Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

At naboen til kameraten skal diktere alt :

 

Hvorfor i helvete kan ikke kameraten dra ned 12-14 tida mht kjøpe PC i stedet for kl 10 , det er ikke SÅ føkkings viktig at det ikke kan vente et par timer , hvis han ikke kan vente til da så kan han pelle seg ned *selv* og ikke sitte der som en feit forpult diktator og kommandere.

 

Lei av at man skal stå på pinne for folk......folk som låner uten å betale tilbake , blir som å bestille på restaurant og stikke av fra regninga , det er ikke sånn verden fungerer , har du bestillt så betaler du.

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

 

Irriterer meg over at en sjefen på butikken kommenterer alt jeg handler!!

""skal du bare ha brød idag?""

 

"Å de var store batterier.....det må vel være til en stor ting""

 

...

Handler du på Blekenberg? :p

 

Var vel tilfelle der noen fikk sparken på stedet da vedkommende i kassa kommenterte at en gravid dame kjøpte røyk.

 

Hvis du er butikksjef i daglivarehandel og kommenterer hva kundene kjøper på denne måten så er du ikke spesielt profesjonell.

Var en periode hvor jeg kjøpte endel cola og grandis, rett og slett fordi jeg var i en nedetid (er bipolar) og ikke gadd å lage mat. En ansatt i "min" butikk la tydeligvis merke til dette, og kom med slengbemerkelser om cola og grandis hver jævla gang jeg kom i kassa. Uansett hva jeg skulle ha, så kom det en kommentar om cola og grandis.

Etter 6 måneder fikk jeg nok og sluttet å handle der når jeg så bilen hans parkert utenfor butikken, og litt senere møtte jeg en kamerat som hadde blitt ansatt som ass. butikksjef i den butikken og jeg fortalte om den ansatte. Fikk beskjed om at jeg kunne handle der igjen uten å få kommentarer. Det eneste den ansatte sa til meg fra da av var "kvittering?".

---

 

Det virker som at jeg er den eneste som skjønner at når man har en avtale om å møtes til en viss tid, så møter man ikke opp på slaget eller senere og forventer at jeg skal vente på at du skal stresse ned. Kom 5 min før, for faen.

Eller når man har en legetime, og man møter opp 10 min før og annonserer sin ankomst, ender opp med å vente 40-45 min på å få komme inn til legen. Også får man en dårlig unnskyldning om akuttsaker tidligere på dagen. Og det skjer hver jævla gang man har legetime.

Fikk så utrolig nok i forrige uke. Så både lege og assistent gå forbi døra flere ganger, et par ganger sto de å snakka med noen (laidback type samtale). Når jeg fikk komme inn 12:10 (hadde time 11:30), så spurte jeg hvorfor det tok så lang tid. "Akuttpasient for en time siden".

Da svartna det for meg og sa høyt "ikke faen om det var, jeg har vært her i 50 minutter og det har ikke kommet ut en eneste person her. Jeg har sett deg og assistenten din gå forbi flere ganger og du snakka med en annen lege i 5 minutter for et kvarter siden. Du har en utgang og et kombinert kontor og pasientrom, og vi to er de eneste i dette rommet. Så med mindre du har drept pasienten din og partert den stakkars jævelen, så har du sløst bort både mine penger og min tid. Ta den jævla blodprøva. Fra nå av er det jeg som bestemmer når jeg har kontrolltime, og jeg kontakter deg hvis det skulle være noe utenom dette. Jeg har ikke råd til å gå til legen hver tredje måned. Sett opp en time om et år"

Han mumla en eller annen unnskyldning og tok blodprøve, og jeg slapp å betale for timen.

Tror dere ikke tosken sendte meg timereservasjon i desember?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skjønner hvorfor de skrur opp lyden på reklamer som vises på TV (*)

Liker det ikke, men forstår hvorfor.

 

Men for reklamesnutter på nett? WTF!? Det er jo helt idiotisk!

 

Det virker jo helt mot sin hensikt. Jeg slår av lyden umiddelbart og ofte dropper å se hva jeg var på vei til å se.

 

 

* Jeg er klar over at de teknisk sett ikke øker volum, men effekten er at det generelt sett kommer høyere lyd fra høytaler/hodetelfoner.

Lenke til kommentar

Det irriterer meg så grenseløst at både bestemora mi, tanta mi og naboene mine er så nysgjerrige og baksnakker folk hele tiden. 

Den ene dagen hadde klippet jeg hunden utenfor. Uheldigvis hadde naboen vært på verandaen, og noen minutter senere sendte bestemora mi som bor et stykke unna en melding om jeg klippet hunden.

 

Og når jeg var på besøk hos fetteren og kusina mi, gikk jeg på do, og da jeg kom tilbake igjen hørte jeg med en gang jeg kom ut at hun snakket om meg. Hvor usunt jeg spiste og at jeg ikke gadd å være med å bade!!!! Hun har da for helsike ikke noe med det å gjøre!!!!!

 

Fra nå av må jeg holde meg nesten i skjul og oppføre meg normalt

Lenke til kommentar

At ingen offentlige tannlegekontor vi ta i mot meg. Blir faen meg så irritert at man må ringe rundt tulling for og få komme til tannlege, retarded opplegg.

Regner med du bor i en by? Finn et kontor utenfor byen, som er i nærheten av offentlig transport.

 

Da jeg bodde i Oslo tok jeg tog til Fetsund. Tannlegen ligger 100 meter fra stasjonen, og det tar kun 20 minutter med tog. Tannlegekontorer på småstedene har mye mindre kundepågang.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Kanskje best å sette i spoiler.

 

 

Satt og leste nettaviser ved frokostfatet. Og så kommer denne: Hagen framstår som XXXXX. Og så han vemmelige

galten der og de bildene. Øffff. Tror hele dagen er ødelagt, vil spy :sick:

 

 

 

Og kanskje dårlig gjort av meg, men det glapp ut. Beklager.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...