Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Hvorfor har alle stoppet å spille? Går det ikke noe bra med SWTOR? Ikke så bra som folk trodde, eller hva gikk feil? :ermm:

 

For å si det kort føltes det som WoW/LotRO/EverQuest 2 osv med mer historie og mindre spillere, samt dørgende kjedelige on-rails romkamper som minner mistenkelig om Star Wars: Rebel Assault. Problemet er bare at Rebel Assault kom da cd-rom fortsatt var noe helt nytt svært få hadde investert i. I våre dager er selv DVD nesten utdatert, og det sier jo sitt. Selve spillet på bakken er bare mer av det samme vi har spilt i årevis allerede, bare med svært få spillere på hver server. Jeg sa opp abonnementet i går, men skal fortsatt holde et øye med det nå og da for å se om det blir noe bedre. Er spent på 1.2, men tviler på at det er nok til å få meg tilbake. Det jeg har sett så langt har ikke akkurat imponert meg, for å si det mildt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er fortsatt SWTOR bedre gjennomført enn andre mmorpg eller?

 

Det kommer ann på hva du mener med bedre gjennomført. Old Republic er ganske nytt, så det er klart det ikke er like polert, har like mye innhold osv som spill som har vært ute lenge. Personlig vil jeg påstå det viktigste er å se spillet for seg selv for hva det er og spørre deg selv om det er "godt nok". Jeg liker Old Republic og ville nok ha fortsatt å abonnere om det var flere spillere, mer å gjøre, mulighet for å endre UIen og så videre. Men mange av tingene jeg ikke liker helt eller savner jobbes det med, så om ett års tid vil det nok være et ganske annerledes spill enn i dag.

Lenke til kommentar

Litt voldsomt å vente at et spill som har vært ute i 3-4 mnd skal være like polert og "perfekt" som WoW, som har vært ute i 7 år og blitt kontinuerlig forbedret/forværret.

 

BioWare Beta testet ikke spillet lenge og valge å gi ut spillet på en bestemt dato. Latskap. Med Guild Wars 2 så Beta tester de spillet tidlig og konstaterer at de venter med å lansere spillet til det er ferdig - en god strategi.

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som er litt skuffa over dette spillet?

 

Glimrende grafikk og lyd, veldig bra med quest og historie.

 

Det som skuffer meg er at det er så låst. Føler nesten det er som Mass Effect. Kan ikke springe oppå fjelltopper, eller så mye rundt i skogen. Man går nesten bare i en "løype" som man må følge.

blir det bedre etter hvert, jeg er lvl 26 nå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812387491234

Noen som har en slik friend trial og spandere på meg, så jeg kan få prøve spillet? :) ser på EA sine sider at man kan invitere inntil 25stk, som får prøve 1 uke.

 

Send meg en PM med navn og epostadresse så kan jeg sende en invite.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812387491234

Er det bare jeg som er litt skuffa over dette spillet?

 

Glimrende grafikk og lyd, veldig bra med quest og historie.

 

Det som skuffer meg er at det er så låst. Føler nesten det er som Mass Effect. Kan ikke springe oppå fjelltopper, eller så mye rundt i skogen. Man går nesten bare i en "løype" som man må følge.

blir det bedre etter hvert, jeg er lvl 26 nå.

 

Det åpner seg mer på planeter som tatooine og hoth. Men ja, det er litt irriterende med slike begrensinger.

Størrelsene på planetene varierer mye også. Quesh for eksempel er bitteliten mens belsavis og corellia er ganske store.

 

Personlig er hoth og corellia mine favoritter. Sistnevnte er bare én by på planeten, og føles virkelig som en ekte SW metropolis, i motsetning til nar shadaa, dromund kaas eller corusant som føles veldig små på et eller annet vis.

 

TOR er et themepark orientert spill og det merkes. Savner mer store åpne landskap med større utforskningsmuligheter, men det er dagens mmo generasjon visstnok ikke interessert i, i følge mange spørreundersøkelser som ligger til grunn for mmo utviklingen som foregår for tiden.

Endret av Slettet+9812387491234
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som er litt skuffa over dette spillet?

 

Jeg hadde håpet vi skulle få se litt "BioWare magic" her og få et spill som virkelig skilte seg ut fra mengden, men neida. Personlig sliter jeg med å se noe særlig forskjell fra WoW, LotRO, EverQuest 2, Vanguard og så videre. Den største forskjellen er at det er mer historie, færre spillere og kjedeligere oppdrag. LotRO var mye bedre på det meste, blandt annet fordi det var mye innlevelse og variasjon i det. Jeg husker for eksempel ett oppdrag der vi først måtte lete i små fiskenett langs elven etter fisk, før vi plasserte fisken utenfor et lite hus. Etter en stund kom Gollum og hentet den, før vi løp etter han i en god stund for å prøve å fange ham. Det gikk dårlig, så vi måtte sloss mot en ork i stedet. På mange måter er det bare "gå dit, hent det" osv, men vi hadde en grunn til det og slapp å bli glemt to sekunder etter at vi hadde levert fisken. Andre ganger hjalp jeg Gimli med å banke en fyr, fulgte Frodo rundt omkring og hørte på klagingen hans, leverte posten og så videre. Old Republic (og MMORPGer generelt) har mye å lære der.

Lenke til kommentar

Mja, er et par år siden jeg prøvde det sist også..kom egentlig aldri lengre enn Breelands. Bare startet nye chars hele tiden til jeg ble lei av å repetere sammen questene. En ting jeg syns var ekstremt merkelig er at de "fredelige og koselige" hobbitene bruker all sin tid på å slakte alt som finnes av dyreliv i nærheten av byene sine. Det bryter så med lore at jeg ikke klarte å ta det seriøst.

 

Tviler på at frodo sprang rundt og drepte 20 ulver i døgnet, pluss fikk blod på tann hver gang han så en stor flue..MUST...KILL..NOW!!!

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...