Jump to content
Sign in to follow this  
Nilsen

Test: Fortron/Source Aurum Gold AU-600

Recommended Posts

Flott test! Hardware.no har noen av de beste PSU-testene på nettet, og denne holder samme standard. Men ut fra resultatene er jeg ikke helt enig i at denne skal få "anbefales"-stempelet. Den er for all del et godt produkt, men som det også poengteres i konklusjonen, er HX 650W definitivt et bedre kjøp på alle mulige måter bortsett fra effektivitet. Det jeg stusser på er vel først og fremst at artikkelforfatter tar det for gitt at denne vil falle i pris i løpet av to måneder etter lansering. Vet vi det sikkert? Det er da ikke automatisk slik at hardware faller i pris en stund etter lansering. Det skjer ofte, men langt fra alltid. Og er det ikke like godt mulig at det kan komme et bedre produkt på markedet i løpet av de to månedene?

 

Jeg synes en bedre konklusjon ville vært å fjerne "anbefales"-stempelet og si at det er et meget godt produkt, men hvis lanseringsprisen holder seg kan det ikke anbefales over de produktene det konkurrerer med, men at det til en litt lavere pris, for eksempel 800 kroner, vil være et meget godt kjøp hvis du kan leve med at den ikke er modulær.

Share this post


Link to post

Supermicro (og HP, IBM, osv. skulle jeg mene) har hatt PSU på 93-94% effektivitet en stund nå. Hvor blir det av disse til forbruker markedet? mye lettere å kjøle noe slikt.

Edited by Anders Jensen

Share this post


Link to post
Annonse

På side 2, siste setning i første avsnitt er der en liten skrivefeil.

"Som et eksempel kan vi i dag hente ut 540 W, mens man på 700 W-enheten maksimalt kan trekke 672 W."

 

Puke Nukem: Som han sa i testen, oscilloskopet de bruker til å måle ripple fungerte ikke som det skulle, de hadde helt sikkert målt om de bare hadde muligheten til det.

 

Håper bare at noen norske nettbutikker begynner å føre denne, ville vært typisk om ingen solgte den her i landet.

Edited by Lore

Share this post


Link to post

Jeg kjører Corsair strømforsyning og er meget fornøyd med det. Har bygget en PC med CX strømforsyning som var meget stillegående. Ble enda bedre i et Fractal Design R3 kabinett. Håper FS sine strømforsyninger er gode på støy kontra andre strømforsyninger, for da blir de virkelig et godt kjøp. Gleder meg til disse kommer på markedet!

Share this post


Link to post

Har dere sluttet å se på ripple?

 

Hvis du hadde tatt deg tid til å lese hele artikkelen hadde du fått med deg dette:

 

"Denne gangen fikk vi dessverre ikke gjort rippelmålinger. Når vi gjør disse målingene lytter vi på både den positive lederen og jordingen. Dette gjør at vi benytter begge de to kanalene oscilloskopet vårt har. Dessverre ser det ut til at én av disse kanalene har tatt kvelden, og det var derfor ikke mulig å gjøre rippelmålinger."

 

Så der har du det ;)

 

Håkon

Share this post


Link to post

Kom til å tenke på en ting her. PSUen heter "Aurum Gold AU". Aurum er gull på latin, gold er gull på engelsk og AU er forkortelsen for gull i det periodiske system. Det betyr at PSUen heter gull gull gull om man oversetter det...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...