Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Er det kun eg som forstår kva Bunnskrap vil fram til, nemlig at sjåføren var frekk og unødvendig sur, når han helder kunne ha avvist han med ei vennlig tone?

 

Nei, jeg forstår han, men gidder ikke kommentere det.

 

EDIT: Har jo nettopp kommentert det, så nå får jeg vel begynne.

 

Det at bussjåføren var grinete og sur skjønner jeg godt at Bunnskrap irriterer seg over, men jeg skjønner at bussjåføren ikke slipper han på når han ikke kan betale for seg.

 

På en annen side av saken, betaler man ett busskort er det eneste man gjør er å registrere at du tok bussen på det tidspunktet på månedskort, pengene har de allerede mottatt, og da vil ikke en uregistrert busstur koste dem noe. Busskortet ble deaktivert om natten, og da synes jeg bussjåføren kunne vært litt vennligere ihvertfall. Man har igjen det problemet at hvis hver passasjer får en gratis busstur når de ikke fikk betalt busskortet taper de jævlig mye penger.

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk satt tålmodigheten min på prøve i dag. Satt på lokalbiblioteket, og inn tramper det en nazi prinsipiell og ultra feminististisk alenemor med en liten kolikk- bombe på slep. Klarte å rive ned en hylle med bøker før hun fikk satt seg ned, og hele bygget var allerede da oppmerksom på hennes tilstedeværelse. Fikk dette henne til å holde en lav profil? Den lille skapning begynner selvsagt å hyle etter noe å putte i kjeften, så hun vipper ut det åresprengte juret sitt og prøver å få ungen til å holde kjeft. Det var åpenbart ikke bra nok, og ungen fortsetter å spy ut toner i en helt jævlig høy frekvens som jeg var sikker på skal få trimmehinnen min til å gå i oppløsning. Jeg prøver samtidig å få med meg betydningen av monocytter og tromboksan, men må gi opp når kjerringa velger å overdøve ungen gjennom sang og dans, akkurat som om de var de eneste i bygget. Noen prøver å hinter til at det kanskje er litt for mye bråk, men hun mener bestemt at man skal passe sine egne saker...

Endret av dicktator
Lenke til kommentar

Jeg beklager, Bunnskrap, men du har åpenbart et holdningsproblem.

 

Jeg var temmelig gretten når jeg skrev tidligere idag, så ja det kan det sikkert virke som. Men nei, det kan jeg bare fortelle deg at jeg ikke har, på noen måte. Bortsett fra at jeg ble sur på bussjåføren når jeg forlot bussen, hvordan kan du konkludere noe sånt? Jeg er tilogmed en av de få som hilser på bussjåfører når jeg kommer inn på bussen, hvis det har noe å si (ikke kom med noe "Ooh, gratulerer..", jeg ser ALDRI folk som hilser på sjåførene først).

 

Tingen er at det er veldig lite kult å bare sende folk av bussen en mandags morgen fordi busskortet deres gikk ut for noen timer siden. Jeg oppførte meg ikke vrien i det hele tatt mot kuken, jeg spurte pent to ganger og viste han kvitteringa fra når jeg fylte på kortet forrige gang. Nope, niks. Fikk bare flabb og bjeff tilbake og ble sendt ut. Det eneste jeg gjorde som virket fiendtlig mot sjåføren var et sarkastisk "Håper du får en fin dag" før jeg gikk ut. Er det noen som hadde et holdningsproblem var det den aggressive idioten som liksom jobber i et serviceyrke. Og merk, jeg går ikke rundt og ber om å få gratis kollektiv transport hvis det er det enkelte smartinger resonnerer seg fram til. Jeg betaler, for n'te gang, 200 kroner i måneden for busskort. Dette var én dag imellom to måneder hvor det ikke var noe på kortet.

 

Faen meg lei at alt skal være så objektivt som mulig. Ingenting må overstride protokollene, og nåde deg om du ber om litt service fra en i serviceyrket!

