Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Kan noen forklare meg navnesystemet i SWTOR? Sliter litt med aa finne informasjon.

 

Du starter vell med Fornavnet av ditt valg. Feks "Derp" etter chapter 1 så unlocker du legacy lastnames, så du kan ha etternavn som "Derpalo". Så blir det Derp Derpalo eller så kan du velge om ha det som en tittel "Derp the Derpalo Legacy" eller om du ikke vil vise det.

 

Du kan ikke ha noen navn som darth, OBITWO, Vaderman osv alt navn fra Star Wars Universet er filtret ut.

Lenke til kommentar

Kan da ærlig talt ikke være så viktig, da, at det skal gå ut over helsa. Slapp av, spillet kommer til å være der når du står opp av deg selv også. Er i samme båt selv, men setter ikke på noe vekkerklokke. Har jeg fått EA, er det greit. Har jeg ikke venter jeg til 15.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Sw:tor > helsa.. hehe neida, men for meg er det viktig å få logget inn laget mine karakterer og holdt av navnet. Vet at sjangsene fremderles er stor for at jeg får mine nick, men tar ikke sjangsen.

 

Har skrevet ned hvordan jeg skal se ut, så det tar ikke lange tiden. Og selve spillingen blir vel etter et par timer på puta.

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar

uff, blir et lite helvette å stå opp kl 13:00 i dag for å finne ut om jeg var en av de heldige. Er ikke hjemme fra jobb før kl 08:00 :(

 

Synd at vi ikke kunne få vite dette litt før, slik at jeg kan planlegge søvn. Men kan vel ikke klage, spillet jeg har ventet på i en år rekke er endelig her :)

 

Bra du skrev når du var hjemme fra jobb. Når jeg leste første setningen så det ut som du var norges største syvsover.....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har betalt forhåndsbestillings avgiften og løst inn den, men lurer på om jeg kan kjøpe spillet et annet sted og bare bruke det. Eller om forhåndsbestillings koden er knyttet til et spesifikk spill? orker ikke dra på det stedet jeg forhåndsbestillte spillet, det er for mye mas!

 

takk for svar :D

 

Det går fint, jeg tenker å ikke hennte mitt, men heller betale for digitale delux edition kode. 100 kr mer for mye inhame stash og gratis mount

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...