Gå til innhold

Datalagringsdirektivet (DLD) gjør din hverdag tryggere!


Cerwell

Anbefalte innlegg

stoppdld_201-300x120.png

 

Støtt kampanjen 'Stopp Datalagringsdirektivet'

 

Det er nå kjent at regjeringen vil gå for en innføring av Datalagringsdirektivet.

 

 

Enkelte har vist sin missnøye mot innføringen.

Disse har derimot ikke vert av tilstrekkelig betydning.

Hensynet til din sikkerhet vinner derfor frem.

 

 

"Vi vet hvem du er, hvor du bor, hvem du snakker med, når du hadde samtalen, hvor lenge den varte og hvor den du snakket med bor.

..Kjekt å ha om du skulle gjøre noe galt."

 

Lykke til Norge.

Endret av Cerwell
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man kan diskutere detaljene i DLD så mye man bare vil, poenget er uansett at utviklinga nå bare går i ÉN retning - og det er stadig MER overvåkning, dårligere personvern, svekkelse av den liberale rettsstaten. Se på utviklingen i USA, Europa og Skandinavia - her har ikke blitt innført ÉN eneste lov som styrker personvernet, samtlige lover har svekket personvernet og ført til overvåkning og usikkerhet rundt kildevern etc. Dette er en sak hvor høyresida og venstresida bør stå samlet, vi på ytterst venstre har erfart overvåkninga selv i mange tiår, vi vil nødig at den skal utvides til å omfatte alle samfunnsborgere. Og liberale bør støtte en liberal rettsstat og personvern, slik Venstre gjør, men hvor Høyre ser ut til å feile (selvsagt sammen med overvåkningskåte AP).

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Tror mange ikke har tenkt over at man også indirekte kan bli "granskingsobjekt"

 

Dvs. at man i en eller annen setting har hatt kontakt med en person som senere kommer under etterforsking for et eller annet.

 

De finner "din" email eller tlfnr. i vedkommenes trafikkdata og så ber de muligens om innsyn på deg også. Årsaken til at du figurerte i vedkommendes log kan forsåvidt ha vært helt triviell, men plutselig er du "mistenkeligjort" og må forklare deg

 

Har de ikke noe å spørre deg om, får du ikke engang vite at de har vært å saumfart. Litt ekkelt..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vært å legge merke til er at Høyre er verken for eller i mot, de har ikke tatt en endelig beslutning..

 

Annet som kan argumenteres er at det er en oppklaringsprosent på 0,01 promille (etter hukommelsen) samt at DLD nå er på revurdering i EU, bryter med menneskerettighetene om retten til privatliv ect..

 

Selv er jeg prinsipielt i mot DLD pga jeg mener at privatlivet skal veie tyngst i dette sammenhenget

Lenke til kommentar

Hvorfor bare email? Hva med vanlig papirbasert post? Burde ikke den logges på samme måte?

Og samatler via andre kanaler, Også samtaler på gaten. Hva med logging av grupper som møtes på gaten (i praksis 2forbud" mot gjenger + 5 eller flere personer)? Minner om en periode vi var okupert av en fremmed makt.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

At regjeringen i det hele tatt vurderte å innføre dette er idiotisk og at høyere ikke har tatt et klart standpunkt fra dette er like idiotisk. Regner med at Unge høyere har et litt klarer standpunkt når det gjelder DLD Ole_Marius? Trist utvikling at det frie vesten overvåker med og mer i sikkerhetens navn. Men forsåvidt det ligger jo i den sosialistiske kulturen at overvåking er greit for fellesskapets beste. Nå har riktignok Sv tatt avstand fra dette og skal ha honør for dette. Men ser for meg at AP elsker tanken på å kunne overvåke alle i Norge og samtidig fjerne datatilsynets makt over hvem som for lov til å overvåke.

Lenke til kommentar

Når det er snakk om noe så drastisk, så er det litt rart at det ikke er snakk om folkeavstemning i grunn. Men vet ikke om befolkningen er opplyst nok til å kunne ta et velbegrunnet valg dessverre.

Nåja, eliten hadde nok helst sett at denne loven gikk helt ubemerket igjennom slik som NAV overvåkningen gjorde.
Lenke til kommentar

Nå er jeg for innvandring i utgangspunktet men siden vi skal være så forsiktig og være redd for alle trusler og slikt som måtte komme, hvorfor stopper vi ikke innvandring fra områder som vi anser som risikosoner, det burde vel stoppe store deler av terrortrusselen av seg selv.

 

Ser kripos har tenkt noe lignende: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020484

Endret av Blåbær
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...