Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

Det er jo underlig at Holocaustforsterkerne ikke er interessert i å bevise sin egen påstand.

Som Shruggie og TWFA sier, den er allerede bevist. Tusenvis av årsverk med historieforskning har vist at det ikke finnes rimelig tvil om at nazistene gjennomførte et systematisk og delvis industrielt massedrap på jøder og andre uønskede elementer. Derfor overbeviser dere ingen når dere forsøker å snu bevisbyrden. Den ligger på dere. Dere klarer heller ikke å stable noe som kan minne om en troverdig alternativ forklaring på beina. Forsøkene til nå har vært alt annet enn troverdige.

 

Men hvis du forklarer hva Treblinka II's funksjon var, så skal jeg gi deg dokumentasjon på massegraver, og massedrap.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei Tom

 

Neida, artikkelen Thunderfuck lenket til på kammeret var ikke den om Rudolf Höss. Samme adresse dog, nå er det bare slik at Höss-artikkelen er den som ligger øverst.

 

Ganske viktig å få vite at historien om massedrap i Auschwitz er basert på torturen av en stakkars redd mann? Eller syns du ikke dette er av interesse?

Spesielt interessant syns jeg, er at dokumentasjonen om tortur kom fra "den gode" siden og ikke fra tyske nazister eller forsterkeravkreftere.

 

Joda, jeg har fulgt med forumet en god stund ettersom gode gamle BB, som nå temmer hester i Mongolia, i sin tid gjorde meg oppmersom på hvor store hullene i Holocaustosten er. Gasse-Geir har jeg dog ikke blitt kjent med enda, men har hørt det sies at han poster sine artikler fra en Blackberry i en gulag i Sibir.

 

Hovedsaken slik jeg ser det, er dog ikke personer, men sak. Og jeg noterer meg tendensen hos forsterkelseforsterkerne til å "jakte" på privatpersoner, lete med lupe etter "feil" hos andre osv., istedet for å simpelthen ... legge frem beviser/fakta til støtte for den fortsatte opprettholdelsen av deres utryddelsesreligion, Holocaust.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ganske viktig å få vite at historien om massedrap i Auschwitz er basert på torturen av en stakkars redd mann? Eller syns du ikke dette er av interesse?

Det du hevder her er ikke sant. Se blant annet Auschwitz-rettsaken i Frankfurt som er beskrevet tidligere i denne tråden. Det fins i tillegg langt mer enn kun Höss. Må vi virkelig starte med ABC hver gang? Endret av Salvo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og med BelzeBobs retur har tråden nok en gang falt uti det absurde.

 

Han prøvde seg en runde på Folkets Info, der de nyttige idioter tok inn standardfrasene hans som artikkel, ikke mindre, og der han ble mer og mer smakløs etter som han så han ikke fikk noe gjennomslag. Der andre benektere som Anders Mathisen og Tore Tvedt skygget banen.

 

Et av Belzebobs bidrag der:

 

 

Laaa oss aaalle huske de 6 millioneneee.

Som døde i gasskamreneee.

Ble skutt for hår under armhuleneee

Og ble omgjort til såååpestykkeeee r.

A-amen a-a-a-amen. Ha-le-luu-u-jaa.

Laa oss huske de homofileeee

som ble kilt til dø-øds

og alt hååååret

som gikk til tyske husmødres madrasseeeer

La oss huske krematorierøøøy k

som skiftet farge ettersom hvem som ble breeeeent

La oss huske beinknusermaski neneee

som aldri ble fuuuunnet

A-a-a-meeeeen. Ha-le-lu-u-jaaaa.

La oss huske hvordaaan

de skrek om hjelp i gasskamreneee

til tross for at man ikke kan skrikeee

når man puster inn Zyklon Beeee

Ha-a-a-alelu-ujaaa.

 

 

 

Så går det en tid og han oppretter en blogg, som får eksakt null oppmerksomhet. Da er det på tide å trolle diskusjon.no igjen. Det blir for dumt.

 

Og sånn går no dagan.

Endret av Bidalaka
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Spørsmålet er snarere: Siden dokumenterte massegraver ville bevise Holocaust en gang for alle og få bekreftelsebenekterne til å holde kjeft, hvorfor denne uvilligheten til å dokumentere disse gravene?

 

Det er jo underlig at Holocaustforsterkerne ikke er interessert i å bevise sin egen påstand.

 

Men på den andre siden: Det går jo heller ikke å bevise noe som aldri skjedde.

