Gå til innhold

Tråden for BI-studenter!


fanelli

Anbefalte innlegg

Hei! Er det noen som kjapt kan prøve å forklare meg konseptet med IB og UB og sånt? Forstår ikke helt det, og finner ikke foilene med notatene på.

IB = Inngående Balanse, dvs. de verdiene som bedriften har i starten av regnskapsperioden. Sier hvor mye man har f.eks. 1. januar 20x1.

 

UB = Utgående Balanse, dvs. de verdiene som bedriften har i slutten av regnskapsperioden. Sier hvor mye man har f.eks. 31. desember 20x1.

 

I løpet av året 20x1 skjer det forskjellige transaksjoner og nye verdivurderinger som må endres i regnskapet.

 

IB +/- ENDRINGER I LØPET AV ÅRET = UB

Endret av Mads7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som vet om det er noen forskjell på ikke møte på eksamen og levere blankt?

 

Fra at.bi.no:

En student har normalt 3 - tre - eksamensforsøk.

Et eksamensforsøk er gjennomført hvis studenten er påmeldt den aktuelle eksamen innen utløpet av avmeldingsfristen og ikke har dokumentert legitimt fravær ved eksamen, f.eks. sykdom, innen 5 dager etter eksamensdato.

En student som er meldt opp til eksamen, men ikke møter og ikke har meldt seg av eksamen innen angitt frist, vil bli registrert som "ikke møtt". Oppmeldingen teller da som ett av tre mulige forsøk.

 

Lenke til kommentar

 

Noen som vet om det er noen forskjell på ikke møte på eksamen og levere blankt?

Såvidt jeg har forstått lønner det seg å levere blankt, for da kan du konte igjen senere. Hvis du ikke møter opp så må du ta faget om igjen om et år. Slikt jeg har forstått det iallefall

 

 

Det er i praksis ingen forskjell såfremt du har fullført arbeidskrav. Eneste forskjellen er at ved å ikke møte opp vil du få "ufullstendig". Leverer du blankt får du karakteren F. Uansett hvilken variant du velger har du to forsøk igjen.

Lenke til kommentar

Det gikk rett i dass, :eek:

klarte 8 på del 1 :w00t:

4 på del 2 :confused: vet ikke om alt er riktig der heller... :ph34r:

og 2 på del 3 :shrug:

det holder fint til stryk det, gjør det ikke :blush:

 

Du må ha 20 % per del for å kunne bestå.

Det er bare å regne ut 20 % av antall spørsmål per del :)

Eventuelt kan du satse på at noen av oppgavene er halvriktige, og at du får et halvt poeng?

Mange halve poeng kan gi hele!

Lenke til kommentar

 

Det gikk rett i dass, :eek:

klarte 8 på del 1 :w00t:

4 på del 2 :confused: vet ikke om alt er riktig der heller... :ph34r:

og 2 på del 3 :shrug:

det holder fint til stryk det, gjør det ikke :blush:

 

Du må ha 20 % per del for å kunne bestå.

Det er bare å regne ut 20 % av antall spørsmål per del :)

Eventuelt kan du satse på at noen av oppgavene er halvriktige, og at du får et halvt poeng?

Mange halve poeng kan gi hele!

 

er d ikke 40% per del for å stå??

Lenke til kommentar

 

 

Det gikk rett i dass, :eek:

klarte 8 på del 1 :w00t:

4 på del 2 :confused: vet ikke om alt er riktig der heller... :ph34r:

og 2 på del 3 :shrug:

det holder fint til stryk det, gjør det ikke :blush:

 

Du må ha 20 % per del for å kunne bestå.

Det er bare å regne ut 20 % av antall spørsmål per del :)

Eventuelt kan du satse på at noen av oppgavene er halvriktige, og at du får et halvt poeng?

Mange halve poeng kan gi hele!

 

er d ikke 40% per del for å stå??

 

 

Det var egentlig 40 % på del 1, 30 % på del 2 og 30 % på del 3.

Snakket med Anne, og hun sa faktisk at det kun var 20 % per del? Vet ikke hvorfor.

Lenke til kommentar

Kanskje litt dumt spm men : i finansregnskap og regnskapsanalyse står det feks at oppgave 1 er vektet 10%, oppgave 2 er vektet 25% .. vil det da si at om jeg får alt rett på oppgave 1 har jeg A på denne, og denne teller 10% eller vil det si at jeg har fått 10/10 poeng på den oppgaven, og at om jeg feks får 20 poeng på oppgave 2 så har jeg 25 poeng liksom, av 100? eller vil oppgave 2 feks bli en B som teller 25?



Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...