Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har en iPad 2 samt en iPhone 4S som jeg kjøpte i dag. Jeg sliter med å få over kontaktene fra iCloud. Tror det er fordi det ikke er lagret noen kontakter på iCloud. På iPaden har jeg alle kontaktene mine, men når jeg går på "grupper" og "alle (icloud)" er det bare meg selv som ligger der.

 

Med andre ord må det finnes en måte å få kontaktene på iPaden over på iCloud. Jeg har sjekket instillinger, og der er det hooket av på "kontakter", så de skal i prinsippet kopieres dit, noe de ikke blir. Har en Google Exhange konto de ligger på, men vil jo helst bruke iCloud.

 

Any ideas?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slått av iMessage i innstillingene på iPhonen?

 

Han har jo byttet FRA IPHONE TIL en ANDROID...

Så det. Men det betyr ikke at han ikke har tilgang til iPhonen, som vistnok er eneste måte og slå av iMessage på. ;)

 

En remote wipe fra f.eks iCloud skal deaktivere iMessage, men har vært litt problemer med det der.

Lenke til kommentar

Blåtannen på Ihponen irriterer meg - og håper noen har et tips.

 

BT står alltid på slik at den skal koble seg automatisk til i bil. Det gjør den kanskje 1 av 10 ganger. Ellers må jeg liksom inn i innstilllingene og klikke på koble til "Ford Audio", da slår hele blåtann seg av - går rett på igjen og på nytt må Ford Audio klikkes på. Så er jeg tilkoblet. Akkurat som om hele greia må refreshes...

 

Jeg har hatt to forskjellige biler med integrert blåtann - og ved begge biler har dette vært et problem. Hvis jeg går tilbake til den tid jeg hadde Nokia telefon - var denne tilkoblingen aldri noe problem. Den koblet seg alltid automatisk rett på.

 

Det er veldig tungvindt - for det må liksom trykkes litt for å komme til blåtann menyen på Iphonen som igjen slår seg av osv.. som nevnt ovenfor...

 

I tilkoblet tilstand fungerer Iphonen bra. Spiller både musikk og ringer, telefonbok tilgjengelig osv....

 

Håper noen har et en lur løsning?

 

(om ikke - kan man i det minste lage en snarvei til blåtann menyen så man slipper å klikke seg inn alle stegene i menyen.)

Lenke til kommentar

Min erfaring er at hvis det er andre enheter i nærheten som også bruker blåtann, blir spilleren min forvirret. (Kenwood)

Da hender det jeg må inn og trikse litt.

 

Det fantes noen snarveier til blåtann, wifi osv. man kunne legge inn som profiler, men jeg tror ikke de fungerer med 5.1.

Lenke til kommentar

Jeg har en Jabra bluetooth(BT)-handsfree(HF) med FM-sender i bilen. Dersom jeg slår HF på etter at BT på iPhone er slått på, fungerer tilkoblingen fint. Dersom jeg slår på HF først, og deretter BT på iPhone, klarer den ikke å koble til uten at jeg slår av og på HF mens iPhone har BT slått på. (Har en 4S med iOS 5.1, det var samme på 5.0.1).

 

Jeg har brukt mange andre telefoner på BT-enheten, både Windows Mobile, Windows Phone, Samsung og Nokia, og det er kun iPhone som sliter, for alle andre telefoner spiller det ingen rolle om jeg slå på telefon eller HF først. HFen har BT 2.0, så jeg tenkte først at det var denne som var for gammel, siden iPhone har BT 4.0, men dette skal vel være bakoverkompatibelt?

 

En annen ting er at mange klager på lyden fra iPhone gjennom HFen, tidligere har alle tilbakemeldinger vært at lyden er veldig bra til å være HF i bil. Med iPhone sier flere at lyden er "syngete" og vanskelig å oppfatte.

 

Edit; Testet nå på et helt nytt BT-headset fra Logitech: Akkurat samme her: Dersom BT i iPhone er på når jeg slår på headset, kobler de seg sammen ila kort tid. Dersom jeg slår på headset før BT på iPhone, kobler de seg aldri sammen, må slå av og på igjen BT i iPhone.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Har selv en 2009 focus og har parret ett par mobiler med den. Den kobler alltid seg opp uten problemer. Hvilke modell er du har? Har testet med htc desire, se x10, iphone 4, 4S og iphone 3g.

Virker det også dersom du slår på BT på iPhone ETTER at du har startet bilen? Dersom jeg har BT påslått på iPhone FØR jeg slå på den andre dingsen funker det alltid fint, men ikke motsatt.

Lenke til kommentar

Noen som har peiling..? Lurer på om det er mulig for to iphoner å utveksle informasjon seg imellom, uten at det blir opprettet en bluetooth-/wireless-kobling mellom dem?

Si at begge iphonene ligger i hver sin lomme (uten å blir trykket på), likevel kan de utveksle litt informasjon seg imellom..

Lenke til kommentar

For meg blir det slik at for hver gang jeg skal i bilen må jeg inn i BT menyen og skru på/ el av på.

Ser at problemstillingen er kjent.

Det er kjipt.

De burde hatt en SW oppdatering som fikset dette.

BT er en særs viktig f funksjon på en telefon i dag.

 

(null)

Lenke til kommentar

Det rare er at for min del fungerer det helt prikkfritt så lenge det ikke er andre blåtannenheter i nærheten.

Men er det det, må jeg noen ganger inn i menyen og skru blåtann av/på, evt. vente litt da det pleier å hjelpe å distansere seg fra forstyrrelsen.

 

Er det Apple som er litt på siden med sin versjon av blåtann, eller er det variasjoner fra spiller til spiller mon tro? Spilleren min er rimelig sær når det gjelder alt slikt, og det er begravd dypt nede i menysystemet. Og det er flere menysystemer som man når med flere forskjellige knapper :p

 

(Nå har jeg endelig fått somlet meg til å tre en kabel igjennom midtkonsoll og dashboard og tester iPod-funksjonen i spilleren via kabel)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...