Hvordan kan jeg konkludere med noe sånt? For det første så skal det sies at man kan fortelle ganske mye om en person utifra hvordan vedkommende reagerer på kritikk.

Du starta forrige melding med "Hold kjeft, seriøst.", og jeg har ingen interesse av å diskutere noe som helst med de som så fort tyr til slikt.

 

Og forresten er ikke 3 km verre enn at jeg hadde tenkt "søren, jeg glemte å fylle busskortet. Da får jeg vel bare gå da", og rolig gått derfra til skolen.

Lenke til kommentar

Wat? En enkeltbillett for meg koster 30 spenn. Tar buss 2-4 ganger om dagen avhengig av f.eks. trening.

 

Kan vel legge til at det lokale busselskapet ikke har maktet å installere kort-terminaler i noen av bussene slik at man kan fylle på kortene på bussen uten å måtte ta ut kontanter i minibanken dagen før man skal fylle på igjen. Hadde vært null problem om jeg bare kunne fylle på busskortet på stedet.

 

Er det slik der dere bor? Just curious.

Så du tar buss for minst 1800,- i måneden, men betaler 200,-. Og du surver over at du ikke fikk enda en gratis busstur?

Lenke til kommentar

Wat? En enkeltbillett for meg koster 30 spenn. Tar buss 2-4 ganger om dagen avhengig av f.eks. trening.

 

Kan vel legge til at det lokale busselskapet ikke har maktet å installere kort-terminaler i noen av bussene slik at man kan fylle på kortene på bussen uten å måtte ta ut kontanter i minibanken dagen før man skal fylle på igjen. Hadde vært null problem om jeg bare kunne fylle på busskortet på stedet.

 

Er det slik der dere bor? Just curious.

Så du tar buss for minst 1800,- i måneden, men betaler 200,-. Og du surver over at du ikke fikk enda en gratis busstur?

 

Så du tror folk som tar buss daglig kjøper enkeltbilletter hver gang?

Lenke til kommentar

Nei, men når du betaler ca 10% av prisen, så er du jævlig bortskjemt når du begynner å surve over at du ikke fikk en gratis busstur ekstra. Det er også din egen feil at du ikke fyllte på kortet ditt før det gikk ut når du visste det ikke kom til å vare til mandag. ALLE busselskaper gir deg mulighet til å fornye periodekortet ditt før det går ut.

Hvis kortet ikke funket pga teknisk feil, så hadde det vært en helt annen sak. Men når kortet ikke funker på grunn av din egen dumskap, så kan du ikke regne med at bussjåføren skal gi deg en gratis busstur. Skal du få en gratis busstur fordi du er blakk også? Eller fordi du glemte lommeboka hjemme?

Jeg kan også garantere deg at du ikke er den eneste som prøver å få seg en gratis busstur på en mandagsmorgen. Jobben hans er å kjøre en buss i flere timer sånn at du har en skysstjeneste. Denne tjenesten koster penger, og det er ditt ansvar å ta med penger for å få brukt denne tjenesten.

 

Og nei, busselskapet her har heller ikke kortterminal.

Lenke til kommentar

Grunnen til at det er så dyrt for en enkeltbillett i forhold til måneds/årskort er jo for at de skal tjene noe på de som nettopp ikke kjøper kort, det er da faen ikke relevant til min sak.

 

Det andre gidder jeg nesten ikke å svare på, du er bare et lite ekko av de andre som har postet om saken. Ikke ta deg bryet.

Jeg vet at det er mitt ansvar å alltid ha penger til buss, men nå hadde jeg da altså gjort en helt menneskelig tabbe, eller dumskap som du kaller det, og glemt å fylle på kortet over helgen. Jeg kom ikke på dette før jeg kom på bussen, spurte pent om å få sitte på, men ble bjeffet i trynet av sjåføren. Jeg forventet ikke å få kastet en rød løper foran meg og champagne til turen, men han kunne i det minste tatt det penere enn han gjorde.

Endret av Bunnskrap
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...