Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja er som regel nesten slik at man må gå til dem og si til dem at man ikke har det bra. Da spør de hva er galt, men bryr seg ikke egentlig. For at folk skal bry seg nå til dags må man nesten være like før å gi opp livet. Det skjer jo så mye annet som er mere spennende enn de få problemene til den personen, eller han der osv.

Utviklingen har blitt til at det er mange som allerede nesten har gitt opp og de bryr man seg om, men de som er på vei dit eller bare hadde trenkt noen å snakke med blir ikke sett før de er der de å.

 

For en trist utvikling av menneskeheten. :(

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk troen på menneskeheten :) .

 

Jeg har vel innsett at ikke alle er som meg, men fortsatt så er alle på mange måter slik som meg :) . De er alle mennesker, og jeg har vel ikke lagt like mye vekt på det alltids.

 

Jeg har forsåvidt funnet "problemet" mitt, og det tror jeg i stor grad er at jeg tror jeg har problemer. Jeg er egentlig heldig :) .

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk troen på menneskeheten :) .

 

Jeg har vel innsett at ikke alle er som meg, men fortsatt så er alle på mange måter slik som meg :) . De er alle mennesker, og jeg har vel ikke lagt like mye vekt på det alltids.

 

Jeg har forsåvidt funnet "problemet" mitt, og det tror jeg i stor grad er at jeg tror jeg har problemer. Jeg er egentlig heldig :) .

Hva er problemet?

Lenke til kommentar

Bah..skal hjem foreldrene(skal være litt flere i familien da) til jul, men har like lyst å være her i leiligheten min å bare daffe når jeg har over en uke fri(i morgen fram til 2.januar) og sove lenge og se så mye film/spille jeg orker. Meeeen neida, må jo besøke familien. Det var jo derfor jeg flyttet hjemmefra å fikk jobb liksom, for å henge rundt de hver gang jeg har en lengre periode fri(mer enn en helg). Ikke har jeg kjøpt gaver heller, orker ikke finne på noe å kjøpe. Er sikker på at noe av det jeg kjøpte i fjor ikke er tatt i bruk en gang. Blir vel til at jeg gir penger, så får de bestemme selv hva de vil ha.

 


Anonymous poster hash: f2284...6a9



Anonymous poster hash: f2284...6a9
Lenke til kommentar
Gjennom dialog med SSFF, Seksjon for selvmordsforskning og forebygging, har vi fått råd om hvordan vi skal behandle innlegg fra forumbrukere som vurderer selvmord.

To poster er derfor slettet og vi henviser den eller de som måtte ha reelle tanker om dette, til profesjonell hjelp. Forumbrukerne her inne har ikke nødvendigvis nok kunnskap og forutsetning til å takle en situasjon som dette.

Det finnes dyktige folk der ute som kan hjelpe deg med den slags tanker. Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å ta kontakt med en av disse for en prat. Du kan også ta kontakt anonymt på nettet gjennom nettsidene til Kirkens SOS.

Kriseinformasjon i nødstilfelle

Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge: 815 33 300 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97)
Kirkens SOS Chat (åpningstid mandag til fredag 18:30-22:30)

Om noen har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med meg, eller andre i moderatorlaget til diskusjon.no, over personlig melding.
Endret av r2d290
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har mange venner, jeg har en kjæreste som elsker meg. Så hvorfor føler jeg meg som verdens mest ensomme person hele tiden da..? Hvorfor klarer jeg ikke sove om kvelden og blir liggende våken i mange timer hver eneste natt og bare føler meg helt forferdelig. Hvorfor gråter jeg hver dag hun ikke er sammen med meg... Jeg burde vært lykkelig, hvorfor klarer jeg ikke være det...

Tror jeg snart kommer til å bli gal... Hvis jeg ikke allerede er det,

Fordi du er hodestups forelsket?

Lenke til kommentar

Jeg har funnet ut at jeg er deprimert store deler av tiden fordi jeg ikke lar meg selv være glad. Jeg har observert at hver gang noe positivt skjer, som utløser en god følelse, får jeg tanker som "men du må jo huske på at [problem] fremdeles ikke et løst", som holder gledesfølelsen tilbake. Jeg aner dog ikke hvorfor det er sånn eller hva jeg kan gjøre for å stoppe disse destruktive tankene. Jeg tror kanskje det er fordi innerst inne føler jeg ikke at jeg fortjener å være glad.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg føler med deg. :( Samme skjedde med meg for snart en måned siden. Håper du får deg en ny jobb om ikke lenge. Det er snart 2014 og med et nytt år kommer nye muligheter. Ønsker deg alt av lykke fremover. Klem fra en som er i samme båt.

Endret av Therawyn
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hater alt. Greit med ferie, men gruer meg umenneskelig til skolen begynner igjen. Har ikke klart å møte opp de siste gangene, fordi jeg ikke trives, og har fått en slags angst. Før har jeg hatt maks 2 timer fravær. Føler meg veldig utestengt. Når til og med folk kommer til meg og sier at skolen jeg går på har et utrolig dårlig miljø, eller når jeg fikk høre at 7 personer har sluttet i klassen på 2 år.

 

Det at jeg gruer meg til undervisningen, har satt sitt preg på hverdagen. Jeg tenker alltid på at jeg gruer meg til timen. Både på jobb og ellers. Jeg er mye lei meg. Derfor bestemte jeg meg for å ta et tak. Når skolen begynner skal jeg i samtale med en studieleder, for å kunne ta to fag som privatist på en privatistskole. Ja, det SUGER å bruke 18.000; på noe jeg kunne fått gratis. Men jeg kjenner meg selv. Jeg kommer til å bli alvorlig deprimert(har diagnosen moderat dep. nå) , og sikkert begynne med kutting igjen(som jeg klarte å slutte med i sommer). Det blir dyrt, men livskvaliteten blir kanskje bedre....

Lenke til kommentar

Fy faen for en nedtur jeg har nå. Langvarig tilbakefall samtidig med julejævelskapen, har tilsynelatende mista hu jeg har flørta med en god stund uten tegn til hvorfor, og nå er heller ikke bilen kjørbar helt ut av det blå, midt i jula, og jobben har null forståelse for det såklart. Her skal alt skje til punkt og prikke, samme faen om toget går så tidlig eller ikke. For ikke å nevne at pendlingen min blir dobbelt så lang nå i mangel på bil, så jeg får enda færre timer i døgnet til meg selv.

 

Herregud, jeg er lei. Så jævlig lei. Alt skal skje samtidig, liksom. Takk faen.

Endret av Saft Suse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...