Gå til innhold

Ler du av AFV - American Funniest Homevideos


nybb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må nesten svare det samme som Zeph. Enkelte er gode, men det meste er ikke spesielt bra. Dog er det bra nok til at jeg ser programmet av og til.

Men det er et program som jeg synst er mye værre. Det er "The Planets Funniest Animals", her har produsentene og programleder gått på total skivebom. 98% av alt framvist materiell er ikke nok til å få meg til å heve et øyenbryn en gang. Det meste er såkalt facepalm-materiell.

 

For min del har ikke "mykhet" på et klipp noe å si, selv om smertenivå ofte er proposjonalt med latternivå.

Endret av Dj_eLmO
Lenke til kommentar

En del montasjer og noen dyrefilmer er ganske morsomme, men det meste er bare tull. Det nest verste er imidlertid at de må kommentere hele greia hele tiden (spesielt på Planets...). Det ødelegger veldig mye for meg.

 

Det aller verste? "Se så morsomt klipp. Det er så morsomt at vi spoler tilbake og kjører det i saktefilm Og hvorfor ikke enda en gang og stoppe nå og da, så vi er sikre på at all fikk det med seg."

 

For ikke å nevne når de klipper ut et bilde av hodet hans og setter det på gamle filmer. Ufattelig kjedelig og irriterende, spesielt når de limer hodet på en liten jente. Det ser litt perverst ut... :tease:

Lenke til kommentar

AFV kan vere bra, enkelte klipp er morrosame. Det som derimot ødelegger fullstendig er når programlederen skal kommentere videoen i hel / legge til ein story som ikkje finnes i videoen. AFA er eit veldig godt eksempel på total fiasko.

 

AFV har hatt litt forskjellige programledere. Tom Bergeron er ok, sidan har ikkje behov for å eksponere seg 100% av tida han er "på".

 

Problemet er at dei mest morrosame videoene ofte er "recycled" så iløpet av 1 sessong så har dei nok berre 5-10 nye videoer som er virkeleg morrosame, resten er gjennbruk frå tidlegare år.

Lenke til kommentar

er helt greit å se på, ser det om det tilfeldigvis er på tv-en og jeg ikke har noe annet å gjøre.

 

Men når komentatoren skal fortelle, lage stemmer til videoene og slikt ødelegger det en del, og det er IKKE morsomt.

Syns også ting blir for drøyd ut.

 

Babyer som skriker og lager rare ansiktsutrykk er heller ikke noe jeg definerer som humor.

Lenke til kommentar

Er nok enig med de fleste her. Ler en sjelden gang i løpet av et program. Det meste vi ser er mennesker som detter og slår seg, gang, på gang, på gang. Det er ikke SÅ morsomt. Men det verste er når de har redigert videoene og lagt på et hode av programlederen på figurene i videoene.

Endret av Dav1D
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...