Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg ser virkelig ikke problemet.

Nei, der har du helt rett, men kun i bokstavelig forstand - du ser ikke problemet, du klarer ikke å skille en som jukser fra en bedre spiller som ikke gjør det, og det gjør ikke jeg heller. De veldig åpenbare cheaterne er ikke noe stort problem da de alle vet at de kommer til å bli bannet før eller siden og bare hacker for moro skyld. Det som er et kjempeproblem, er alle de som bruker cheats for å virke bedre enn de egentlig er uten å se ut som juksere. Disse er det veldig mange av, og sannsynligvis er det bare en veldig liten andel av disse som blir tatt siden dagens verktøy ikke klarer å oppdage hacks som kjører på PC-en.

 

Sammenlign BF3 (eller et hvilket som helst online-spill) med en idrett som f. eks. fotball. Dersom motstanderen jukser åpenbart, stopper et skudd med hånda eller feller bakerste mann så risikerer vedkommende gult eller i verste fall rødt kort. Noen blir dømt i etterkant av et dommerpanel og får karantene. Dette er ikke et problem for idretten, for systemet fanger disse opp og de aller fleste får straffen som de fortjener. Men, dersom motstanderne dine bruker doping - EPO, stereoider og så videre, er dette uhyre vanskelig å oppdage ettersom systemet som skal fange dette opp ikke fungerer godt nok. Man kan ikke se en fotballkamp på TV og bekrefte eller avkrefte om noen bruker doping, akkurat som man i løpet av en eller flere runder i BF ikke kan bekrefte eller avkrefte hvorvidt det er noen som jukser, for å ta denne typen juks må man teste motspilleren (eller motspillerens PC) før spillet begynner.

 

Hacking i BF er som doping i fotball. Du merker det ikke, man antar bare at motstanderen faktisk er så god som han virker til å være selv om dette ikke er sant. Kontrollsystemene som skal bekjempe doping er ikke gode nok, akkurat som verktøyene som skal stoppe hacking sjeldent fungerer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har riktignok ikke mer enn 51 timer ingame, men jeg har kun opplevd cheater 1 gang på en server fra ett vettugt land. Spiller jeg på servere fra en god del "tvilsomme" land, så har jeg bare meg selv å takke.

Ja, disse forbaskede utenlandske serverne med tvilsomme utlendinger på. Godt det finnes noen norske servere, for nordmenn kunne jo aaaaaldri finne på noe slikt.. :roll:
Lenke til kommentar

Les for øvrig denne innsidebeskrivelsen

Takk for link. Interessant lesning. Bekrefter mistanken jeg har fått mer og mer i det siste. DICE må fikse dette NÅ, ellers blir det et drittspill.

 

Spilte Bazaar her om dagen, og hadde en på laget som var veldig god. Men merket meg at han uforsiktig løp hit og dit. Skjønner jo nå at drittsekken hadde radar.

 

Hvis det skal være så lett å jukse, hvorfor skal man da gidde å trene på dette spillet?

Lenke til kommentar

Ja, disse forbaskede utenlandske serverne med tvilsomme utlendinger på. Godt det finnes noen norske servere, for nordmenn kunne jo aaaaaldri finne på noe slikt.. :roll:

 

Det var akkurat det jeg skrev. Ordrett også.

Det er ikke til å stikke under stol at historisk sett så er det mer hackere/cheatere fra øst-europa, enn fra vest-europa. I hvertfall i spillene jeg har spillt.

 

Anyway, kanskje jeg ikke klarer å se cheatere, uansett ikke noe problem for meg. Jeg ligger over 1 i K/Dr - ikke mye over, men over. Og klarer som regel en positiv K/Dr etter hver runde (Ja, spiller hovedsakelig TDM, da det er dette vennene mine liker best), og da er jeg fornøyd. Om en spiller noen runder får en fantastisk score, klarer jeg ikke bry meg veldig, da jeg vet at jeg og en annen jeg ofte spiller med, gjerne får det på ett par-tre bestemte maps. Vi cheater ikke.

 

Om jeg skal gå rundt å mistenke at 65% av de som er bedre enn meg cheater, så kommer jeg til å gå lei spillet fort.

Greit nok, kanskje noen av de jeg ser på som "gode" bruker cheats... Kanskje de ville vært dårligere enn meg hvis ikke. Jaja, så lenge jeg har det gøy, så skjiter jeg i det. Blir selvfølgelig glad om DICE fikser det, og hadde klart å fjerne alle cheaters. Men jeg har virkelig ikke ett så stort problem med det.

Lenke til kommentar

Det som er et kjempeproblem, er alle de som bruker cheats for å virke bedre enn de egentlig er uten å se ut som juksere. Disse er det veldig mange av, og sannsynligvis er det bare en veldig liten andel av disse som blir tatt siden dagens verktøy ikke klarer å oppdage hacks som kjører på PC-en.

Hvordan mener du at de cheater? Er det snakk om aimbot og wallhack? Eller mener du macro og headglitching?

 

...i løpet av en eller flere runder i BF ikke kan bekrefte eller avkrefte hvorvidt det er noen som jukser, for å ta denne typen juks må man teste motspilleren (eller motspillerens PC) før spillet begynner.

Hva får deg til å tro at det er noen som jukser? Nå har spillet vært ute i over 2 år, og folk har utviklet ferdigheter som kan for noen oppleves som "out of this world".

 

Jeg mener det er ganske obvious når folk cheater. De headshotter piloten fra andre siden av mappet med håndvåpen eller stationary AA. De spawner fienden forran geværet sitt, eller de beveger seg dobbelt så fort.

