Gå til innhold

Paradise Hotel 2011 Norge - Sesong 3 (mandag-torsdag kl. 21.30!) *Spoilerfri tråd*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skriver jeg her uten å ane hvem som har vunnet eller hva som i det hele tatt har skjedd etter episode 28. Jeg sluttet å se på serien etter episode 28 fordi absolutt ingenting hadde skjedd. Føler at mye har skjedd siden det, og jeg lurer på: bør jeg begynne å se på det igjen? Skjedde det nok drama til at det er verdt å se på serien igjen?

Lenke til kommentar

Kim og Heidi fortjente selvfølgelig å vinne.

 

Virker som Ole er bikkja til Niklas, for en sleip fyr! I tillegg til Ole, hadde Niklas en stor fordel at han kjente Maren og Omi fra før.

 

Kjøpt og betalt, dessverre...

 

Ja virkelig. Ingen som fortjener å vinner mer enn dem som jukser.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165
Kim fortjente å vinne paradise hotel uansett om han juksa, av den enkle grunn, han lagde tv, han var den som skapte god stemning der inne og i tillegg spilte spillet og var taktisk smart, noe han viste gang på gang. Han ER mr. Paradise, hvertfall denne sesongen.

Hørte på radioen idag at Triana synes det var bra (uten og nevne Kim's navn) at det var spillere som bydde på seg selv, som spilte og som kanskje til og med jukset.

Da hun mente sånn som deg, at det skapte bra TV.

Lenke til kommentar

Niklas har blitt den største pusekatten jeg har sett på lenge. Å gå fra å feste og knulle damer like a boss, til å bli pisket rundt av en halvfeit godtemoms og råkline med guttta. "Jeg SKAL slippe den forbanna kula." Mhm, tøffen. No respect. Madde fortjener ikke pengene, men hun trenger de til fettsugingen senere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Personen som vinner, heter Kine Bertheussen og er neste deltaker inn på Paradise Hotel. Faktisk, helt serriøst.

 

! [...] sikre kilder sier at hun vinner, har selv sette henne suse forbi i en splitter ny MC... Så hvorfor ikke? haha

Fra spoiler-tråden, litt morsomt å se hvor feil enkelte hadde :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Livet er tomt uten Paradise  :(

 

Ja hva søren skal man finne på i kveldene fremover nå tro? Må vel finne en annen serie å følge med på. Finalen var ganske nervepirrende faktisk, etter min mening. Likte godt talen til Madelen, noen som regnet hvor mange ganger hun sa "føler" ? Både i talen og før og etter den? Ganske komisk :p Hadde skikkelig troa på deg Niklas, du hadde jo sagt at du skulle slippe kula om du kom til finalen, og det fikkk vi høre at du hadde tenkt mens du sto der og holdt den også. Men nei, du var for feig. Da ble jeg litt skuffet. Og talen etter seieren var jo også noe for seg selv. Skulle gi bort til både Rosa sløyfe, Barna i Afrika, osv. Resten skulle han sette på konto og skjemme bort barn og kone med når de kommer. Vel, vet ikke helt hvor lenge den premien holder, kjenner jeg han typen der rett så er de nok brukt opp for lenge siden på tull og fjas :) Er ikke akkurat så voldsomt stor premie heller da, går fort  å bruke det opp igrunn. 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...