 

Utførlig artikkel om torturen av Rudolf Höss og den tilhørende "tilståelsen" om massedrap i Auschwitz på Gasskammeret i dag: www.gasskammer.blogspot.no

 

Jeg er faktisk hverken Gasse-Geir eller BelzeBob, forresten. Jeg heter GGK. Med mindre GGK er et forbudt navn på dette stalinist-asylet, så får jeg håpe jeg får lov å bli. Men jeg regner med at paranoiaen/feigheten sikkert tar over oss dere og at dere kaster meg ut ettersom Thunderfuck er alt dere klarer å takle. To bekreftermotstandere blir nok alt for mye for dere.

 

Oi nå forstår jeg hvorfor folk slutter å bry seg med skeptikerne..

 

 

Ny aktør, samme argumenter, samme "kilder" og samme mangel på kildekritikk....

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Hvorfor ikke grave opp likrestene for å overbevise benekterne?

 

Hvorfor skulle man gidde? Benekterne er en spesiell gruppe som gjerne svelger alt som er av konspirasjonsteorier og hvis mening for de fleste er helt uinteresang. De fleste bryr seg ikke om hva dere måtte mene. Derfor ser man ikke særlig grunn til å drive likskjending.

 

Om en tilfeldig raring som, for meg, fremstod helt sinnsforvirret påsto at bestemoren min ikke var død og begravet og krevde at jeg skulle grave henne opp hadde jeg jo ikke giddet det. Jeg tror en del må ta innover seg at de ikke er en stor gruppe som setter dagsorden, men ett artig/komisk innslag, som blir behandlet deretter.

 

Og om man hadde gjort det, hvor mange kalorier hadd det kostet benekterne å kalle det en jødeløgn og fortsatt gishgalloppen?

Lenke til kommentar

Hvorfor hadde de 46 krematorium i Auschwitz II-Birkenau???

FØRTISEKS!

 

 

Hvor ble det av 3 000 000 jøder fra polen under den tyske okkupasjonen???

 

Den offisielle historien dekker dette.

 

Hva er fornektenere sin versjon?

 

Hvor mange krematorier har vi i Oslo, og hvor mange jøder gasser vi daglig i Oslo ettersom vi har så-og-så mange krematorier? Vent litt, la meg stille deg et annet spørsmål: Hadde det vært bedre om nazistene overhodet ikke hadde hatt krematorier? Hvordan tror du det hadde gått med hygienen og helsen i leiren da? Hvordan hadde det gått om man tok vekk likhusene, krematoriene, dusjene og rengjøringsmidlene i en tett befolket konsentrasjonsleir med mange syke og svake mennesker og med epidemier som truer?

 

 

De 3 millioner polske jødene dro til New York, til Israel, og kanskje til Oslo. Eller tilbake til Polen. Eller hvilket som helst annet sted. Jeg kan da umulig hvite hvor de tok veien. Men jeg går ikke hen og beskylder noen for å ha gasset de.

 

Avkrefternes versjon er at hverken desinfeksjonsmidler (Zyklon B), såpe og dusjing eller krematorier og likkjellere er noe å hisse seg opp over.

 

Forøvrig legger jeg merke til at alle syns det er helt supergreit at Rudolf Höss ble torturert og hengt. Ja, han var jo ikke jøde, så hvorfor skal man ha følelser for ham da? Og en tilståelse fremkalt ved tortur er også helt i orden så lenge vi liker konsekvensene av tilståelsen. Herregud, hvem bryr seg vel om slike latterlige begreper som sannhet og rettferdighet?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er faktisk hverken Gasse-Geir eller BelzeBob, forresten. Jeg heter GGK. Med mindre GGK er et forbudt navn på dette stalinist-asylet, så får jeg håpe jeg får lov å bli. Men jeg regner med at paranoiaen/feigheten sikkert tar over oss dere og at dere kaster meg ut ettersom Thunderfuck er alt dere klarer å takle. To bekreftermotstandere blir nok alt for mye for dere.

 

Nåda, vi har nå klart oss fint med de 2-3 benekterene som har på det meste opptrådt sammen. Det skal dog sies at det betyr ingenting hvor mange det er, fordi mantraet, oppførselen og evnen til å debattere er identisk. Det er på samme måte liberalister og ikke-liberalister oppfatter hverandre. Ihvertfall påfallende er det når enkelte benektere oppretter flere profiler for å lage en illusjon av større motstand.

