Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper vi får vite som skjedde med Beth i morgen. Tror ikke hun var en av de som var på grillen i Terminus?

Det blir for enkelt og dumt, selv for denne serien å være :p

Når vi først hørte smellene i bakgrunnen når rick & co skulle henrettes, tenkte jeg det var gruppen som tok Beth som kom til unsetning.

 

Fordi de så Rick grave ned baggen som Garreth sa i episoden. Grunnen til at de ikke kunne å gå ta den sa Garreth også rett ut i episoden, det var for mye walkers til at det ble risikabelt nok for dem å gå ut å hente den.

 

Det var mer at Terminus-folket lot Rick & Co snike seg inn.

Såppas ja. Ikke det inntrykket jeg satt igjen med sist sesong, men gir mer mening nå ja.

Lenke til kommentar

Tror det var mer en Plan B å skyte på bakken for å lede dem hvor de ville. Rick & Co er ikke de første naive nok til å gå inn i Terminus. Plan A: Stort sett velger folk bare å tro reklamen for Terminus blindt og går inn. Plan B: Av og til sniker folk seg inn, men vil være outmanned og outgunned og må legge ned våpnene, hvis ikke, skyter bare sniperne på taket på bakken for å lede dem mot containerne.

 

Tipper at det som skjer i neste episode er at Rick & Co finner ut at de har mangel på provianter, og velger å dra tilbake til Terminus for å scavenge. Eneste logiske måten jeg ser at Rick kommer til å møte Garreth igjen dersom det er han som er hoved-bad guyen denne sesongen. Garreth & Co slår meg ikke som on the road survivors.

Endret av GeneralUser
Lenke til kommentar

Tipper Beth kommer til å få en mye mer spennende storyline, så hvertfall slik ut fra sesongpromoen. Er ikke helt sikker, men så ut som bilen hun ble kidnappet av hadde et påmeldt kors på seg? Kanskje hun blir tatt med til et sykehus eller noe.

 

Egentlig litt enig i at Beth har vært irriterende til tider, men hun er en de gode og virket som et moralsk kompass for Darryl blant annet. + noen må passe på Judith når Tyreese "Baby Daddy" er opptatt :p

Lenke til kommentar

the-car-that-kidnapped-beth.jpg?w=650

 

Jepp, den har et kors på seg. De var jo også i et funeral home, så tipper det er enten en religiøs fanatiker, eller en funereal home caretaker gone nuts. Det var jo noen som hadde vasket i det huset, og fylt opp skapene med mat. Fyren har nok lusket rundt huset, slapp også en hund løs der på et tidspunkt. For nok se noe som "God sent me this thin blonde girl!".

Endret av GeneralUser
Lenke til kommentar

Håper lyd-demperene de fant i byen kommer med i spill nå. Bob-er sannsynligvis død før gruppen når til han, men håper på noen stealth takedowns. Før de renset ut det hullet med walkers hvor de tok mat, trodde jeg de skulle la det være, og at det skulle bli brukt senere til å kasta Garreth nedi.

Eller så blir Bob, den svarte Herchell, som hinker bort fra zombiene :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...