Gå til innhold

Nuddelkrydder i nudlene før eller etter vannet koker?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Dersom man koker nudler og tilsetter krydderet mens vannet er kaldt, vil man miste krydder når vannet fordamper? Eller vil kun vann fordampe og gjøre vannet mer krydret? Lurer egentlig på om det er verdt å tilsette krydderet etter vannet koker for å få mer smak.

 

Mvh

 

Roger

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Supertriks: Få en kompis til å koke to like pakker nudler, kokt på de to forskjellige måtene. Be han servere til deg og bite seg merke i hvilken porsjon som var kokt på hvilken måte, og så forteller du hvilken du liker best .

Dersom du ikkje merker tydeleg forskjell etter å ha kokt dei sjølv er nok smaksforskjellen irrelevant, ingen grunn til å gjere det så avansert.

 

Slik koker eg nudler:

- legg nudlene i kaldt vann

- vent til det koker

- la vannet koke i 5-6 minutt

- tøm ut vannet

- tilsett krydder

Slik koker eg nudler:

- kok opp vatn

- la det koke opp, tilsett olje

- tilsett nudler og krydder

- kok til dei er møre (variabel koketid)

- tøm av vatn eller behald det, avhengig av nuddeltype og tilbehør.

Endret av HValder
Lenke til kommentar

Slik koker eg nudler:

- legg nudlene i kaldt vann

- vent til det koker

- la vannet koke i 5-6 minutt

- tøm ut vannet

- tilsett krydder

Slik starter jeg også det. Men dama lærte meg noe enda bedre. Etter at du har gjort dette tar du fram steikepannen å steker nudlene. Mens du gjør det tilsetter du sur søt saus. Det er bare helt himmelsk. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...