Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor i alle dager prøver snipere å komme seg opp på det høyeste punktet påkartet for å snipe? Det er jo garantert ikke ett populært sted, så det er garantert ingen som skjekker om det er noen der. Og hvofor ligger folk så langt bake att de ikke treffer med mer enn halvparten av skuddene sine? Noen spiller sniper så latterlig att det er helt villt! :!:

 

 

jeg har hatt svært gode runder på toppen av oman bygningene. Hadde noen flotte hser der også, den lengste på 581. Endte vel med etpar 20 kills mot etpar deaths, soflam som marker der oppe gjør stranda ubeboelig for fiendlige tanks. Da mener jeg den som er over City checkpointet, oppi de uferdige bygningene.

Lenke til kommentar

snip

 

Joda, er forøvrig enig i det du skriver her, men nå var vel først og fremst kommentaren min rettet mot "elitespillerne" med > 1k SPM og 10-20K frags med 320 og USAS 12.

 

 

Selvfølgelig må folk spille slik de ønsker selv, det skal jeg ikke legge meg opp i. Om det står en man-blob eller en recon-kødd på et gatehjørne, ja, da blåser man skallen av dem, enten det måtte være med en 320, sidearm eller kaste en stor stein etter de. Den eneste gode fienden er en død fiende - det er jeg enig i.

 

 

Spørsmålstegnet mitt lå heller ved hvordan noen gidder å holde på med denne spillformen, gjerne i lengden.

 

 

Ja, man kan undres over hva som foregikk på kontoret da de designet bla metro 64 CQ (understreke CQ her, siden metro rush funker helt fint, samme med match på CQ), men igjen er det ingen som tvinger folk til å spille hjernedød.

Selv skyr jeg metro 64 som pesten, og hopper alltid ut om det dukker opp på en map-rotasjonen.

 

Faktumet er dog, at kombinasjonen metro + 320 + USAS _ofte_ er forbeholdt personer som ikke evner annet, men på denne måten kan leve i en rosa sky og rocke hardt på statsen (for de som digger den slags). Jeg skjønner godt at for enkelte så produserers det nok dopamin når skylappene er på, man kan ligge i fred og ro, innta en "low-risk-high-gain"-type spillestil mens poengene spruter inn. Folk er folk.

 

 

Når det er sagt så skal det sies at jeg bryr meg i grunn ikke om hva slags våpen jeg blir tatt ut av, da jeg ikke aktivt oppsøker steder som oppfordrer til den overnenvte spillestilen.

 

edit: feilsitering

Endret av Helmrik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ja, man kan undres over hva som foregikk på kontoret da de designet bla metro 64 CQ

Godt spørsmål :hmm:

Tror kartet kunne blitt veldig bra om de lagde det tilsvarende "Saigon 1968" fra Battlefield Vietnam, hvor man slåss på bakkenivå og nede i kloakken, hvor det var plassert flagg på begge nivåer. Slik at man kan bevege seg fra parken til "siste rush område" enten på bakke nivå eller ned på t-banen. Vil nok åpne kartet en del, og gi mange flere steder å bevege seg på. Var faktisk slik jeg trodde Metro CQ skulle bli.

Får ta en titt på getsatisfaction.com og se om det er foreslått, hvis ikke så får jeg vel foreslå det.

 

Edit: Kartet het "Saigon 1968", ikke "Fall of Saigon"

Endret av Crowly
Lenke til kommentar

Her går det mest i Caspian Border, har nesten spillt utelukkende på den bana de 2 siste dagene. Fant plutselig ut at jeg skulle bli helikopter pilot å har fått helt dilla :) Slet litt med kontrollene i begynnelsen, men begynner å få til nå. Fikk 3 Disable ribbon og 13 kills i sta :)

 

Ja jeg vet det sikkert ikke er mye, men til en som har flydd i ca 2 timer så synes jeg det er ganske bra.

Lenke til kommentar

Hvorfor i alle dager prøver snipere å komme seg opp på det høyeste punktet påkartet for å snipe? Det er jo garantert ikke ett populært sted, så det er garantert ingen som skjekker om det er noen der. Og hvofor ligger folk så langt bake att de ikke treffer med mer enn halvparten av skuddene sine? Noen spiller sniper så latterlig att det er helt villt! :!:

Jeg er en av dem av og til, når jeg har lyst. På f.eks. Gulf of Oman på toppen av murbyggningen i city, er det ganske digg med 12X scope, joda de fleste skuddene går i bakken når de er VELDIG langt unna, men er morsomt når man dreper på lang avstand og meget utfordrende! Med radio bacon så blir man spawnet der man vil hvis man dør, og det kan ta lang tid før fienden finner ut hvor du er spessielt på Hardcore. Jeg føler ikke det er latterlig, det er god hjelp til laget når man spoter fiender. Alle har egne spillmåter de liker å spille på.

Endret av Iceman22
Lenke til kommentar

Lenge siden jeg har postet her inne. Men jeg fikk tilbake gleden av å spille BF3 igjen sist torsdag. Fra torsdagen til idag har jeg spilt det online i 24 timer og ranket vel opp til fra level 12 til 26 :)

Hadde ikke klart å spille så mye alene og heller ikke på konsoller, her er det PC versjonen som er i hovedfokus sammen med venner via Skype!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Cheating med 8 kills?? Da er man i så tilfelle en veldig dårlig cheater ;)

 

Er egentlig glad jeg holder meg til konsoll, har ikke møtt på noen cheatere der.

HEHE!! 8 kan være 8 for mange, kommer an på hvem du skyter :!: Har vært borti det samme i bf2142. Tok litt for mange klan/admins på rad og plutselig var man cheater og bannet fra den serveren :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...