Gå til innhold

På tide å støtte Israel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du tror vel ikke at det er "IDF folk" i alle hjørner av internette?.

Er visst israelere som står bak firewall programmet Zone Alarm

 

Fant ut det var sikrest å fjerne det fra maskin, man vet jo aldri om det er Mossad som kikker over skulderen.. :ph34r:

 

kan jo bare si at, hadde det ikke vært for Israel.. hadde ikke du hatt en data. Nesten alle antivirusprogram er designet og konstruert i Israel. Windows vista som magne har - Utviklet av Microsoft Israel. Finn ut litt på nettet om hva du har som er laget i Israel, så får du vel panikk og tar selvmord, dere som er så redd for jøder.

 

Why I support Israel - Youtube. begynn der ;)

Hadde det ikke vært for jødene hadde vi ikke hatt all den jævelskapen vi har i dag.

 

Kan folk slutte å være rasistiske og heller diskutere saken?

Rasisme og holocaust er halmstrået enhver jøde klamrer seg til om de mottar kritikk. Jødene må faen meg begynne å stå opp for det de gjør og ta imot den straffen de fortjener

Endret av Herthugen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Rasisme og holocaust™ er halmstrået enhver jøde klamrer seg til om de mottar kritikk.

Beklager, men å skrive

"Hadde det ikke vært for jødene hadde vi ikke hatt all den jævelskapen vi har i dag."

er jævlig rasisitisk.

 

Ja, det er ikke noe poeng å fokusere på jøder her. Dette dreier seg om Israelere og Palestinere. Religion og folkeslag blir mer brukt som unnskyldninger enn saklige argumenter.

Lenke til kommentar

Hvordan oppfatter du Gaza? Hvis Gaza skal være et selvstyrt område burde de ha sin egen tollbehandling. Dersom det skal være israelsk område så er det ikke snakk om eksport.

Så du stoler på at Hamas vil kunne gjennomføre en ordentlig tollbehandling? Kom igjen!

Nei, hvor har jeg sagt det? Jeg stoler på ingen måte på Hamas. De ligger vel ørlite over Robert Mugabe på listen over folk man ikke stoler på. Men det er prinsipielt uvesentlig. Dersom Gaza skal være et selvstyrt område så burde de ha sin egen tollbehandling. At det kan være fristende å si i god gammeldags kolonialistisk ånd at "de er ikke istand til å styre seg selv, så derfor må vi det" er ikke noe prinsipielt argument.

 

Det hadde vært et problem dersom en av hensiktene med aksjonen var å protestere mot blokaden.

Å ha et ønske om å protestere mot noe gir deg ikke lov til å bryte loven.

Sant nok. Men nøyaktig hvilken lov var det som ble brutt her?

 

Geir :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg ser at diskusjonen er i ferd med å utarte igjen. Det er grunnen til at jeg ikke liker samletråder om slike emner. Ideelt sett burde vi ha dedikerte tråder om enkelthendelser, som nå om bordingen av konvoyen. Da er det mulig å holde diskusjonen on topic. I denne tråden er faktisk topic om man bør støtte Israel eller "koneplagerne fra det såkalte palestina", og det meste kan passere som on topic.

 

Nå er dette Oppslagstavlen, og det er åpenbart et uheldig sted å diskutere slikt, siden kravene til problemstiling er så mye lavere. Kanskje burde hele denne saken vært splittet ut til en egen tråd i hovedkategorien og ryddet for OT. Men det er for mye arbeid...

 

Det kan hende noen poster forsvinner etterhvert uansett. Spesielt de som dreier seg om hvorvidt enkelte forumbrukere er ansatt i israelsk etteretning...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Det er vel strengt tatt det dette våpenbeslaget koker ned til, ting som er vanlig bruksgjenstander, og et par spretterter.

 

 

AtW

Hvis det er våpenbeslaget det koker ned til, så var det, det... ;) Point made.

Vaio

 

Selv ett mannlig kjønnsorgan kan være ett våpen og gjøre stor skade.

 

Nå har - skal vi si israelere eller jøder?, gjort noe med dette og fjernet noe....

 

Sprettert hadde vi som barn, med tørre grønnerter.

 

Ellers synes jeg Israel er ett Facistisk land, dette gjelder også deres tilhengere, uansett hvor de måte oppholde seg.

 

Israel er ett mold råttent land , faktisk værre enn Nord-Korea.

 

De okkuperer land ulovlig, dreper ned for fote, angriper båter i internasjonalt farvann medbrakt våpen.

 

Siden de hadde våpen med seg var det neppe på noe grillparty de hadde tenkt å innby seg selv på, med Svineribbe?

 

Litt satt på spissen er vel penger og likstanken det eneste som får Israelere ut av sine synagoger.

Endret av tom waits for alice
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel ulfjoh01, det var jo en fin oppsummering av omtrent samtlige antisemittiske slagord out there.

 

Når det gjelder selve kampene om bord på båten, ble båten advart flere ganger av Israelsk militære om at de var på vei inn i en militær sone, og at om de fortsatte VIL de bli bordet. Det er også fritt tilgjengelig videoer hvor man ser at de første soldatene som kommer ombord på båten blir overmannet og får juling.

Flere Israelere havnet på sykehus: 1 ble slått bevisstløs, 1 ble knivstukket, 2 ble skutt, og div andre mindre alvorlige skader.

