Gå til innhold

Underforum for treningslogger


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det er generelt ei støtte for forslaget. To spørsmål som dukkar opp er 1) om dette vil skade "Styrketrenning", og 2) skal vi gjere noko med den øvrige strukturen? For det første spørsmålet står den kategorien fram som levedyktig, og kan kanskje tene på å flytte treningsloggane. Samtidig er det viktig at folk framleis brukar kategorien etter at treningsloggar har fått sin eigen kategori. Det andre spørsmålet vanskeleg. Særleg "Utholdenhetstrening" har lite aktivitet. På den eine sida er det ein fornuftig struktur med denne kategorien, på den andre sida kan det vere negativt med ein nesten død kategori.

 

Kom gjerne med innspel på dei to spørsmåla, og den vidare utviklinga av treningsdelen generelt. Så skal eg prøve å fange ein admin som kan opprette treningslogg-kategorien.

Lenke til kommentar

Synes det kan bli bra med en egen kategori for treningslogger.

 

Synes at styrketrenings-kategorien fortsatt burde stå der, men vi/mods må være flinkere til å få innlegg som omhandler styrketrening flytta fra "trenings og kostholds"-delen inn i styrketreningsdelen siden det er en del tråden om styrketrening som blir oppretta i trening og kosthold.

 

Utholdenhetstrening kan vel kanskje med fordel slås sammen med "trening og kosthold" ? Litt usikker på dette.

 

Men det burde vel gå an å bare opprette en underkategori for treningslogger uten og endre på noe annet, for å se hva som skjer og hvordan det går, for å deretter foreta andre endringer der det trengs?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...