Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Folk som sier "bytte dekk", når de mener at de skal bytte hjul.
om du irriterer deg over det syntes jeg virkelig synd på deg.

[rant]

Dette er noe som heter semantikk. Etter det jeg har sett er det spesielt folk med kompetanse innen et felt, programmerere, eller linguister som irriterer seg over slikt. Ellers er det også de som blir spøkefult referert til som "leksikon", eller anale folk (analystiske personer, ikke anal XD).

Semantiske feil kan være ekstremt irriterende for de som legger merke til dem, og jo grovere feil, jo mer irriterende. Dekk/hjul er en forstålig feil. Å kalle en LCD skjerm for en datamaskin, og et tårnkabinett for en harddisk, er tragisk og provoserer denne responsen hos meg :wallbash: (som jeg bokstavelig talt har gjort i fylla en gang)

[/rant]

EDIT: jeg fant denne referansen fra wikipedia: http://www.trinity.edu/cbrown/language/distinctions.html

Endret av GullLars
Lenke til kommentar

http://e24.no/jobb/article3852606.ece

 

Herregud som det flyter av penger i næringslivet. Særlig for de som sitter på toppen og deltar på styremøter. Lurer på hva de egetlig gjør for noe, konkret?

Det går nok for det meste heller på ansvar, kompetanse og/eller 24/7 arbeidstid enn det de fysisk gjør og bestemmer. Alikevell, sammenlignet med andre jobber som krever tilsvarende og ikke er på toppen av pyramiden får de nok i mange tilfeller bedre betalt enn fortjent (eventuelt også at andre like belastende og kompetansekrevende jobber er underbetalt).

Lenke til kommentar

Jeg har hatt en JÆVLIG dårlig dag! :realmad:

 

 

Dagen startet ikke veldig bra med lite søvn og vond hals.

Jeg skulle dra å møte Nopros og Sk!ppy i Ås/Ski.

 

Så jeg drar for å ta 13:37 bussen. Jeg er der 10 min før, og det er en dame foran meg i billettautomat køen, men hun bruker fryktelig lang tid. Og når det blir min tur forter jeg meg og velger h or jeg skal og betaler på 30 sekunder. Så løper jeg ut til toget (20meter)

Jeg trykker som en gal på døråpneren, og den åpner seg ikke. Gjorde det i 10-15 sek før toget kjører fra meg. Så jeg venter 1 time på neste tog. Når jeg så går på neste tog, får jeg beskjed om at vi må gå av i Moss og vi blir sendt med busser dit vi skal.

 

Det er greit nok, bare 15 min forsinket. Så møter ejg Eivind, vi gjør ikke stort, ender opp hos han og preker og spiller litt. Jeg måtte dra min vei før vi fikk sjansen til å møte Jonas. Så regnet jeg med at jeg måtte ta buss til Moss og så toget til Fredrikstad. Så jeg venter på buss, bussen kommer og jeg stiger ombord. Det tok sikkert 20 minutter før vi fikk dratt, for bussjåføren kunne ikke veien til Moss. (Vi skulle først til Moss og så til rygge for å ta toget derfra) Når han kommer etter å ha forsøkt å finne ut veien dit, så spør han passasjerene om de kan veien, vi var bare 4 stykk, og ingen kunne den. Jeg har GPS på telefonen min, så jeg guidet ham til litt forbi Moss, før telefonen min gikk tom for strøm.

 

Og den inkompetente bussjåføren som holde på å krasje hvertfall 5 ganger rota seg bort både hit og dit. Vi kom ut på noen landeveier, han kjørte oss til militærflyplassen og spurte om vi skulle av der. Etter han hadde ringt rundt masse og fått veibeskrivelser og han hadde kjørt enda flere ganger feil, kom vi oss frem til togstasjonen i Rygge. Der hadde toget kjørt for 30 min siden, og det var en og en halv time til neste tog kjørte. Så vi ble stående i 30 min og vente på taxi. Så ble jeg og to andre kjørt til Fredrikstad og en til Særp etter oss. Han sa han kunne kjøre oss hjem, men sykkelen min stod ved togstasjonen, så jeg måtte dit.

 

Han slipper meg av og jeg går ut, SÅ ER SYKKELEN MIN STJÅLET!!!!1111ONEONE Låst den til en bjelke gjennom et hjul og rammen. Telefonen var tom for strøm, så jeg måtte gå flere kilometer hjem. Og det var KALDT!

 

Toget skulle vært i Fredrikstad kl 20:10 hvis det var i rute og ingen vedlikehold av skinnene. Men jeg var i Fredrikstad 21:40 :wallbash:

 

Nå kommer det vel noen og sier jeg kan kutte meg selv igjen, siden jeg er en "emokid" ^^,

Endret av Zoro Sama
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kort versjon

 

Ta buss - dame brukte lang tid på å kjøpe billett - jeg brukte 30 sek - jeg løpe til toget (20meter) - trykke vilt på døråpner kanappen i 10-15sek - dør ikke åpne - vente 1time på nytt tog - tog bare gå halve veien - ta buss resten - buss mer en halve veien hjem før tog - bussjåfør dårlig i Norsk og kan ikke veien - bruke lang tid på å prøve å lære veien - jeg ha GPS på telefon, hjelpe han 70% av veien - telefon tom for strøm - bussman kjøre seg masse vill - endelig på togstasjon - tog har dratt pga inkompetent bussmann - vente 30 min på taxi - taxi tilby å kjøre oss 4 dit vi vill - min sykkel stå på stasjonen - taxi slippe meg av - SYKKEL STJÅLET!!!!!1111ONEONE - gå flere KM hjem.

 

kom 1t30m senere hjem en det jeg egentig skulle.

 

 

Jeg har vært nesespray avhengig. Ikke gøy, men det var overrsakende lett å bli kvitt den

Lenke til kommentar

hmm.. nå hørtes liksom det jeg har å si så smått ut.. :ermm:

 

men uansett: folk som ikke kan å oppføre seg på kino, har IKKE dratt på kino for å høre på at ei lita jente skal snakke med venninene sine om kjærester mens hun fikler med de fuckings nøklene sine!!! RAAAAAAAAGEEEEEEE!

 

EDIT: tldr; jenter på kino.

Endret av Sinna'gurk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...