Gå til innhold

Tera Online tråden


Anbefalte innlegg

post-139521-1270575107,2549_thumb.jpg

 

Tera Online

 

Tera Online er et mmorpg produsert av koreanske Bluehole studios.

 

Det som gjør dette spillet litt spesielt i forhold til andre mmorpg er det nye combat-systemet. I stedet for å velge et target ved å klikke på det for å angripe det, har Tera Online et sikte som man bruker for å treffe med angrepene (hvordan dette fungerer er vist i en demonstrasjonsvideo nedenfor). Dette, og det at man må passe på å dodge angrep selv i stedet for at man har stats som avgjør om du blir truffet av et angrep eller ikke (også vist i videoen) gjør dette spillet mye mer action-orientert enn de fleste andre mmorpg.

 

 

Det er En Masse Entertainment som er ansvarlig for utgivelsen av Tera her i vest. De holder for tiden på med mye testing av spillet for å ''vestelisere'' spillet slik at det passer bedre for folket her. :)

 

 

Raser og klasser

 

Det finnes 6 forskjellige klasser. Alle disse blir presentert i demonstrasjonsvideoen nedenfor.

Tera har ikke noen ''snille'' og ''onde'' som kjemper mot hverandre, men har et politisk system i stedet, slik at man ikke blir tvunget til hvem man må kjempe mot pga. rasen man har valgt.

Det er 8 klasser man kan velge mellom i Tera. Disse er også vist i videoen nedenfor.

Litt mer om rasene og klassene<<---

 

 

 

Bilder

 

post-139521-1270577061,9864_thumb.jpg

 

post-139521-1270577227,437_thumb.jpg

 

post-139521-1270577408,8973_thumb.jpg

 

 

 

Demonstrasjonsvideoen:

 

 

 

Klassene:

 

 

Beta:

 

Betaen starter fredag den 17. til søndag den 18. februar fra klokken 15:00 til midnatt 00:00.

Det er mulig å lage opptil 2 karakterer per server, men senere vil dette øke etterhvert som vi går igjennom betafasene (CBT1-5).

 

Mer info om første Betafase

 

 

Oversikt over når betafasene starter og ender m.m. her

 

Tilleggsinfo om Betaen:

 

CBT = Closed Beta Test

OBT = Open Beta Test – Available for everyone

PCC = Pre Character Creation & Name reservation for pre-order customers

Head Start = only for pre-order customers / If you pre-order TERA, you’ll be able to create a character and reserve your favorite name in advance and you’ll also be able to enter the servers before the actual launch date.

Endret av Naiits
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ser nice ut, men liker virkelig itte de "bamse" rasene. greit med orc's, humans og sånn men at Ole Brumm skær komma og leke Sorc sins je blir litt for dumt. men alt annet ser jævli nice ut ;) håper man får customiza classa mye mer enn WOW for je sins 5 classes er litt i minste laget hvis dem bare har f.eks. 2-3 specs hver.

Lenke til kommentar

Her er hvertfall hva de sier selv om grinding:

 

Q: Leveling up on TERA will be easier by quests or grinding?

A: Quests are a main part of the game, and we’re working to reduce or eliminate altogether the need to "grind" in the Westernized version of TERA. Developer mantra has and always will be the fastest way to progress should be the most fun way to progress.

Får håpe at dette stemmer då. :)

 

 

Videoer av character customization finner man på YouTube, men det blir visst lagt til flere hele tiden. På de siste videoene som er lagt ut er det ganske mye man kan velge mellom.

 

Jeg er forresten enig i at ''bamsene'' Popori ikke passer inn i spillet. Jeg kommer ikke til å være en, men det ser ut som at det er en del som liker rasen på tera-online.com forumet.

Lenke til kommentar

For min del så klarer jeg ikke å spille spill hvor jeg ikke har 100% kontroll over karakteren min. Som foreksempel på Aion, hvor man må stå i ro til spellet er ferdig å kaste blir bare latterlig. De som har spillt wow vet hva jeg mener.

 

Jeg har ikke noe i mot litt grinding men hvis det blir noe ala maple eller Dungeon Runnes osv. blir det glømmesak.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Aion og WoW er ihvertfall 2 spill jeg ikke greier å takle lenger, WoW syntes jeg samt er litt mer for de mindre som er ny innen sjangeren... Men ettersom årene har gått så har MMO markedet vokst tilstrekkelig mye, bare litt synd at det er så ufattelig mange som prøver å kopiere oppskriften til Blizzard. Det er ikke galt å herme etter hverandre, siden det er det spillutviklere somregel gjør en del.. men syntes likevel det burde være grenser. Er veldig lei av sandwich latmanns combat systemet som baserer seg mer på flaks enn skills der man kan spise en burger, drekke kaffe og ta seg en røyk mens man spiller i BG's.

Som EMS15 også nevner, jeg klarer ikke et spill der jeg ikke har en viss grad kontroll.

Grinding er ikke et stort problem så lenge dem ikke gjør det som i L2, det ble latterlig kjedelig i lengden.

Selvom combat systemet ikke er revolusjonerende i Tera, så er det likevel bedre og nyere i MMO's enn sånn som det er i WoW og Aion.. Tror Tera har et fint potensiale her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...