Gå til innhold

Google Nexus S


Anbefalte innlegg

Finnes mange tredjeparts tastatur, og de er som oftest bedre enn de som ligger som stock

 

Selv bruker jeg swype med norsk språk. IMO det beste tastaturet

 

Legger link til google viss noen vil prøve (aner ikke om det er imot reglene å linke til swype apk, så linker til google, den er freeware da den fortsatt er i beta) Dette er den versjonen jeg har og den fungerer helt uudmerket

 

http://www.google.no/#hl=no&source=hp&biw=1276&bih=625&q=Swype_1.60.36.8214_WVGA&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=595c32f21fa9335f

 

bruker du qwerty eller t9? jeg ønsker å bruke t9 og jeg ønsker at ordforslagene til ordlista på norsk skal være like bra som originalt om man skriver engelsk. prøvde better keyboard, det var ikke så imponerende..

 

Swype er et qwerty tastatur, med ordbok (T9) Dvs, at swype fungere slik at vist du skal feks skrive "google" ,så trykker du inn G og drar fingeren din mot "O" og der tar du en liten loop med fingeren for å få OO", dereter forsetter du å dra fingeren mot g til l og så til e. Det er nesten magisk, og du trenger ikke alltid å treffe bokstaven til drar fingeren mot, den bruker en algorytme som finner det ordet du mest sansynlig har dradd fingeren forbi

Har også lest at folka bak Swype er de samme folkene som står bak den orginale T9 ordboka.

Denne .apk jeg linket til inneholder mange språk.

For å å bytte mellom spåk så holder du inne knappen øverst til venstre på tastaturet der det står (no, eller eng)

 

Og swype har en meget god metode på å lære nye ord. Du bare skriver dem manuellt (altså ikke drar fingeren) så er det lagret

 

Give it try , its aawlright

 

 

Ellers viss du har brukt en HTC telefon noen gang, så har de en meget god en. Har ikke testet den på Nexus, men har testet den på Galaxy S, den inneholder en qwerty, compact qwerty og numpad keyboard (T9)

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

tipper det er den highres froyo 2.2 du skal ha

Endret av ironman666
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Norsk språk på menyene går nok ikke, men det finnes endel keyboard på market som har norsk språkpakke. Personlig bruker jeg swiftkey som fungerer super bra, er på salg nå til 2$

 

Norsk funker knall det :thumbup:

 

http://bildr.no/image/815228.jpeg

 

hvordan fikk du til dette ??

 

Legg inn rom manager, så laster du ned cyongenmod7 (nightly) http://mirror.teamdo.../?device=crespo (costume) 2.32 rom .

nightly= det kommer ny rom oppdatering hver natt :)

Lenke til kommentar

Nå begynner jeg å bli passe sint... Har siden igår ikke klart å fått koblet til wifi-nettverket mitt med min Nexus S. Det har ikke vært noe problem tidligere, og jeg har prøvd alt jeg kan tenke på. Når jeg skrur av og på wifi, så står det "Scanning...", men den finner ikke engang trådløsnettverket mitt.

 

Jeg har ikke noe datapakke på mobilen, så jeg vil ikke bruke så mye datatrafikk på mobilen, så wifi er et must så lenge jeg er hjemme. Noen som aner hva jeg kan gjøre? Kjedelig når det gang på gang kommer irritasjonsmomenter med telefonen.

Lenke til kommentar

Takk for tipset, men nå har jeg prøvd å endre til både kanal 12 og 13, uten at det gir noe andre resultater. Var nede hos en bekjent nå nettopp, og da funket wifi-tilkoblingen med en gang... Veldig spesielt, siden jeg ikke har gjort noe med telefonen siden sist gang nettet funket.

 

EDIT: Aah, jeg misforstod. 12 og 13 støttes ikke av Nexusen altså, got it! Ruteren sto på auto channel, men nå satte jeg den permanent til 7, og da fant jeg den.

 

Da er problemet løst, takk!

Endret av MartinF
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har et lite problem med min Nexus S, jeg mister signalet så og si hele tiden. det er ikke lenge, men det er irriterende. spesielt når jeg snakker i telefon, så blir samtalen avbrutt fordi jeg mister signalet mitt. jeg bruker Chess Sjakk Matt som abonnement.

 

 

btw;

Mister man noe på telefonen hvis man tar en manuell oppdatering?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...