Gå til innhold

Er livet så enkelt som dette?


Anbefalte innlegg

Kjære alle som leser dette, jeg håper dere vil ta dere tid til å hjelpe. Jeg sliter med spørsmåla hver dag, og vet snart ikke om jeg orker mere av dette livet. Det må jo finnes noe bedre.

Jeg håper noen kommer med et langt og meningsfult svar som kan snu dette.

 

Jeg klemmer alle spørsmåla sammen til ett.

 

- Forklar hvordan det hele startet, med hvordan jorden ble til, første livet her, til oss mennesker, finnes en gud, er det dette livet så er det slutt?

 

Jeg vil bare takke alle som vil prøve å hjelpe av hele mitt hjerte!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Forklar hvordan det hele startet, med hvordan jorden ble til, første livet her, til oss mennesker, finnes en gud, er det dette livet så er det slutt?

 

Les evolusjonsteorien (som også er vitenskapelig bekreftet 5891581 ganger) på wikipedia her:

http://no.wikipedia.org/wiki/Evolusjonsteori

Du kan også søke det opp og se dokumentarer av den på nett på alle verdens språk.

 

Og ja, du lever bare til du dør. Enkelt og greit. Uansett om du får et nytt liv, vil det være med en ny bevissthet og ingen kunnskap om verden rundt deg, og heller ingen hukommelse fra ditt "tidligere liv" (jeg tror ikke på gjenoppstandelse i en ny kropp, jeg bare avkrefter det). De elektriske impulsene som skaper en bevissthet og en tankegang vil opphøre så snart hjertet ditt slutter å pumpe blod rundt i kroppen din, altså du vil ikke kunne tenke, føle eller noe som helst annet når du dør, så hva som skjer med deg ("deg" i form av din bevissthet) har ingen betydning. Du vil heller ikke kunne føle smerte, så om du havner i helvete, hva er det å bry seg om?

Lenke til kommentar

 

- Forklar hvordan det hele startet(1), med hvordan jorden ble til(2), første livet her(3), til oss mennesker(4), finnes en gud(5), er det dette livet så er det slutt(6)?

 

 

1. Vi vet ikke enda, men foreløpig er dette den beste forklaringen vår: Wikipedia

 

2. Les her.

 

3. Vi vet ikke helt sikkert hvordan livet oppsto, men vi har en god hypotese. De første organismene sies å være Prokaryote.

 

4. Dette har vi kartlagt ganske godt nå. Les om det her.

 

5. Finnes gud? Finnes allah? Finnes shiva? Finnes odin? Mest sannsynlig ikke. Hvorfor tilber ingen Tor i dag? Han var jo sentral her i Norge for ikke lenge siden. Men akk, han ble vel ikke relevant lenger da man kunne forklare at lynet oppsto naturlig.

 

6. Ja. Konsentrer deg om å leve dette livet til det fulle. Sørg for at du ikke kaster det bort, det er det eneste du får.

 

 

Nå, vil jeg ikke se disse spørsmålene dine flere ganger.

Endret av TechTiger
Lenke til kommentar

Gerrardo, du kommer aldri til å få noe bankers svar på meninga med livet, det må du innse. Det gjelder å lage seg en egen mening med livet. Altså, gjør de tingene du føler er riktig og som gir deg gode opplevelser og slutt å tenk på at det må være en høyere mening med alt man gjør.

 

Enten kan du prøve å bli religiøs av ett eller annet slag, og allerede ha forklaringa på alt fra eldgamle bøker. Eller så kan du følge med på vitenskapen og forstå de forskjellige teorier.

 

Det går veldig mye fine programmer om både biblen og universet på national geographic channel, som er lette å forstå og spennende å se på. Ta det selvølgelig med en liten klype salt, slik du bør gjøre med all informasjon du får.

Lenke til kommentar

Halleluja gerrardo. Måtte Gud velsigne deg så hardt og brutalt, at du vil se lyset om du vil eller ikke.

 

Jesus er lyset, ja sannelig sannelig sier jeg deg, at Jesus er nøkkelen til at dine bekymringer knyttet til disse spørsmålene skal sporløst forsvinne, i navnet til Jesus Kristus superstjerne!

 

SI JA til universets størrste og mest annerkjente superstjerne. Og han er ikke en skuespiller engang - han er en ekte reddningsmann, må ikke du gå glipp av det eneste som betyr noe når alt kommer til alt - nemlig om du går fortapt eller kommer inn i Guds fantastiske rike uten sykdom, urettferdighet eller noe av alt de som syndefallet forårsaket.

