Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man kunne jo økt verdien på å ta et flagg til > 1000p men da ville du endt opp med at folk drev å kjørte i ring mellom flagg på havltomme servere bare for å dra inn masse poeng.

Helt klart en svakhet og det gjelder å finne ett balansepunkt, kanskje å gjøre forsvar av flagg mer lukrativt vil balansere det. Det resulterer kanskje i at for mange bare sitter i flagg sonene og venter på angrep. Spørs om ikke det bunner ut i at hva enn man gjør så blir det ikke optimalt. For man kan ikke tvinge folk til å spille på en bestemt måte, og det tror jeg ikke vi spillere hadde likt noe særlig heller.

 

Folk ville slutte å forsvare flagg fordi det er mer lønnsomt å ta det tilbake senere etc.

Slik er det vel strengt tatt i dag også, men det ville helt klart forstrekt/understreket det yttligere. Jeg tror primært spillere søker mot "action" fordi det er kjedelig å sitte på vente på noen som kanskje aldri kommer (se bilde lengre opp, "worst game ever" delen).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det noe galt når man KUN skyter headshots?

Jeg er ikke noen god spiller og er nettopp begynt å spille bf3, men syns det er pussig at jeg som nevnt kun skyter headshots...

Er det supermye større hitbox i bf3 enn andre spill kanskje?

 

Hvis du *KUN* (dvs. 100% av kills) skyter headshots så har du en aimbot.

 

Men generelt så er det ikke uvanlig å ha en stor andel headshots nesten uansett hvilket våpen man bruker. Og så har det jo litt å si om du har vent deg til å skyte etter hodet på folk eller ikke.

 

 

Har hørt rykter om at hvis man ligger rolig så øker hitbox'en for hodet så det blir lettere å få inn headshots på en camper, men som sagt bare et rykte.

Lenke til kommentar

Til det siste du sier der Topguy. Jeg har lagt merke til når jeg har snipa, at hvis andre snipere/infantry sitter rolig og camper, men beveger seg bittelitt så er det mye vanskeligere å treffe hodet enn hvis de ligger helt rolig. Har faktisk fyrt av skudd hvor jeg har vært 100% sikker på at kulen skulle treffe, men fått 0 hit pga en som ligger og proner eller sitter på knær og croucher som beveger seg én centimeter. Dette har skjedd flere ganger, men det er verre på servere med lagg. Da kan det være umulig å spraye ned en person som løper et par meter ifra deg, med G36C osv. Tror dette er fordi spillet er lett ustabilt, så hvis det er mange spillere med dårlig forbindelse, så blir det fort masse problemer med hitbox, bugs og glitcher. Det er vel det eneste som irriterer meg grenseløst med spillet til tider!

Lenke til kommentar

Synes hitboxen for hodet er litt vel stor. Mange ganger når jeg dreper folk så tenker jeg, hmm, var det hode gitt. Men folk sikter jo på øvre delen av kroppen + du tar my mer skade når du blir truffet i hodet. Så det skal ikke være merkllig om kulene som dreper ofte er headshotene.

 

Ikke brukt M320 mye. 10-15 kills igår. Men har nå fått en kjærlighet for den på metro i de siste timene. Mest for jeg greier å bruke den på en bedre en de fleste andre :o (på serveren). Stå på den rette spotten og ha en ammo kit ved deg så kan du bare stå der å spamme til den store gullmedaljen :o

 

Hemligheten bak torchkills er vel å ikke løpe rundt med den, ta muligheten når den kommer. Det gjør den alltid.

Lenke til kommentar

Jeg blir så jævlig irritert av og til!! Spilte noen runder conquest i går, 32 spillere, og kun 3 spillere på mitt lag (inkludert meg) spilte på squad. Needless to say, vi ble lungemost, knust og gruset flere kamper på rad.

 

Selv om jeg oppfordret til å joine squads var det INGEN flere som gjorde det. Greit nok at man liker å løpe alene og snipe eller hva pokker man gjør, men det å joine et firemannslag krever så jævlig lite i forhold til hva det utgjør med å holde seg i bevegelse, få flere valg når man spawner og å være "der det skjer". I tillegg er det lettere å hjelpe hverandre.. Bah. Måtte bare lufte irritasjonen.

Endret av Megalaks
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor i alle dager prøver snipere å komme seg opp på det høyeste punktet påkartet for å snipe? Det er jo garantert ikke ett populært sted, så det er garantert ingen som skjekker om det er noen der. Og hvofor ligger folk så langt bake att de ikke treffer med mer enn halvparten av skuddene sine? Noen spiller sniper så latterlig att det er helt villt! :!:

Lenke til kommentar

Synes hitboxen for hodet er litt vel stor. Mange ganger når jeg dreper folk så tenker jeg, hmm, var det hode gitt. Men folk sikter jo på øvre delen av kroppen + du tar my mer skade når du blir truffet i hodet. Så det skal ikke være merkllig om kulene som dreper ofte er headshotene.

 

Hitboxen på hodet blir større jo lenger personen står stille. En slags anti-camping mekanisme fra Dice i guess. Det er derfor man alltid får headshot når man sniper snipere på lang avstand.

Lenke til kommentar

Å Gud jeg er lei sære servere og drittunger...ikke bruk RPG på infanteri og ikke gjør ditt å datt fordi vi er noen sære tullinger som mener at i krig så gjør vi ikke slikt. Og en haug med drittunger i chatten som rager som om dem hadde fått en knyttneve opp i ræva.

 

Sorry måtte bare få ut litt damp....pheew!

 

Kjøle ned litt og tilbake inn i kamp.... :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Skjønner ikke helt "fuzzen" rundt M320, synes det er et svakt "våpen". I tillegg tar det lang tid å lade. Bruker det kun når jeg er presset i en situasjon og ønsker å rømme.

Har du spilt Metro Conquest? Mye av fuzzen kommer derfra.

 

Og et våpen som er one-shot, one-kill, med en radius på rundt 2 meter rundt spilleren kommer alltid til å bli hatet av noe som et "no-skills våpen".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...