Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Har en Nokia N97 med 32 GB og har brukt over halvparten. Det betyr at jeg nå går for en 32 GB iPhone 4. Det er litt surt å ha begrensning på 16. Å spare den snaue tusenlappen kan plutselig bli irriterende og noe en angrer på. Har Spotify og synker det meste til telefonen, pluss at det er fint å ha god plass til bilder og video. Apps tar ikke så mye plass.

 

Når det gjelder antenneproblematikken må jo denne være totalt overdimensjonert. Jeg klarer fint å redusere mottaket fra 5 til 1 strek både på Nokia N97 og iPhone 3gs. Jeg godtar dermed Apple sin forklaring på at dette er noe en sliter med på flere telefoner. På den andre siden får Apple som fortjent.... De har fått urettferdig mye goodwill på sine tidligere telefoner - kanskje på tide at også de blir møtt med et noe mer kritisk blikk. Har en følelse av at det er HTC som er favorittdingsene til de fleste "dingsejournalister" i dag...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sa Spaceworld/Telekiosken noe om hvor mange de allerede hadde på venteliste?

Jeg spurte om de visste noe om iPhone 4, og fikk til svar noe som "joda, den kommer på fredag, og vi får en fire-fem-seks stykker". Så spurte jeg om de brukte ventelister og om det var mange på listene, og da smilte de og sa at det var alt for mange i forhold til hvor mange telefoner de får inn.

Lenke til kommentar

Blir det bare Apple selv som selger de uten binding, eller vil nettbutikker og slikt også gjøre det etterhvert? I så fall er det vel muligheter for at det kommer noen tilbud etterhvert da kanskje. :hmm: Tror ikke jeg gidder å skaffe meg den med en gang i år, men kanskje etterhvert, siden 3GSen min har fått så innmari dårlig batteri etter oppdateringa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...