Gå til innhold

thyes

Medlemmer
  • Innlegg

    945
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om thyes

  • Bursdag 01. feb. 1986

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

thyes sine prestasjoner

206

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! I neste måned (juni) får jeg endelig min etterlengtede Skoda Enyaq iV80X Sportline. Bestilte denne bilen i november 2021, så det har tatt sin tid. Uansett, lurte på om noen eiere av Enyaq kan svare på om soltaket vil kunne åpnes med dette stativet fra Thule? https://www.thule.com/nb-no/roof-rack/car-roof-racks/thule-wingbar-edge-_-95xxb?fitassistant=make%3ASKODA|Skoda%2Cmodel%3AEnyaq+5-dr+SUV|Enyaq%205-dr%20SUV%2Cyear%3A2021-|2021-%2Cvariation%3Aroof-type-617943|Integrerte%20relinger På forhånd takk! 😊
  2. Hei! Jeg har akkurat tatt i bruk mitt nye Corsair K100 tastatur, et virkelig herlig tastatur, må jeg bare si! Det har et drøss med funksjoner jeg ikke har rukket å sette meg inn i enda, men én ting har jeg lyst å få til: Synce mitt Corsair tastatur med min Razer mus? Jeg har lest at det skal gå an, fant tilogmed også en slags smørbrødliste, men det innebar å installere software i en viss rekkefølge. Altså slette og installere på nytt, vil helst slippe det om mulig. Ikke at jeg ser for meg at det skal ha noe å si, men musen er en Razer Viper Ultimate. Setter pris på det om noen har en løsning
  3. Really? Takk for tips! Jeg skal ta Google fatt for å se etter fremgangsmåte imorra
  4. Alltid lyser, det er en grønn dot på omtrent alle slags bakgrunnsfarger.
  5. Hei! For en stund siden, par måneder, oppdaget jeg plutselig en død pixel på min Asus TUF VG27BQ. Jeg kjøpte skjermen hos Power for halvannet år siden, og ringte kundeservice for å høre om dette kunne være reklamasjonssak. Det var det, fikk jeg beskjed om. Tok så med meg skjermen til min lokale Power-butikk, og den ble sendt inn til service. Etter et par uker fikk jeg oppdatering på servicen, hvor det stod at de ikke hadde funnet noen feil på monitoren, og henviste til Asus sin "dead pixel policy", og jeg siterer: "By ISO 13406-2 standards, ASUS conforms to the acceptance level between 3 to 5 defective bright/dark pixels. In order to deliver ultimate vision experience to ASUS customer, if your panel is less than or equal to the above number of dots, then, it is considered as an acceptable LCD monitor" Javel tenkte jeg, dette sugde jo. Når jeg hentet skjermen og koblet den opp igjen, så var derimot pixelfeilen borte. Merkelig, men jeg var en happy camper. Så gikk det en måneds tid, og så var jaggu den døde pixelen tilbake. Jeg er ingen ekspert på monitorer, pixelfeil eller hardware generelt, men dette synes jeg er litt rart. Det aller beste hadde selvsagt vært å fått ny skjerm, men det virker jo ikke å være mulig. De ansatte på Power hadde ikke hørt om denne policyen, så om de ikke hadde sendt den inn, så hadde jeg nok fått nytt produkt eller tilgodelapp. Er det noe jeg kan gjøre med dette? Ny skjerm hadde vært å foretrekke selvfølgelig, kan det være at Power fraviker fra produsentens stanrdarder om jeg viser bilde av pixelfeilen og spør ekstra pent? Jeg har ikke lyst å påkoste reparasjoner/panelbytte på en snart to år gammel skjerm. Pixelen er ca 10-12 cm inn fra høyre side, omlag like høyt opp. Tips tas imot med takk!
  6. Hei! Vi skal til Budapest i neste uke, og jeg har lenge hatt lyst på en skikkelig skinnjakke. Har prøvd å google litt på de største merkene jeg har funnet fram, Schott, Belstaff, Allsaints etc., men finner ikke stort. Er det noen som har gode sjapper å anbefale? Gjerne custom made om så, sålenge kvaliteten er bra Jakkene er ikke nødt å være i det høyeste prissjiktet heller, men jeg er villig til å betale litt for ordentlig kvalitet. På forhånd takk!
  7. I dag bestilte jeg meg klokke! Men det ble ikke en SMP300 som diskutert over her, ei heller en Grand Seiko. Det ble en Omega Planet Ocean 43,5mm, hvit skive og oransje bezel - love it Fikk også med en komplett original grå gummirem med foldespenne i prisen (den som originalt hører til titanutgaven av PO). Var tilogmed heldig nok til å få en del rabatt! Gleder meg som en unge til klokken kommer!
  8. Takk for svar. Når det gjelder farge, så er jeg bestemt i mitt valg av den hvite. Syntes Nekton var litt stilig i starten, men samtidig litt for flashy til diver å være. Også liker jeg bedre versjonene med display caseback. Jeg liker litt wrist presence, så størrelsen kan ikke være noe mindre enn SMP 300. Det er også en av grunnene til at GS sine divers blir vurdert i tillegg til Omega.
  9. Ja, jeg var innom Bjerke for et par uker siden, fikk prøve både svart, hvit og NTTD versjonen, og det er fortsatt den hvite som snakker høyest til meg. Smak og behag 😊 Godt å høre at du er fornøyd med SMP, vekten tipper muligens mest den veien om jeg skal være ærlig! Edit: Jeg har sett en del folk lett får riper i AR coatingen på oversiden av krystallen, har du noe erfaringer på det punktet? Nesten så jeg vurderer å få AD til å fjerne coatingen om det blir denne klokken. Kan ikke fatte at Omega har valgt coating over safirkrystall, holder vel lenge å ha det på innsiden.
×
×
  • Opprett ny...