Jump to content

Cerwell

Medlemmer
 • Content Count

  1927
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cerwell

 1. Sjekk linken: https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=414 Her ser du knappen 'start ny tråd'. Denne gjelder for den avdelingen du er i for øyeblikket. Bruk gjerne litt tid på å gjøre deg kjent med de forskjellige kategoriene på forumet. Lykke til.
 2. Der er jeg uenig. Bruker forskjellige kontoer i Outlook (Exchange, gmail, imap), og det har fungert veldig fint i mange år. En annen ting jeg har brukt Outlook til er synkronisering av kontakter med mobiltlf. Denne funksjonaliteten jeg her har beskrevet har jeg ikke funnet et godt opensource-alternativ for. Med addon for TBird kan du synkronisere Google contacts. Fungerer utmerket.
 3. ..Mange her i Norge har årlig tradisjon for å blåse av hagleskudd. Gjerne med andre folk i nærheten. Vi har til og med tradisjoner som inkluderer rifleskudd og andre mennesker.
 4. Dette er salgstall som jeg må laste ned manuelt fra web hver gang jeg ønsker oppdaterte tall. Typisk hver måned. Servere er win men målet er frontend med php. Jeg er ny på SQL og php så det blir steg for steg. Så snart det virker med manuell import så er automatisering aktuelt. Jeg kan kode om fila via vb.net, men jeg håper jeg slipper å gå den omveien. Hvordan jeg best løser dette er dermed fortsatt i det blå.
 5. Takk Djn! Dette er en forklaring jeg biter på. Jeg forsøkte å lagre i utf-8. Det virker. Jeg hadde håpet at det var en enklere løsning. Jeg får be leverandøren endre koding på fila.
 6. Hei og takk nok en gang. Har nå sjekket med Notepad++, og de eneste skjulte tegnene er CR/LF på slutten av hver linje. Resten er tight og fint.
 7. Her vises CSV fila via notepad og data importert til tabell.
 8. Hei og takk for svar. Problemet her er ikke at et 'felt' i csv er null, men at det dyttes inn en null mellom hvert tegn fra feltet. Fikk dermed ikke Ifnull til å gjøre noen forskjell. Jeg mistenker at det er noe feil med CharSet men har ikke funnet løsningen der.
 9. Hei Kan dere hjelpe mwg med å løse dette? Ved import av csv til MySQL får jeg en uønsket [null] mellom hvert tegn: String inn: 12 Resultat: [null]1[null]2[null] Jeg bruker en prosedyre som denne: LOAD DATA LOCAL INFILE 'uniq.csv' INTO TABLE tblUniq FIELDS TERMINATED BY ';' ENCLOSED BY '"' LINES TERMINATED BY '\n' IGNORE 1 LINES (uniqName, uniqCity, uniqComments) [saks fra:http://stackoverflow.com/questions/11077801/import-csv-to-mysql-table]
 10. Elfa: https://www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?item=10-389-38&toc=0&q=arduino
 11. 3 meter. Clas Ohlson Virker bra gjør den og. 199,- http://m.clasohlson.com/no/Exibel,-ekstra-lang-Micro-USB-synkkabel-/Pr385861001
 12. Om du kobler mot pc og sjekker der så er det god mulighet for 444.Min Z1 har hatt det en god stund.
 13. Datablad Det kommer vel an på mengden av både brus og bensindamp
 14. Hei..hvordan går det? Er innom siden med jevna, men savner virkelig en 'load next items' når jeg kommer til bunnen av starsiden. Den linken 'Mer it nytt' leverer et kjedelig resultat.
 15. Denne er fin: http://www.fmu.no/display.aspx?menuid=100&prodid=450 Velprøvd og tidløst design, Vindtett og ikke minst: flammesikker.
 16. Staten har i teorien full mulighet til å forby både tobakk og alkohol. Føyer til alkohol da det er et like (u)nødvendig rusmiddel. Det hadde kanskje vært interessant å vinkle det mot 'Hvorfor forbyr ikke staten tobakk & alkohol?'
 17. Huawei P1 er litt over, men har fått god kritikk her på nettverket. http://www.amobil.no/artikler/huawei-ascend-p1/110859
 18. Huawei G300? 12-15 hundre kroner, stor skjerm og fin flyt.
 19. ..Og forumet skulle gravlegges bl.a. fordi de kun hadde ca 900 aktive brukere.
 20. Du burde ihvertfall bli kvitt alle unødvendige utgifter til du kommer i orden igjen. Det er mye å spare på å kutte ut treningsstudio, tv, tidsskrift abonnement osv.
 21. Takk, men bor i Hedemark Men om jeg ikke finner noe annet så er det ikke umulig at jeg tar turen. Som nevnt så får jeg kun smertestillende. Og om det ikke hjelper, så kan jeg få mer. (Oh joy) Dette var vist fordi 'Alternative metoder ikke er støttet'. Lurer mest på hvilen yrkesgruppe/betegnelse jeg skal søke opp. Kiropraktor, napprapat(?) osv.
 22. Hei godtfolk! I romjulen(!) presterte jeg å falle på isen. Brukte deretter ca to måneder på å gå normalt igjen. Det føles som om noe har blitt slått ut av posisjon nederst i ryggen. Selv om det til daglig er helt greit, så kan jeg ikke lenger belaste ryggen uten å bli forkrøplet igjen. Så til saken: Da legen min kun tilbyr ubegrensede mengder smertestillende lurte jeg på om dere kan anbefale en spesiell type behandling. Jeg trenger noen til å fikse dette. Er for ung til å være så gammel På forhånd stor takk!
 23. Cerwell

  Vannbåren varme

  Du har normalt et varmebehov på ca 100w/m2. (Beregnet utifra blokk bygd på 80-90 tallet) Det gir en total på 7.5 Kw. Om man regner 1NOK/Kw vil du da kunne fyre i 80 timer (full fres) pr måned for 600NOK. Dette er veldig løse tall, men det burde gi en pekepinn. Varmebehovet styres av isolasjon, metode, gratisvarme osv, så dette kan jo gi variasjoner. Selv bruker jeg 350-400Kwh/mnd med gulvvarme i forholdsvis nytt hus.
 24. ...Og prøv gjerne dette med både dårlige dekk og stor motor i en rundkjøring
×
×
 • Create New...