Gå til innhold

Hva er det dummeste å bruke penger på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det med designer klær og merke klær er et dårlig eksempel, spesielt når du mener kunst er en bra måte å bruke penger på rett etterpå. Det er jo i og for seg nesten det samme. Heller færre plagg av god kvalitet enn 100 andre med lavere kvalitet.

 

De dummeste tingene du kan bruke pengene dine på er etter min mening er flaskevann og narkotiske stoffer. Alkohol er svært uøkonomisk, men alikevel bruker jeg penger på det :-(

Lenke til kommentar

Glad du spør. Når jenter er på byen viser dei kven dei eigentleg er, nemlig horer. For eksempel når dei går rundt og krev at gutar skal spandere drinkar etc på dei på byen. Og dei krev naturlegvis at me gutar skal leggje ut for taxi, mat etc.

 

For all del, eg kan godt spandere litt på gode venninner av meg, men om ei ukjent jente spør om eg kan spandere ein drink på ho får ho eit surt tryne og ukvemsord tilbake. Ho har jo uansett tenkt å innkassere drinken og hore seg vidare til andre gutar uansett.

 

Vidare meiner eg det er totalt bortkasta å bruke pengar flaskevatn. Folk klagar over høge bensinprisar. Ja tenk at ein liter med fossilt brennstoff som er henta opp frå fleire kilometer under havoverflata kostar 13,- per liter! Uhørt!! Men Voss-vatn til 30,- flaska, DET er heilt ok.

Endret av Frigata
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Treningsstudio. De viktigste muskelgruppene kan trenes hjemme nesten uten noe utstyr. Push-ups, sit-ups og pull-ups (du trenger en stang).

 

 

Det er helt feil. Om du ikke øker belastningen på vektene, kommer du til å stangnerer realtivt fort. For å bli sterkere må man øke vekter, om du trener pushups med din egen vekt kommer du derfor til å bruke en evighet på å bli litt sterkere, netopp fordi du ikke kan øke belastningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ting som har gått igjenn i tråden som jeg gjerne skriver under på:

 

-Vann på flaske

-Alternativ medisin og overnaturlige fenomener.

-Renter på kredittkort

 

Ting som jeg selv kommer på.

 

-Dyre merke klær

-Taxi (dersom det tar mindre enn en 1 time å gå, eller buss er mulig)

-Skrapelodd

-Ting som ikke har en funksjon

 

Med ting som ikke har en funksjon mener jeg malerier, vegg-masker, planter og annen kunst som er ubrukelig. Noen mener at det er viktig å ha sånt i hjemmet sitt men jeg personlig er ikke optatt av det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

-Gi pengene til en sekt, fordi du blir lovet ubegrenset tilgang på jomfruer og mjød i ditt neste liv. Totalt forkastelig. Hvis noen er et sektmedlem, så fortjener de kanskje å miste alle pengene sine alikevel :p

 

-Bruke penger på nybil. Prisen faller drastisk de første årene, så tapet blir større enn om man skulle kjøpt brukt.

 

-Leie en penthouseleilighet. Eier man penger og har råd til det er det vel kanskje greit. Men å kaste bort over 10 tusen i husleie per måned på å leie er bortkastet etter min mening. Ser det er leiligheter der husleien er over 16 tusen i mnd.

 

-Kjøpe godteri og snacks. Gjør det selv, men for ofte blir det egentlig bare penger ut av vinduet. Hvertfall brus, potetgull og sjokolade hver dag. Klart man skal få kose seg hvis man vil, men med måte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...