Jump to content

Cerwell

Medlemmer
 • Content Count

  1927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

344 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sjekk linken: https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=414 Her ser du knappen 'start ny tråd'. Denne gjelder for den avdelingen du er i for øyeblikket. Bruk gjerne litt tid på å gjøre deg kjent med de forskjellige kategoriene på forumet. Lykke til.
 2. Der er jeg uenig. Bruker forskjellige kontoer i Outlook (Exchange, gmail, imap), og det har fungert veldig fint i mange år. En annen ting jeg har brukt Outlook til er synkronisering av kontakter med mobiltlf. Denne funksjonaliteten jeg her har beskrevet har jeg ikke funnet et godt opensource-alternativ for. Med addon for TBird kan du synkronisere Google contacts. Fungerer utmerket.
 3. ..Mange her i Norge har årlig tradisjon for å blåse av hagleskudd. Gjerne med andre folk i nærheten. Vi har til og med tradisjoner som inkluderer rifleskudd og andre mennesker.
 4. Dette er salgstall som jeg må laste ned manuelt fra web hver gang jeg ønsker oppdaterte tall. Typisk hver måned. Servere er win men målet er frontend med php. Jeg er ny på SQL og php så det blir steg for steg. Så snart det virker med manuell import så er automatisering aktuelt. Jeg kan kode om fila via vb.net, men jeg håper jeg slipper å gå den omveien. Hvordan jeg best løser dette er dermed fortsatt i det blå.
 5. Takk Djn! Dette er en forklaring jeg biter på. Jeg forsøkte å lagre i utf-8. Det virker. Jeg hadde håpet at det var en enklere løsning. Jeg får be leverandøren endre koding på fila.
 6. Hei og takk nok en gang. Har nå sjekket med Notepad++, og de eneste skjulte tegnene er CR/LF på slutten av hver linje. Resten er tight og fint.
 7. Her vises CSV fila via notepad og data importert til tabell.
 8. Hei og takk for svar. Problemet her er ikke at et 'felt' i csv er null, men at det dyttes inn en null mellom hvert tegn fra feltet. Fikk dermed ikke Ifnull til å gjøre noen forskjell. Jeg mistenker at det er noe feil med CharSet men har ikke funnet løsningen der.
 9. Hei Kan dere hjelpe mwg med å løse dette? Ved import av csv til MySQL får jeg en uønsket [null] mellom hvert tegn: String inn: 12 Resultat: [null]1[null]2[null] Jeg bruker en prosedyre som denne: LOAD DATA LOCAL INFILE 'uniq.csv' INTO TABLE tblUniq FIELDS TERMINATED BY ';' ENCLOSED BY '"' LINES TERMINATED BY '\n' IGNORE 1 LINES (uniqName, uniqCity, uniqComments) [saks fra:http://stackoverflow.com/questions/11077801/import-csv-to-mysql-table]
 10. Elfa: https://www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?item=10-389-38&toc=0&q=arduino
 11. 3 meter. Clas Ohlson Virker bra gjør den og. 199,- http://m.clasohlson.com/no/Exibel,-ekstra-lang-Micro-USB-synkkabel-/Pr385861001
 12. Om du kobler mot pc og sjekker der så er det god mulighet for 444.Min Z1 har hatt det en god stund.
 13. Datablad Det kommer vel an på mengden av både brus og bensindamp
 14. Hei..hvordan går det? Er innom siden med jevna, men savner virkelig en 'load next items' når jeg kommer til bunnen av starsiden. Den linken 'Mer it nytt' leverer et kjedelig resultat.
 15. Denne er fin: http://www.fmu.no/display.aspx?menuid=100&prodid=450 Velprøvd og tidløst design, Vindtett og ikke minst: flammesikker.
×
×
 • Create New...