Gå til innhold

Starcraft II: Generell Diskusjon


  

236 stemmer

  1. 1. Cheese taktikker yes/no?

    • Ja! Det er ingen problem med cheesing.
    • Nei! Det er helt patetisk!


Anbefalte innlegg

På ladder? har ikkje du spelt quick match? Då vil du først spele fem kvalifiseringskampar/plasseringskampar og deretter blir du plassert i bronze/silver/gold etc. Då er det berre å fortsette å spele og prøve å bli bedre. Ja du kan joine etter at sesongen er starta.

 

Er litt usikker på om du får HOTS-beta automatisk no lenger. Dei skulle opne for fleire og fleire som har pre-ordered, men veit ikkje heilt korleis det skulle funke. Sjekk sidene til Blizz.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde visst klart å overse 'skip'-knappen :)

 

I følge battle.net har jeg "Heart of the Swarm Standard edition", samt jeg kan laste ned denne. Men den prøver bare å installere seg som en helt ny install, så virker egentlig bare som om det er hele pakka. Det står ingenting om HotS beta på brukeren min, så kan hende jeg ikke har det.

Lenke til kommentar

Stemmer. Fikk til slutt beta key av en kamerat siden det ikke var automatisk at man ble med i betaen med preorder.

Trodde egentlig jeg hadde både og siden jeg hadde gitt han eposten min, og siden det stod at jeg hadde HotS på battle.net. Dette er vel bare predownload eller noe slikt, for det var bare vanlig WoL når jeg testet.

Lenke til kommentar

Hadde en artig kamp igår, Terran (jeg) gikk for fire rax stim rush (tre reactors, en tech lab) Protoss gikk for to stargate phoenix, når han fløy inn i basen min bare pullet jeg scvs og angrep han, han fikk opp fem kanoner eller så ved rampen men jeg vandret forbi og tok ned alle probes og ødela de andre strukturene. :grin2:

 

Han hadde proxyet en nexus men jeg ødela den, var vel ti minutter med dødtid hvor han gikk til angrep på scv's med lift mens jeg slengte opp missile turrets overalt, han ble eliminert når jeg proxyet factory, bygget siege tanks (med siege mode) og ødela pylons/kanoner som gjensto i basen hans. :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...