 

På de ti første sidene har vi gått gjennom og utfordret benekterne på påstandene deres og de hopper videre til et nytt aspekt av Holocaust. Så går det 10-20 sider og så begynner de på nytt igjen og slik fortsetter den ubeskrivelig kjedelig syklusen av rømningsdebatt. Vi har ikke noe problem med flere benekter, det blir bare kjedligere og langt mer åpenbart at grunnlaget deres er tynt, dere har ikke kunnskapene som strekker til for å kunne sannsynliggjøre det alternative synet dere har. Det skal selvfølgelig nevnes at jeg tror få på dette forumet har nok kunnskap til å diskutere dette så dypt som det bør analyseres for en slik diskusjon, men det er jo påfallende at de som har dedikert (ihvertfall deler av) livet på å avkrefte en sannhet ikke klarer å tilegne seg nok kunnskap til å representere synspunktet sitt?

 

Det hjelper ihvertfall ikke at stedet er et stalinistasyl fordi brukere nektes å spamme videoer. Hvis du har lest tilbakemeldingstråden og fortsatt mener at revisjonistene her blir kastet ut for meningene sine om holocaust så er du bare en i rekken av mennesker som ikke klarer å se dette rasjonellt, ser fiender overallt og virkelig ikke er ute etter sannhet, bare ute etter å promotere sin historie vis-a-vis den offisielle. Rasjonell søk etter sannhet er annenrangs motivasjon.

Endret av Rampage
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

De 3 millioner polske jødene dro til New York, til Israel, og kanskje til Oslo. Eller tilbake til Polen. Eller hvilket som helst annet sted. Jeg kan da umulig hvite hvor de tok veien.

 

Skal din versjon holde vann må du vite hvor de gjorde av seg. Det holder ikke å drive anomalijakt. Hvis ikke den konvensjonelle versjonen ikke er sann, må nødvendigvis noe annet ha skjedd.

 

Du går inn på de minste detaljer i den vanlige historien, men tre millioner mennesker? Pft, "jeg kan da umulig vite hvor de tok veien."

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei moderator Rampage

 

Hyggelig. Jeg ser fram til å bli utdannet her om de 6 millionene som forsvant, hvordan de forsvant, hvor de kom fra, hvorfor disse 6 millionene av jødisk opphav er viktigere enn 6 millioner afrikanere eller 60 millioner russere, og hvordan det har seg at ingen andre enn de tyske nazistene har prøvd å utrydde millioner i falske dusjer og improviserte likkjellere med blåsyregass, om det virkelig er et faktum at dette er en effektiv og økonomisk gunstig måte å begå massemord på.

 

Har du selv muligvis en mening om Rudolf Höss og hans tortur og tilhørende tilståelse og memoarer?

Endret av Rampage
Irrelevant bilde forsvant
Lenke til kommentar

Hei moderator Rampage

 

Hyggelig. Jeg ser fram til å bli utdannet her om de 6 millionene som forsvant, hvordan de forsvant, hvor de kom fra, hvorfor disse 6 millionene av jødisk opphav er viktigere enn 6 millioner afrikanere eller 60 millioner russere, og hvordan det har seg at ingen andre enn de tyske nazistene har prøvd å utrydde millioner i falske dusjer og improviserte likkjellere med blåsyregass, om det virkelig er et faktum at dette er en effektiv og økonomisk gunstig måte å begå massemord på.

 

Har du selv muligvis en mening om Rudolf Höss og hans tortur og tilhørende tilståelse og memoarer?

 

Nå er bruken av 6 millioner forøvrig en stråmann, ihvertfall hvis du tror det er et hellig urokkelig tall, hvis du bruker det for enkelthetens skyld så er det forståelig. Videre har nok folk sikkert blitt drept på langt grusommere måter enn hva tyskerene gjorde, jeg påstår ihvertfall ikke at jødene er viktigere enn andre. Det er en grunn til at man selv på laveste nivå i skolen lærer at det ikke bare var jøder som ble forfulgt, men siden jødene utgjorde en såpass stor andel, måten de ble stemplet på og at grunnen til at de ble forfulgt var såpass arbitrær gjør at deres posisjon dominerer bildet.

 

Nei, jeg har ikke noen spesielle meninger rundt Rudolf Höss, er ikke så engasjert i alle deler av dette her. Jeg har stort sett tatt tak i de tingene som er langt enklere å håndtere og ikke krever så mye av tiden min, da dette er ikke akkurat noe jeg brenner for.

 

/Moderatornotis: Jeg fjernet bildet, det er irrelevant å legge ved bildet av personer du refererer til, når det ikke har relevans til debatten ansees det som spam.

