Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sliter veldig med utholdenheten i senga


Anbefalte innlegg

Jeg har runket vanlig slik som 99% av ungdommene gjør. Har ofte hatt dårlig tid, rett før jeg skal legge meg eller før en dusj, så runken blir kort å brutal, rett å slett. Hadde min periode hvor det var hver dag, men aldri flere ganger til dagen. Men nå i det siste har lysten dabbet av litt.

 

Men problemet er at da jeg havnet i senga med ei jente på en fest, og hadde sex for første gang, så kom jeg etter 20-30sek da samleiet begynte, etter forspillet. Har kjøpt ei vagina på kondomeriet og prøvd igjen. Og det samme skjer da. Kommer utrolig fort, er ikke mange gangene ut å inn før det vil ut. Dette hindrer meg noe ekstremt fra å ta det videre på byen, fester eller date'er, så vil helst ikke komme så sykt tidlig.

 

Noen som har tips om hva jeg kan kjøre? Er det bare å kjøre på å øve og satse på at jeg klarer holde meg lengre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med kondom? En vanlig kondom reduserer penishodet sin følsomhet, og mener å ha sett en eller to typer spesielt laget for å hemme følsomheten, nettopp med tanke på slike som deg TS som kommer for tidlig. Det er nemlig en god del som gjør det etter det jeg har lest.

Anbefaler å prøve dersom du vil holde lengre, i hvert fall i første omgang. I lengre perspektiv er vel øvelser noe å prøve, dersom det funker.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...