Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Kategoriserer ikke en dritt jeg. Jeg vet generelt sett hvilket spill jeg skal spille og navnet på det. Om jeg vil finne et random spill å spille så ser jeg heller gjennom lista mi uten kategorier.

 

Spill jeg har kjøpt så langt:

 

Castle Crashers

Deadlight

Towns

They Bleed Pixels

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy

Unmechanical

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (EMEA)

Mirror's Edge

Endless Space - Emperor Special Edition

Natural Selection II

Plain Sight

Prince of Persia Complete Pack

Batman Arkham City GOTY

Krater - Collectors Edition

Rochard

Monkey Island: Special Edition Bundle

SimCity 4 Deluxe

Darksiders Franchise Pack

Forge

 

til en nette sum av 104,82€. Kan hittil anbefale They Bleed Pixels, Krater og Forge. Det er vel de spillene jeg har prøvd over alle i listen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Legger/har dere spill i listene som ikke er Steam-baserte også? Altså noe du ikke finner på Steam.

Nope. Men det er vel fordi jeg ikke pleier å ha noen non-Steam-spill innstallert. Hvis jeg har det så legger jeg de nok til i lista :p

Endret av TMB
Lenke til kommentar

Hvordan kategoriserer dere spillene deres? Jeg gjør det på sjanger og type spill, men føler at det ikke alltid strekker til. Irriterende at spill ikke kan være under mer enn én kategori.

 

 

8N7Ho.png

 

 

Vet det er mye feil der, skal gjøre om litt dog, under Multiplayer skal jeg kun ha rene multiplayer-titler osv.

Jeg favoritiserer bare de spillene jeg spiller mest i en periode. La oss si at det er 10-20 spill i favoritt-listen, da er det ikke noe stress å finne det spillet man er på jakt etter. Når det kommer til din liste virker den veldig oversiktlig. Når du sier at du ikke får lagt til samme spillet i flere av listene, har du prøvd å Legge til et spill > Legge til et spill som ikke er fra steam > *finne steamfilen* > Legg til? Da tror jeg at du får 2 spill i listen din, dvs. også "alle-spill-listen-din" hvis du har en slik en også. :)

 

 

 

MpOEz.png

 

 

 

Legger/har dere spill i listene som ikke er Steam-baserte også? Altså noe du ikke finner på Steam.

Jeg har Minecraft i listen min, ellers er det bare steam-spill :p

Endret av Werchio
Lenke til kommentar

Ser at det er halv pris på Borderlands 2 nå, og vurderer det. Ser at det har fått mye god omtale, men er dette egentlig et spill for en "gammel" krok på 30+? :) Har bare sett litt videoer og sånt, og det ser mer passende ut for en hyperaktiv 14-åring, men jeg vet ikke... :)

Lenke til kommentar

Ser at det er halv pris på Borderlands 2 nå, og vurderer det. Ser at det har fått mye god omtale, men er dette egentlig et spill for en "gammel" krok på 30+? :) Har bare sett litt videoer og sånt, og det ser mer passende ut for en hyperaktiv 14-åring, men jeg vet ikke... :)

 

Er vel ikke helt i harmoni med flertallet, men synes borderlands 1 var ensformig og kjedelig, borderlands 2 er mer av det samme såvidt jeg har forstått, ensformig grinding appellerer ikke så mye til meg lenger.

 

AtW

Lenke til kommentar

3d shooter spill er ikke noe jeg spiller til vanlig, men borderlands var helt fantastisk. Jeg tror jeg forstår hva dere mener med grinding, men jeg mener dere bruker ordet litt feil i denne sammenhengen. Borderlands 2 er mer av det samme, som både kan være positivt eller negativt. Og selv om jeg likte borderlands 1, så hadde jeg kanskje håpet på litt mer futt og nytt fra borderlands 2.

 

Plukket endelig opp endless space, men det irriterer meg at jeg ikke fikk med meg når det var 75% på amazon, selv om det kun er snakk om 2 euro :p

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Borderlands er et av de spillene jeg selv sliter med å forstå hvorfor har blitt så populære. Jeg har spilt ganske langt inn i det første, og må si meg enig med ATWindsor at det blir veldig ensformig.

 

Likevel har jeg flere kamerater i midten og slutten av 20-årene som synes Borderlands-spillene er fantastiske.

 

Kul grafikk, mangen sideoppdrag, xp(levling), millionvis av våpen og ikke minst en super god coop opplevelse....ja er enig i at det er vanskeligt å forstå :p hehe tuller bare med deg:P

Jeg spilte nr1 og synst spillverdenen var litt "tom" men er jo en sånnen "ørkenplanet" så forstår hvorfor den var det liksom. anbefaler alle å vertfall PRØVE det:D

 

Btw jeg forstår ikke va folk mener med "for mye av det samme og "ensformig"", alle spillene er jo det teknisk sett, cod, fifa, forza, wow, skyrim osv...

Endret av Aizen
Lenke til kommentar

Hva i... Startet Steam og så begynte hele Fallout New Vegas å laste seg ned på nytt. 9,1 GB. Noen andre som har opplevd det?

 

Edit: Når jeg restartet Steam var 9GB plutselig oppdatert og venter nå på resten. Sikkert en bug eller noe.

 

Edit2: Skrik ut om noen vil at jeg skal stemme på et av de tre spillene. Har alle, så er samme for meg hvem som vinner.

Endret av Crazy Joe Davola
Lenke til kommentar

Ok, takker for svar! Tror jeg skal lytte til dere, og følge magefølelsen, og stå over Borderlands 2. Men det klør litt i lommeboka i dag, så noe må jeg jo kjøpe! :)

Synd du gikk glipp av Bioshock salget, 30 kr. BS2 er vel kanskje mer underholdende for de (pre-)pubertale, ettersom det har en mye bedre kontroll og større variasjon i arsenal. Men BS1 er utrolig innholdsrik i form av kunnskap, alt baserer seg vel på Ayn Rands objektivisme og Bakunins anarkisme. Hvis det skulle komme på salg igjen, slå til! :)

 

Jeg kjøpte det, til tross for 3 gjennomspillinger på ps3.

Lenke til kommentar

Jeg digger spill, for eksempel skytespill. Hvis spillmekanikken er bra, våpenfølelsen er god og slikt så spiller jeg et spill lenge. Da er ensformighet en bra ting. Slik er det i Borderlands og alle andre skytespill jeg liker. Hvis det først fungerer, så liker jeg å holde på med det lenge.

 

Opplevde det samme med diverse bilspill, for eksempel Gran Turismo 5 til Playstation 3. Det er kun et element, men det fungerer så bra og jeg liker det. Mer enn det krever jeg ikke av et spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...