Endret av Rampage
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rampage

 

Du sier "6 millioner" er en stråmann. Forklar meg hvorfor hver eneste artikkel i massemedia som omhandler holocaust nevner at 6 millioner, eller minst 6 millioner, jøder ble drept i Holocaust.

 

Forøvrig syns jeg det er synd at bilder fjernes. Diskuterer vi f.eks. Rudolf Höss så kan det være bra å se et bilde av ham. Så vi ser det er et menneske vi snakker om. Dessuten gir det slike diskusjoner litt mer "farge." Men politikk er selvsagt politikk og det får vel bare være slik.

 

Men... hvorfor har f.eks Dagbladet, eller de aller fleste andre aviser, nettaviser og magasiner bilde av personene som diskuteres i deres artikler? Tydeligvis deler ikke alle din oppfatning om at bilder er "irrelevante."

 

Vel, jeg skal ikke si mer om dette. Vi får fortsette med en bildeløs/fargeløs diskusjon - om dette virkelig er hva moderator ønsker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som jeg sa, 6 millioner jøder er en stråmann hvis det refereres til som et urokkelig hellig tall når de offisielle tallene gir et estimat som varierer betraktelig og det offisielle tallet er vel 5,7/5,9 eller lignende. 6 millioner har vært en hensiktsmessig avrunding.

 

Er du uenig i hvordan tråden fungerer finner du en link i førstepost hvor det kan diskuteres, det skal ikke tas her. Der har vi også en bruker som har samme innvending...

Endret av Rampage
Lenke til kommentar

Hvor mange krematorier har vi i Oslo, og hvor mange jøder gasser vi daglig i Oslo ettersom vi har så-og-så mange krematorier?

Du sammenligner epler og gnu. Det er ingen likheter mellom situasjonen i Oslo i dag, og Birkenau. Men siden du spør, ifølge Foreningen for kirkegårdskultur er det 24 - TJUEFIRE - krematorier i drift i NORGE i dag. I Oslo er det bare krematoriet på Alfaset som fortsatt er i drift etter at to andre har blitt nedlagt.

 

Så hvorfor trengte de 46, nesten dobbelt så mange som i hele Norge, i Auschwitz - Birkenau?

 

Vent litt, la meg stille deg et annet spørsmål: Hadde det vært bedre om nazistene overhodet ikke hadde hatt krematorier? Hvordan tror du det hadde gått med hygienen og helsen i leiren da? Hvordan hadde det gått om man tok vekk likhusene, krematoriene, dusjene og rengjøringsmidlene i en tett befolket konsentrasjonsleir med mange syke og svake mennesker og med epidemier som truer?

Det beste hadde selvfølgelig vært om de ikke først registrerte dem, stjal eiendelene deres, samlet dem sammen voksne, gamle og barn, sorterte dem som fe på vei til slakteren, før de drepte dem på diverse vis. Benekter du at europeiske jøder ble samlet sammen og transportert til diverse leire?

 

De 3 millioner polske jødene dro til New York, til Israel, og kanskje til Oslo. Eller tilbake til Polen. Eller hvilket som helst annet sted. Jeg kan da umulig hvite hvor de tok veien. Men jeg går ikke hen og beskylder noen for å ha gasset de.
Finn navnet på EN jøde som ble transportert til en av AR-leirene, som senere dukker opp i Israel, New York eller Oslo. Eller hvor som helst for den saks skyld.

PS: De som sto for fangeopprøret i Treblinka 2. august 1943, og klarte å komme seg unna er neppe den typen vitner du er ute etter. Jeg tør bare spekulere i hva Yankel Wiernik, som etter sin flukt til Warzawa skrev A Year in Treblinka, hadde sagt til deg hvis han hadde fått sjansen.

 

Avkrefternes versjon er at hverken desinfeksjonsmidler (Zyklon B), såpe og dusjing eller krematorier og likkjellere er noe å hisse seg opp over.
Hva med kuler? Hva med de litauiske jødene som ble drept av Einsatzgruppen. Benekter du det også?

 

Forøvrig legger jeg merke til at alle syns det er helt supergreit at Rudolf Höss ble torturert og hengt. Ja, han var jo ikke jøde, så hvorfor skal man ha følelser for ham da?

Finn et sitat i denne tråden hvor noen hevder tortur, selv av Höss, er greit. Så har du kanskje en sak, som dog ikke har noen relevanse for hvorvidt Holocaust skjedde. Men det kan du ikke, så vi kan vel holde oss til saken da.

