Gå til innhold

Hvilke steder skal du reise til før du dør?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lyst til å dra en tur på Wacken en gang, også har jeg litt lyst til å besøke Finland, også tar jeg nok en tur til til Tyskland og Nederland også. Finner nok ut av noe, men Wacken MÅ jeg på :p

 

Hestekølle, det er US Of A :p

Endret av Perrern
Lenke til kommentar
Foreløpig har jeg små barn, men jeg satser på at de vokser og blir større. Er det langt/vanskelig å komme seg opp dit?
Kan være litt utfordrende å komme seg dit: -For det første er det minst 4 flystrekninger for å komme seg til Cuzco og det betyr at man ikke får tak i gjennogående billett til overkommelig pris. Jeg måtte i alle fall ha 2 separate billetter da jeg fløy.

-Så lander man på 3400 meter slik at enkelte kan få utfordringer med høyden.

-Det er så en heldags utflukt fra Cuzco med avreise lenge før soloppgang med buss, tog og buss igjen på den siste strekningen. Eller man kan velge å bruke mye mere tid på å gå deler av strekningen.

 

Da jeg var der hadde seg akkurat vært flom med utraste veier og jernbane slik at det tok ekstra lang tid. Det var også noen askeskyer som lurte begge veiene over atlanteren.

Lenke til kommentar

Har så lenge jeg kan huske hatt et dypt ønske om å reise rundt om i verden når jeg blir "voksen", så alle steder er like aktuelle for meg. Men om jeg plutselig vant i lotto samtidig som jeg fant ut at jeg kom til å dø om et halvt år, ville jeg nok valgt en stillehavsnasjon. Tuvalu, Tokelau, Palau, Mikronesiaføderasjonen og Pitcairnøyene har alltid hatt en slags spesiell plass i hodet mitt. Ubebodde og fjerne steder har også alltid appellert til meg; Antarktis, Sibir, Grønland, Nord-Canada og den type steder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...