Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

spilt en liten stund og er godt fornøyd. Ja det er litt kaos, men det er klassisk battlefield-kaos i motsetning til QC som jeg opplevde som nærmere COD kaos. Krig skal være kaos, men ikke så på den måten COD er, her synes jeg de har gjort mye bra. Ergret meg litt over å bli spawnet 600 meter fra målet i rush, men ser forsovet poenget og det virker ikke så dumt. Gleder meg til å få spilt mer ved ledig tid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare ler av alle som ikke ble fornøyd, jeg stortrives. Ser nydelig ut på ultra, og fpsen er faktisk bedre enn den jeg får på back to karkand. bare å slenge seg inn i en 64 spillers server uten fast respawn. &--#60;3

 

Detter merket jeg også, flyter bedre til tross for de enorme brettene. BTK virker dårlig optimalisert i forhold. Farge settingene i BF3 føles helt på trynet ut til tider ja, og DICE er ekstremt glad i bloome oss faen i hjel på enkelte maps.

Er jo ikke så rart da. Til tross for at AK er store brett så er de jo for det meste store og tomme . BTK er mye mer avanserte brett så det er ikke så rart de krever mer enn de simple AK brettene.
Lenke til kommentar

Akkkurat prøvd armored kill, den der nattbana. AK er en enorm skuffelse, er faktisk ikke verdt 50 kr engang og DICE burde være flaue over at dem klarte å lage en slik ekstremt dårlig utvidelse. Hadde håpet den skulle være bra men den gang ei. Lurer også på hvilken planet samme mappet er på. Månen er for stor, månen blinder, og alt er blått samt "skyboxen" ser ut som den er lagd i paint.

 

Herregud :) Ja dette er noe skikkelig dritt ass, jeg fortjener penga mine tilbake. Skal vi gå sammen om å saksøke? Eller.. vent... kan ikke du lage et kart og sende det til DICE da, så får dem en skikkelig beskjed fra en som kan og vet hvordan. De har jo en åpen konkurranse nå om å lage kart.

 

Åpen konkuranse? Hvor? Jeg husker det var noen gigantiske map vi spilte på en nettkaffe, det var bf1942 med modden dessert combat med flere kjempe map man kunne laste ned. Da kunne det være 3-5 mil mellom flaggene, så å løpe fra den ene enden til den andre var ganske nyttesløst med mindre man hadde 1 time å kaste vekk. Det var battlefield kart det ;-) Og her klager folk over at disse er for store? Jeg vil påstå at de igrunnen er i minste laget faktisk, vist fokuset skulle være kjøretøy, men likte meget godt den ene brettet jeg rakk og prøve i går før jeg la meg. Det ble premium alikevell, det er for galt. lol

 

Jeg er med! Er ikke så begeistret for clan matcher, men et public hero lag der man kan sammarbeide uten alt esl tullet hadde vært kjekt.

 

Ja, liker ikke dette seriøse opplegget med en klan, men spillet blir mye bedre vist man spiller med folk som sammarbeider til en hvis grad. Det holder at folk følger ordre av squad leaderen i grunnen, man trenger ikke komunikasjon via tale.

 

Andre som savner at ikke squad leaderen kan gi inividuelle order til de på laget? Slik at han kunne gitt ordre om hvilken posisjon hver enkelt på laget skulle innta

Endret av Ruarcs
Lenke til kommentar

Har testet ut Conquest og Tank Superiority, og må si jeg ikke ble sånn kjempehekta, dette blir litt for stort for meg. Skal sies jeg har spilt mye Close Q. i det siste så kan tenkes det tar litt tid å venne seg til store brett igjen.

 

Skal teste ut Rush ikveld, noen som har litt erfaring med det sammenlignet med Conq. og Tank Sup.? Mer eller mindre action? :)

Lenke til kommentar

Har ikke prøvd rush ennå, men det jeg har sett på youtube ifra consoll tyder på at det ikke er helt balansert.

 

Det samme er vel førsteinntrykket etter litt conquest spilling i går også, det blir veldig fort ujevne lag, det skal veldig lite til før et lag tar over hele slagmarken. Håper det kan endre seg når folk blir mer kjent med kartene og finner greie ruter for flanking med mindre kjøretøy.

Lenke til kommentar

Rush er helt på tryne i AK. Gunshipet spawner alt for hyppig og sørger for et spill som er helt vanvittig ubalansert. Rush har alltid handlet om å holde én forsvarslinje. Nå handler det om å holde et parameter hvor fienden kan spawne på alle kanter, eller oppå deg, mens dine lagkamerater må bryte gjennom for å kunne hjelpe å forsvare objektivet.

Lenke til kommentar

Har testet ut Conquest og Tank Superiority, og må si jeg ikke ble sånn kjempehekta, dette blir litt for stort for meg. Skal sies jeg har spilt mye Close Q. i det siste så kan tenkes det tar litt tid å venne seg til store brett igjen.

 

Skal teste ut Rush ikveld, noen som har litt erfaring med det sammenlignet med Conq. og Tank Sup.? Mer eller mindre action? :)

Rush er bare et stort kaos spør du meg. Folk kan ta airdrop fra AC-130 så man blir angrepet fra alle kanter + at AC-en bombarderer M-com konstant, så er du på defending team så bør du regne med å bli drept endel.
Lenke til kommentar

Serverpatch i morgen

 

Hello everyone,

on Thu Sep 13th, starting at 08:00 UTC, the RSP companies will update all game servers. It usually takes about a day until the majority of game servers are updated.

The new game server version is a bugfix release; it does not add any new features.

Also, there is no downtime estimated with this since this is a rolling update.

Changelist

- Halved flag capture score in Domination

- The Havok is now selectable in the deploy menu for the russian team on Alborz Mountains Conquest large.

- Mobile artillery drivers are now shielded within the vehicle, meaning they won’t die from using proximity defense.

- The Gunship respawn timer has been increased from 60 to 90 seconds.

- Reserved slots / join queue was not working properly on some servers; this has been fixed.

Lenke til kommentar

Fra patch notes:

The Laser Designator unlock on the Scout Helicopters has been changed from a Pilot Upgrade to a new stance in the Copilot seat (position 4). Like the CITV turret on the Main Battle Tanks, the Scout Helicopter’s Laser Designator is permanently available to players who have received the unlock.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...