Gå til innhold

Den kalde kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er desverre slik, og det er en av grunnene til noen av oss vannhuer har blitt lei og vil vise utlandet att vi har et ganske bra miljø for modding og vannkjøling :thumbup:

Microplex var bra, men har tapt seg ettter Netshop kom hoppende.

 

Hvis noen hher har en flow-meter liggende og vil bli kvitt så send meg en pm :love:

Og generelt alt som har med måleutstyr innen vann.

Endret av Amanita Muscaria
Lenke til kommentar

Microplex har etter min mening aldri vært bra. De har hatt den desiderte dårligste servicen jeg noen gang har vært borti. Når jeg har sendt dem spørsmål på mail har det tatt så mye som 6 MÅNEDER før jeg har fått svar, og når jeg svarte på den, tok det NYE 4 MÅNEDER før de svarte på nytt. Og forumet dems var en stor vits.

 

Nei, microplex får nok aldri noe mer penger av meg - handler dog noe på netshop.

 

PS.

Ja, nakenbilder er need! *tafse* :blush:

Endret av Habitats
Lenke til kommentar

Jeg opplevde både/og når det gjelder kvaliteten på supporten til Microplex (før netshop-oppkjøpet). Husker en gang jeg strammet en plastnippel for hardt og ødela gjengene på den. Denne var ikke kjøpt av Microplex heller. Spurte Microplex om de hadde mulighet til å sende meg en via post om jeg forhåndsbetalte for nippel og frakt, for å slippe å vente så lenge. Fikk mail et par timer etter med at de hadde sendt en nippel via posten, og at jeg ikke trengte å betale for den. Det var en veldig fin gest av de :)

 

Til dere som driver den nye vannkjølingsportalen: Jeg er webutvikler på si, og kan sikkert hjelpe til om det er noe dere trenger. Har dog et par andre prosjekter jeg driver med for tiden, så har ikke så veldig mye kodetid til overs=P Ellers vil jeg si at det er veldig bra initiativ! :D

Lenke til kommentar

Kan faktisk bli veldig stor forskjell når man har 2x5870, en griseklokket I7 cpu osv. i loopen..

Og jeg bruker 2xtrippel......og det er i en loop :!:

 

 

"Men, 2 looper med 1x12 radiator i hver. Kjøler det bedre enn én radiator på 24?"

 

regner med du mener 2xsingel i forhold til en dual...og man kan ikke bestemme hva som er best uten og vite hva som skal kjøles :thumbup:

Endret av Amanita Muscaria
Lenke til kommentar

Vel hvis vi sier at hver rad med radiator har identiske kjøleegenskaper, så er det jo bare + plusse 1+1 og får 2. Skjønner at den formelen antageligvis er litt mer avansert enn som så, men snakker generelt sett her.

 

BTW, tenker på å oppgradere hovedkort+CPU og RAM. Har sett litt på Maximus Formula 3, da jeg er svært fornøyd med den første versjonen. Ser også at det finnes ganske mange vannkjølingsblokker til dette hovedkortet.

 

Hva mener folket? Erfaringer?

Lenke til kommentar

JEg har sansen ffor dual-loop siden det gir en markant forskjell for min sin del, men det er noe man må finne ut om man trenger på egenhånd. OG hvor viktig kjøling er for deg:)

 

MF3 er et godt kort :thumbup:

Og som du sier så har man nokk av uttvalg på hk-kjøling.

 

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_241_591&products_id=26650

 

fin pris også.

Endret av Amanita Muscaria
Lenke til kommentar

Skal selvfølgelig undervolte dem på en viftekontroller (BigNG). I teorien, og i følge testen, er de ganske bra på støy/ytelses-forhold også på lavere RPM...men jeg frykter at de ikke undervolter tilstrekkelig bra. Skal rapportere tilbake når jeg finner det ut :-)

 

Da er deltaviften mottatt og testet. Bråker selvfølgelig som et uvær på maks hastighet. Med analog viftestyring så ble det vesentlig stillere, den gikk helt fint og startet nede på 3,5volt. Men hvis man er kresen på stillhet så er det en liten klikkelyd i den på så lav spenning som gjør at den ikke er helt optimal. Jeg har den koblet på en BigNG automatisk viftestyring som kan stoppe den helt, så jeg tror jeg konfigurer den til å starte bare hvis det er så mye varmeutvikling at ingen av de andre radiatorviftene tar unna. Grei backup sånn sett.

Prøvde å svitsje til PWM-viftestyring også, men det var helt ubrukelig, vifta hylte og skrek.

 

Kjøpte den forresten på ebay hvis det er noen som har lyst på et helikopter inne i PC'n: http://cgi.ebay.com/130CFM-NEW-DELTA-120mm-x38mm-CPU-Heatsink-Case-FAN-3pin_W0QQitemZ120555824103QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c11afe3e7

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...