 

Akkurat selve voldsbruken på skipet kan man derfor ikke klandre de Israelske soldatene for, da de forventet(og var utstyrt for) nettopp idealistiske fredsaktivister, ikke en mobb med kniver og jernstenger. Israelerne måtte derfor bruke pistolene for selvforsvar.

 

Når det gjelder spørsmålet om Israel hadde rett til å borde skipet in the first place:

Israel regner seg for å være i "armed conflict" med Hamas, og har i den forbindelse innført en blokkade av den Hamas-kontrollerte Gaza-stripen. En slik blokkade kan også tre ikraft på internasjonalt farevann, så lenge man ikke blokkerer nøytrale havner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje det, men betyr det at aktivistene fritt kan utøve vold mot soldatene?

 

Ja, selvfølgelig. Skipet deres ble forsøkt bordet av væpnede styrker som på ingen måte hadde rett til det. Da har de rett til å hindre dem.

 

Edit: Ikke at det var særlig lurt av dem.

Endret av Henrik B
Lenke til kommentar

Til sammen blir dette ett meget stort arsenal av våpen, i følge Israel...

Definisjonsmessig, er det du har skrevet, våpen. Du glemte sprettert... Jeg regner med at dette er standardutstyr på større skip.. til re-kreasjonsbruk...

Nei, men siden vi ikke snakker om alt for mange spretterter går jeg ut fra at det er noe som ble tatt om bord på individuelt plan, av enkeltpersoner som ønsket å ta dem med. Jeg tviler på at det gikk ut beskjed til aktivistene før de forlot Tyrkia med "husk: ta med våpen".

 

Selv om det som er funnet kan brukes som våpen, det kan det ikke være tvil om, vil jeg minner om at "våpen"-beslaget tross alt beviser at det ikke var snakk om en våpentransport på noen som helst måte. Du finner trolig et større våpenarsenal blant passasjerene på hurtigruta, uten at det gjør Hurtigruta til en våpentransport. Det er ren feilinformasjon at disse båtene fraktet våpen. Det var noen få våpen på båten, altså sprettertene, som neppe var tatt med for å væpne Hamas, resten er normal utrustning på et skip.

 

Hvorfor dro ikke konvoien til Egypt, så forsyner Gaza gjennom Gaza/Egypt-grensen?

Fordi målet var å bryte den ulovlige blokkaden av Gaza.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er uansett respektløst

 

De får ikke akuratt fler venner på den måten for å si det sånn..

Er alle disse voldelige demonstrasjonene som har blusset opp de siste par dagene noe bedre ?

 

 

Men ut ifra egen logikk vil jeg tro at i de første sekunder, der demonstrantene gikk i basketak MED ELLER UTEN VÅPEN og der soldater skyter MED ELLER UTEN SKARPT skaper en konfrontasjon der innstinkter tar over hos begge parter.

Du har sett videoene håper jeg ? De tre første soldatene på dekk får ikke tid til å reagere engang, de får 2-3 passasjerer over seg, tilnærmet alle synlige med en form for slagvåpen. Skarpt blir avfyrt først når du ser 2 eller fler individer segne om av den gruppen på 5-15 personer som står i sirkel rundt og slår de 2 soldatene som ligger på dekk.

Lenke til kommentar

Du har sett videoene håper jeg ? De tre første soldatene på dekk får ikke tid til å reagere engang, de får 2-3 passasjerer over seg, tilnærmet alle synlige med en form for slagvåpen. Skarpt blir avfyrt først når du ser 2 eller fler individer segne om av den gruppen på 5-15 personer som står i sirkel rundt og slår de 2 soldatene som ligger på dekk.

Nei, ble også skutt fra helikopterne mot skipsdekket før soldatene reppelerte seg ned. Aktivistene sloss rett og slett for livet sitt

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Så er 3 nye skip med aktivister og terrorister på vei for å provosere israel med å bryte blokaden og forsøke å hjelpe terrorister.

Israel kommer selvsakt til å stoppe skipene med makt for å forhindre terror.

Israel kommer så til å få skylden fordi de forsøkte å beskytte seg selv.

Dette komemr til å skje mens verden ser på uten å foreta seg noe.

Igjen.

Lenke til kommentar

Israel har demonstrasjoner mot Tyrkia, ettersom Tyrkia offentlig støtter de tyrkiske aktivistene som angrep Israelske soldater.

 

Israelerne feirer ikke at noen dør, på plakatene uttrykker derimot Israel derimot:

-Free Kurdistan

-End Turkish rule of Cyprus

-Recognize Turkish genocide on Armenians

-Shame on Turkey

 

Mekkus, jeg har ikke sett noen skudd fra helikopteret, tvert imot.

Videoer og lydklipp viser at skudd ble løsnet først da soldatene hadde landet og ble angrepet.

Lenke til kommentar

Dette var en blokade som både Israel og Egypt var enige om, Og når noen bare bryter den er det jo ganske åpenbart at et såpass oppegående land som Israel gjør noe for å stoppe det som skjer.

Når de ikke stopper selv om man skyter varsels skudd eller sender båter, så man bare gjøre noe drastisk, som å sende folk ned med helikopter.

 

Hvis man da blir angrepet og livet ditt blir truet av Islamske terrorister som gjerne vil se soldatene døde så skjønner jeg godt at de begynte å skyte.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...