tier X kamper. Noen liker variasjonen og andre ikke og ønsker en cap på 2 - 3 arties. Mao vil alltid antall arties være lik. Noen tror det vil gi statiske kamper uten variasjon andre ikke....osv.

 

Vær enig om at dere ikke er enige og alt snakk om sutring, frekk, onlines mv. øker ikke kvaliteten på diskusjonen MOVE ON!

 

On topic: Noen som har tanker om kinesiske tanks fra test server?

Lenke til kommentar
Nei, men skjønner at dette er noe jeg burde lese meg opp på. Skjønner ikke at kineserne kan ha produsert så mange tanks under WWII.

 

 

Kineserne er jo ikke akkurat ukjente med å blåkopiere ting, så å lage masse forskjellige tanks er enkelt! Flesteparten er tanks fra andre nasjoner med mindre modifikasjoner. Holder meg til de 4 første landene inntil jeg har fått det jeg vil ha der, så kan jeg heller skyte i stykker den nye strømmen av kommunister :dremel:

Lenke til kommentar
De kinesiske vognene blir for like de russiske har jeg inntrykk av. Men mulig jeg går for Type 59 T9, siden jeg også har den som premium. Må jo nesten sjekke om det er stor forskjell på de :p

Hvis du har type59 premium med bra crew kan du retraine det til en annen kinesisk medium og bruke crewet på begge tanksene på en gang!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...