 

Jesus vil ha deg! Og du trenger ikke være perfekt eller noe som helst. Du kan bare komme som du er - han kom nemlig ikke for å frelse perfekte folk som tror dem kan berge seg selv - han kom for alle andre normale dødelige mennesker, slike som deg og meg.

 

Så hva er det du fommler sånn med, skal du vente til du dør, for å sjekke om det finnes en fortapelse først? Nei det skal du ikke, fordi du skal være med på himmeltoget, ja det skal du sannelig meg være...

 

....menst alle de andre her inne som fornekter seg blåe på at Gud IKKE finnes, til og med banner på det! Ja dem skal stå igjen som noen ynkelige tapere - menst du sitter med ett bredt smil rundt munnen, med himmeltog billetten - som er så dyr at den ikke kan sammenlignes med alle verdens penger - men du, JA NETTOPP DU GERRARDO, du skal få den helt gratis, av ren nåde!

 

Ta å gjør det som millioner på millioner av millioner på millioner av mennesker har gjort før deg. Nemlig sagt ja til det blade budskapet!

 

Gud lar deg ikke få fred i ditt hjerte, før han har fått gitt deg himmeltog billetten. Han kaller på deg, han vil at nettopp din sjel også skal berges. Og du er så heldig at du kan bestemme deg når tid som helst nå - om å stole på at Gud ikke er en løgner.

 

Se deg rundt, se på hele skaperverket, og samtidig stol på at Gud står bak . Glem alt som har med apekatter og andre menneske teorier på hvordan vi ble til, og at ett stort smell plutselig fikk alt i system eller andre teorier. Bare stol på at Gud er mesterhjernen bak livet og at de er han som har gitt energi til alt dette! Da vil Gud ta tommelen opp til deg, og gi deg ett blink!

 

Og ikke vær redd, du kan fortsatt være deg selv. Bare prøv å gjør ditt beste, bare prøv om ikke mer, det er nok det! Du kommer nemlig ikke til himmelen av egne gjerninger. Og du går ikke fortapt pga. du har den syndige natur i deg - nettopp fordi du har valgt å sattse på at Jesus faktisk er eneste veien til Guds rike. Han kjøper deg fri fra din syndige natur...

 

....og som vi vet, så kan ikke engang den minste synd komme inn i Gudsrike fullkommne rike. Der DU også skal få en ny fullkommen kropp for din sjel.

 

Så gjør som millioner på millioner av mennesker har gjort før deg, ta tommelen opp til Jesus. Og si, ja søren heller, jeg sattser på deg Jesus, jeg velger å sattse på at du faktisk er Guds sønn. Så driter jeg katten i om at andre forum medlemmer måtte le seg skakk ihjel og "mobbe" deg fordi du har valgt å sattse på noe som dem hyler om at du er en "super teit ynkelig tulling" visst du sattser på det....

 

....ikke hør på dem! De er nemlig dem som vil stå igjen som taperne. Gud kan faktisk virke litt brutal, det er ingen hemmelighet.

 

Satts på han, så har du ingenting å være redd for. Det er ditt valg!

Endret av IDF
Lenke til kommentar

IDF : takk for at du prøver, men nå hørtes du bare ut som en tulling..

Hvordan kan du påstå dette?

 

Jeg bryr meg katten om du syntes jeg hørtes ut som en tulling. Jeg skriver av ren glede.

 

Tygg litt på det jeg skrev - istedet for å hoppe rett på neste spørsmål om hvorfor jeg skriver det jeg skriver!

 

Hvordan jeg kan påstå dette? Det får du selv finne ut av nå - visst du ikke allerede har klart å funnet ut av det!

Endret av IDF
Lenke til kommentar

Ja, det er veldig fint for deg!

Du skriver av ren glede? Så bra :)

Men du ser at det ikke er noe logikk i det?

Egentlig så er jeg ikke sikker i min sak.

Men hvilken beviser har du for dette egentlig?

Så du kan si med hånden på hjerte at du tror det finnes en gud?

Lenke til kommentar

Ja, det er veldig fint for deg!

Du skriver av ren glede? Så bra smile.gif

Men du ser at det ikke er noe logikk i det?

Egentlig så er jeg ikke sikker i min sak.

Men hvilken beviser har du for dette egentlig?

Så du kan si med hånden på hjerte at du tror det finnes en gud?

 

Jeg henviser til mitt forrige innlegg. Jeg har ikke mer å si til deg. Jeg har sagt det som sies skal.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...