Gå til innhold

boleoleole

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

boleoleole sine prestasjoner

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg forsøkte å redigere setningen om Putin. Den ble skrevet i affek,t og er en tendensiøs overdrivelse. Takk for at dere lika kontroversen rundt spillet i anmeldelsen. Ha en fin kveld alle sammen.
  2. Ekstremt dårlig journalistikk av gamer.no at dere ikke nevner Ukraina ber folk om ikke å støtte spillet. Fikk dere betalt av Putin for denne anmeldelsen? https://www.insidethegames.biz/articles/1134167/ukraine-russia-atomic-hearts
  3. Fint for deg du liker å støtte Russerne med skattepenger fra studio.
  4. Kanselleringskultur er når noen oppfordrer andre til kansellere en person eller et produkt for å fremheve sin egen virtue signalling... "Se på meg, så jævla flink og god jeg er som ikke kjøper dette fordi ditt og datt... Hvis ikke du også avstår fra å kjøpe dette.. så er du pro Russland..." DET er kanselleringskultur. Uavhengig av sak, problemstilling eller ideologien som glitter i bakgrunnen... Tøys, palestinavenner har ikke kjøpt Jaffa appelsiner i mange tiår før du hadde lært ordet kanselleringskultur. Det er snakk om økonomisk sanksjoner vi som enkelt individer kan gjøre. Kanseleringskultur er når noen trer sine meninger nedover andre sitt verk, ref. Roald Dahl og Disney historiene fra Don Rosa. Åpne øynene og ikke være så butthurt...... Støtt Putin med å kjøp spillet, men ikke bland en sakelig boykott, med usakelig kanseleringskultur.
  5. Alt som går til Ukraina er bra, fordi Ukraina ikke er den som invaderte noen, og det er et demokrati som i dag kjemper sin frihetskamp slik vi gjorde under andre verdenskrig. Artikkelen sier: Dermed vil fortjeneste fra salg av spillet gå til sanksjonerte aktører, noe som kan medføre at penger fra salget bidrar til å videreføre krigen i Ukraina.
  6. Ekstremt korttenkt. Jeg siterer fra artikkelen. "Dermed vil fortjeneste fra salg av spillet gå til sanksjonerte aktører, noe som kan medføre at penger fra salget bidrar til å videreføre krigen i Ukraina." Er du så ego at du vil støtte Putins krig for noen timer med underholdning til terningkast 8/10?
×
×
  • Opprett ny...