Gå til innhold

Frokost for den travle, og sultne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Stek kylling kvelden før, kanskje 1/3 av hva du vanligvis spiser til middag. Kok pasta(de fleste typer funker) også ca 1/3 av det du spiser til middag.

 

Putt det i mikrobølgeovnen og varm det til det er godt og varmt.

Bland rømme, smør og litt tomatsaus i pastaen. Og volià du har en utrolig god frokost!. :dribble:

 

Spiser dette nesten hver frokost, holder alltid til lunsj.

Lenke til kommentar

Stek kylling kvelden før, kanskje 1/3 av hva du vanligvis spiser til middag. Kok pasta(de fleste typer funker) også ca 1/3 av det du spiser til middag.

 

Putt det i mikrobølgeovnen og varm det til det er godt og varmt.

Bland rømme, smør og litt tomatsaus i pastaen. Og volià du har en utrolig god frokost!. :dribble:

 

Spiser dette nesten hver frokost, holder alltid til lunsj.

 

Den der tror jeg jammen at jeg skal prøve. Ble sulten bare av å lese det :p

Lenke til kommentar

mine tips er: at 1 dag i uka koker du egg og baker sikkelig grove baguetter med eks ekstra protein slik at man blir fortere mett. tar ikke lang tid om morgnen å putte egg i baguetten. sammens med egg kan man ha lakt eller smør bart pålegg er også veldig godt til egg. Om du spiser da to egg i baguetten, kan man ta ei shack i tilegg da får man i seg all vitaminen man trenger:)

 

Kok noen poteter til også. Putt dem i en lufttett boks i kjøleskapet. Skjær dem i skiver og legg på sammen med egg. Avslutt med majones og salt og pepper. Kjempegodt og mettende. Vil du dra på ennå mer kan du legge til litt purre eller gressløk og baconbiter.

Lenke til kommentar

Havregryn + vann i micro er kjapt, sunt og billig..

 

Prøv å tilsett diverse for smak til du treffer noe godt. Jeg forsøkte mye forskjellig for noen år siden, men husker ikke hva som fungerte.. Prøvde med øl, saft (mange forskjellige), juice, sitrondråper, vin,++ (det jeg husker er at en av de stivnet og la seg som et lokk, så hele dritten eksploderte :no: )

Lenke til kommentar

Omelett tar ikke lang tid. Hvis jeg har hatt poteter til middag dagen før, så pleier jeg å steke de sammen med litt løk og legge de i en lufttett boks i kjøleskapet. Neste morgen skrur jeg på stekeplaten, varmer opp poteter og løk mens jeg blander sammen egg, salt, pepper og bittelitt melk, og heller det over. Stek til den begynner å få fin farge under, legg over på tallerken og stek på den andre siden igjen. Blir en nokså stor potetomelett, og hvis du har litt chorizo gjør det hele retten enda litt bedre.

Lenke til kommentar

altså, ristet brød med bremykt, altså..

..og en delikat skive med brunost.

Brunosten kan eventuelt byttes ut med vanlig ost, men det må være jarlsberg.

Laget med bremykt skal være slik at det verken er for lite eller for mye smør. Smøret skal smelte, og trekke inn i brødet. Det skal være en liten overflod av smør. Hele brødskiven skal være dekket.

 

that's pretty much it.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...