Lenke til kommentar

Takk for link. Interessant lesning. Bekrefter mistanken jeg har fått mer og mer i det siste. DICE må fikse dette NÅ, ellers blir det et drittspill.

 

Spilte Bazaar her om dagen, og hadde en på laget som var veldig god. Men merket meg at han uforsiktig løp hit og dit. Skjønner jo nå at drittsekken hadde radar.

 

Hvis det skal være så lett å jukse, hvorfor skal man da gidde å trene på dette spillet?

 

Jeg hopper og løper også uforsiktig hit og dit, men det er et sjansespill. Men heldigvis er jeg såpass god at jeg vinner i slike situasjoner oftere enn jeg taper. Det med at han detekterer at folk har 100% aim på han når han beveger seg er selvsagt et greit tegn, men jeg har nå over 900 SPM (er en ganske god stund siden jeg kjørte reset, da hadde jeg rett under 700) og nesten 23% acc, men jeg har ikke jukset et eneste sekund.

 

Det er utrolig vanskelig å bedømme hvorvidt noen jukser eller ei når man ikke har, som i han i artikkelen sitt tilfelle, egne hacks for å oppdage det. Desverre er det slik at BF3 admins heller banner en gang for mye enn en for lite når de oppdager gode spillere. Ble senest her om dagen bannet for "impossible stats" på en server med 5 spillere. Vi var 2, de andre 3, og de sugde altså noe så helt grenseløst jævelig så jeg hadde vel 13/1 før jeg ble bannet. Det var ikke gøy en gang, de var så ufattelig dårlige at jeg slaktet de ned rett som de dukket opp på skjermen min.

 

Han sier også at en "reasonably good" player har 400 SPM. Jeg vil si det er dårlig, men avhengig av hva man gjør. Noen players har bare lav spm fordi de loker med alt mulig rart, men det gidder ikke jeg og er alltid på objective, derav høy SPM.

Lenke til kommentar

Vil ikke dømme folk ut fra SPM alene da. Det er jo selvsagt måten de oppnår det på. Men jeg analyserer aldri stats eller bruker tid på folk som mistenkes for juksing. Er det for ille finner jeg bare en ny server. Selv om det er én eller to på serveren som jukser så treffer man ikke nødvendigvis på dem hele tiden såpass mye at det ødelegger spillet for meg.

Lenke til kommentar

Ok, for å få førstehånds kunnskap har jeg nå testet cheats,, og jeg ler av dere som tror det er få juksere. Disse "svingode" spillerne dere snakker om, er det i realiteten mange færre av.

 

Alle mulige innstillinger, jeg ble aldri tatt og folk kan ikke bevise at jeg cheatet med mine moderate innstillinger. Jeg kunne i praksis velge selv om jeg skulle få 120-3 eller whatever.

 

Altså, sånn det er nå er BF3 en PARODI og fullstendig ødelagt. Jeg kommer iallefall til å spille mye mindre nå som jeg har skjønt "the dark side".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Om alle cheater, som der pessimister skal ha det til, så burde det jo bare stå mer ære av å faktisk ligge på topp uten å jukse.

Jeg spiller på endel random servere, og ligger gjerne på topp, eller blant top 3, jeg må tydeligvis ha latterlig imba skills, siden jeg klarer å drepe alt og alle.

 

smell the sarkasme! men bare sånn litt, da jeg er ganske flink.

Lenke til kommentar

Det er ingen som sier at alle andre cheater. Det er heller ingen som sier at flesteparten cheater, at halvparten cheater, at en fjerdedel cheater, at ti prosent eller fem prosent gjør det. Men det er veldig, veldig mange som spiller BF3, og de fleste av oss treffer på veldig mange som spiller - det er ikke noe problem å treffe på 500-1000 unike spillere i løpet av en enkelt kveld. Om bare en veldig liten andel av disse jukser på en eller annen måte, er sjansen for at du treffer på en juksemaker hver dag, overhengende stor. Sannsynligheten for at du ikke merker noe til det er også svært høy. De som har lest det som ble linket til tidligere får jo se det at dersom man bruker cheats får man sett hvem andre som bruker det også - og det er mange.

 

BF3 er, i likhet med alle andre spill, ikke skjermet mot juksemakere slik jeg og de fleste andre gjerne skulle ønsket. Dessverre.

Lenke til kommentar

Som sagt: Om det er én eller to på serveren som cheater(og da snakker jeg ikke om de som jukser åpenlyst, men om de som prøver å skjule det) så ødelegger ikke dette nødvendigvis spillet for meg slik at jeg må slutte. Det er sjelden man treffer på samme person veldig ofte med mindre man spiller på samme servere med lange runder. Selv om jeg spiller ganske lite for tiden skjer det selvsagt at jeg også får MVP's. Det betyr dermed ikke at jeg er mindre klar over at det eksisterer masse juksemakere av den grunn.

Lenke til kommentar

Enig. Latterlig av DICE at de ikke har gjort mer for stoppe hacks. De må ha flere system for å oppdage cheats. Spillet selv burde tracke bevegelser og aim og sette dette opp mot sannsynlighet.

Er overbevist om at spill som er koblet mot nett kunne vært fri for cheatere om utviklere virkelig gikk inn for å stoppe det.

Sjekk denne karen her. Hadde vel 142-4 en match han spilte mot relativ god motstand..

 

99,9 % cheat...

http://www.team-des-...a3&p=manmars711

 

Edit: http://www.ggc-strea...e/Battlefield+3

Russland er ganske overrepresentert med hackere

Endret av Stigs_BF_cousin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...