Og en tilståelse fremkalt ved tortur er også helt i orden så lenge vi liker konsekvensene av tilståelsen. Herregud, hvem bryr seg vel om slike latterlige begreper som sannhet og rettferdighet?

Se over. Stråmennene dine gir meg en svak følelse av deja vu ...

 

Så. Hvilken funksjon mener du leiren Treblinka II hadde?

Endret av Salvo
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Rampage Du sier "6 millioner" er en stråmann. Forklar meg hvorfor hver eneste artikkel i massemedia som omhandler holocaust nevner at 6 millioner, eller minst 6 millioner, jøder ble drept i Holocaust.
Massemdias omtrentlig omgang med fakta er en interessant diskusjon, men er fullstendig irrelevant for spørsmålet om Holocaust fant sted eller ikke. Hva med en egen tråd, hvis dette opptar deg så mye?

 

Til nå, hvis jeg husker riktig, kom det eneste forsøket på å forklare hva som skjedde med ofrene fra selvelste Gutten fra Eventyret. Svaret hans, som han selvsagt ikke begrunnet på noe vis, var at de aldri hadde eksistert. Er det den linja du legger deg på også? Vi venter i spening.

Endret av Salvo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så hvorfor trengte de 46, nesten dobbelt så mange som i hele Norge, i Auschwitz - Birkenau?

 

1. Det er kjekt om du dokumenterer at de hadde 46 ovner. Siden dette er noe som opptar deg.

 

2. De trengte mange ovner for det var tyfus-epidemi på gang. Dokumentert av bl.a. Wikipedia, endeløse fotografier, rapporter, tyskernes egen statistikk, osv. Ovner trenger man for å kvitte seg med lik på hygienisk vis, så sykdom ikke brer om seg i leiren. Det hadde vært mye verre om nazistene ikke hadde krematorier.

 

Benekter du at europeiske jøder ble samlet sammen og transportert til diverse leire?

 

Nei.

 

Finn navnet på EN jøde som ble transportert til en av AR-leirene, som senere dukker opp i Israel, New York eller Oslo. Eller hvor som helst for den saks skyld.

 

Uinteressant. Det vi diskuterer er hvorvidt de tyske nazistene utryddet mange millioner uskyldige jøder i et organisert utryddelsesprogram slik den offisielle historien sier. Bevis at tyskerne holocaustet en eneste person, jøde eller ikke jøde. Bevis at et slikt program eksisterte.

 

 

Wiernik er en dokumentert svindler. Se dokumentaren "The Great Holocaust Trial" og/eller "One Third of the Holocaust." Husker jeg ikke helt feil, så innrømmet Wiernik i Zündels rettssak i Toronto i 1985 at bøkene hans var skrevet med "poetisk fantasi" og ikke gjenspeiler virkelige hendelser.

 

Hva med kuler? Hva med de litauiske jødene som ble drept av Einsatzgruppen. Benekter du det også?

 

Det var små antall det var snakk om. Og dette var ikke uskyldige sivile, men terrorister/partisaner. Sovjeterne deporterte forresten store antall jøder o.a. til sovjetiske fangeleirer. At Tyskland var "busemann" i Litauen er tull. Men det var krig og tyskerne skjøt på sine fiender akkurat som fiendene skjøt på tyskerne.

 

Så. Hvilken funksjon mener du leiren Treblinka II hadde?

 

Bare en jernbanestasjon, basically. Fint lite skjedde der. Ingen massegraver har blitt funnet der heller.

 

...Glemmer i farten hva som var I og II, men Treblinka var som jeg forstår det hovedsaklig et sted der man byttet tog.

Endret av GGK
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor mange ganger skal man la Bjørn Brattås restarte diskusjonen på nytt igjen egentlig?

 

Det er litt slitsomt i lengden, og fullstendig poengløst, siden han ikke lar seg affektere av fakta uansett. Det spiller ingen rolle hva man drar frem av dokumentasjon, så lenge han blir mer og mer absurd, for deretter å ta en pause, og dukke opp et eller annet sted, med de samme fantasiene, neste gang han føler behov for oppmerksomhet. Jeg tror egentlig ikke han bryr seg om Holocaust overhodet, han bare vet at det er det ultimate trolle-temaet. Hadde han brydd seg ville han visst mer om temaet.

 

Brattås er forutsigbar og kjedelig. Og smakløs. Svært smakløs.

Endret av Bidalaka
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...