Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rykket sensasjonelt opp til Premier League med Crewe. Forsterket stallen med mange gode spillere som er gode nok for premier league. Allikevel bare taper jeg.

1-8 mot Tottenham (7-20 målsjaner)

1-1 mot Wolves (12-23 målsjaner)

0-2 mot Stoke (8-25 målsjanser)

0-5 mot Man City (10-15 målsjanser)

 

Noe jevnere målsjanser mot City, men slippe inn 5 mål? Og ikke treffe mål en eneste gang selv? Noe merkelig har skjedd. Aldri i min 15-årige FM/CM karriere har jeg opplevd lignende nederlag.

For moro skyld, så har jeg spilt disse fire kampene på ny og på ny med forskjellige taktikker osv. Det blir alltid store tap uansett taktikk jeg kjører. Så loadet jeg fra orig.saven for å fortsette.

Blir vel sittende resten av kvelden og spille, skal mye til om jeg unngår nedrykk, men krysser fingrene! :hmm::cry::D

Endret av Mislykket
Lenke til kommentar

Haha dette er patetisk.

Møtte Peterborough i Carling Cup, de spiller i League 1, og etter å ha tapt 1-3 mot de (12-24 målsjanser) legger jeg Crewe-saven på hylla. Rart at når man har kjøpt inn mye bedre spillere så skal man plutselig slite noe så jævlig mot lag man lett slo med brukbare spillere i Championship, go figure... :hmm:

Lenke til kommentar

Etter fem år med stor suksess med Crewe så synes jeg det er meget rart alt plutselig skulle gå til helvete, men vet at første patch er ustabil. Vurderte lenge å starte på nytt med siste patch, men jeg var så godt igang. Får starte save med siste patch nå og se hva som skjer. Vært mye bugs gjennom disse sesongene. Saver som har klikket osv. Godt med mye backup ;)

Skal bare spille Machinarium først, hekta! :tease:

Lenke til kommentar

Det er jo helt naturlig at din første sesong i PL blir vanskelig! Ja, du har kanskje forsterket stallen med habile spillere, men de må tilpasses! Taktikken må kanskje legges om, siden du ikke lenger har et dominerende lag? Bare gi det litt tid så skal du se at resultatene kommer.

Lenke til kommentar

Joda jeg er fullt klar over det. Har tross alt spilt dette spillet i over 15 år.

Men det er første gang i min FM-karriere hvor jeg har rykket opp til PL med et middelmådig lag og hatt så elendige resultater etter å ha fått tak i gode nok spillere til å burde unngå nedrykk. Det sier seg selv noe er galt når jeg ikke engang klarer ok resultat som de andre to laga som rykket opp (Bristol City og Stoke).

Selvfølgelig er taktikken lagt om til en mer defensiv og forsiktig. Har prøvd ut forskjellige taktikker, men ingenting fungerer. Halvspilt sesong nå og ligger på sisteplass med svimlende 3 poeng (3 uavgjort). :!:

Endret av Mislykket
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...