Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Hva er det med folk å gi teite svar da?

Spurte om en enkel ting, og folk sier jeg skal gjøre det jeg ikke vil gjøre...

 

Synes du skal svare skikkelig når folk svarer deg skikkelig. Gidder ikke si mer til deg uansett, selv om jeg hadde visst av gratis programmer. Klarer vel kanskje lete litt selv da, om alt vi andre sier er så utrolig teit. God jul.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så du mener jeg fikk gode svar når jeg ikke fikk svar på noe av det jeg spurte om?

En mente 300 er omtrent gratis

En sa jeg kunne laste ned piratverson

En sa kart uten stemme.

Så om folk som vil poste ikke veit noe svar, så er det vell like greit å ikke si noe istede enn å anbefale ting som er helt motsatt.

Endret av MrLuni
Lenke til kommentar

Og du mener du gir gode svar?

 

Det første svaret du fikk var et meget godt råd, og at den kostet kun kr 300,-. Men du vil ha noe som er gratis! At du da får tips om å prøve Google maps eller gå på Elkjøp er vel ikke så rart da. Det er INGEN som kjenner til noe navigasjon som er billigere enn kr 300,-, sannsynligvis fordi det ikke finnes. Og skulle det mot formodning finnes, er det sannsynligvis som and_mit uttalte; "noe en fyr sitter og fikser på barnerommet."

 

At du ikke får de svarene du ønsker, betyr nødvendigvis ikke at svarene er dårlige.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Når sluttet de med det da?

En eller annen gang i høst uten at jeg har noen nøyaktig dato. Du kan selvsagt være så heldig at det fortsatt finnes noen "gamle" Desire på lager, men tviler. Mye av grunnen til at amoled ble forkastet var vel leveranseproblemer.

Rimelig skråsikker på at du ikke får kjøpt Desire med Amoled hos Expert i dag. Gikk vel tomt for Amoledskjermer allerede i sommer. Amoled er imidlertid sykt mye bedre, så hvis du faktisk får tak i det for kr 30,- mer er det ingenting å lure på. Men jeg er redd du da må kjøpe en brukt telefon på finn.

 

Okei. Selv om Amoled er bedre tror jeg at jeg kommer til å kjøpe den billigste jeg finner. om det er amoled eller ikke :) Har så lyst på telefonen nå, så gidder ikke å vente lenger ;)

Lenke til kommentar

Faen as, irriterer meg litt å se videoer av boot-tiden til Desire HD. Noen som vet om det er mulig å få til det på vanlig Desire?

 

Ja, viss du har en rootet telefon og installerer DHD-porteringen til Desire, da får du med denne dvalefunksjonen som har kort boot.tid. Vanlig oppstart ved avslått telefon tar minst like lang tid som ved Desire.

Maan.. Det er jo ikke kult.

 

Da driter jeg i det. Men takker for svar! :)

Lenke til kommentar

Finnes faktisk et bra navigasjonsprogram med stemmenavigering som er "gratis"* og utvikles av et israelsk firma, nemlig waze.

 

Ulempen er at kartet tegnes av brukerne, så mange steder er det enn så lenge store mangler eller rett og slett ikke noe kart i det hele tatt. Fordelen er at du får oppdaterte data om trafikk foran deg (og du blir dirigert rundt trafikken), samt at kartet som regel er veldig bra i de største byene.

 

* Du blir nødt til å betale for datatrafikk når når du kjører rundt med waze. Uten datatilkobling er programmet nesten verdiløst. I tillegg "betaler" du for bruken i form av data. Waze lever nemlig av å selge trafikkdata, altså anonymiserte data om hvor det er kø osv. Som bruker av programmet er du altså mer en del av produktet enn en kunde slik jeg ser det. Det er forsåvidt helt greit i mine øyne :thumbup:

Lenke til kommentar

Har noen spørsmål angående ROOT av telefonen, og ja, jeg er for lat til å søke opp dette, men regner med at et par stykker har en del peiling på dette, så det ikke burde være en stor sak :):

 

1. Kan jeg roote telefonen uten minnekortleser?

2. Hva mister jeg av funksjoner når jeg rooter?

3. Er det en reel fare for at mobilen blir ødelagt ved root?

4. Er det lett å roote tilbake til standard HTC Sense?

5. Mister jeg garrantien??

6. Får jeg norsk srpåk når jeg rooter?

7. Hvilken ROM er anbefalt? En stabil en.

 

Takk for alle svar :)

Lenke til kommentar

1. Kan jeg roote telefonen uten minnekortleser?

2. Hva mister jeg av funksjoner når jeg rooter?

3. Er det en reel fare for at mobilen blir ødelagt ved root?

4. Er det lett å roote tilbake til standard HTC Sense?

5. Mister jeg garrantien??

6. Får jeg norsk srpåk når jeg rooter?

7. Hvilken ROM er anbefalt? En stabil en.

 

Takk for alle svar :)

 

Ingen ekspert, men rootet nettopp med unrevoked:

 

1. Ja, brukte ikke noe slikt.

2. Eg mistet ingenting. Poenget er vel at man får flere "funksjoner" :p

3. Er vel en fare, men den er ganske liten etter hva eg har forstått.

4.

5. Er vel en pågående sak angående dette at man ikke skal bryte noen garanti.

6. Ingenting forandrer seg med root med mindre du skifter rom.

7. Husk at Root og Skifte rom ikke er samme sak. Root gir tilgang, rom er som å installere noe annet enn windows på maskinen.

Lenke til kommentar

Skrev jeg ville ha MED stemmenavigering. Greit om folk sier om det finnes noe gratis.. og ikke "du kan heller stikke på elkjøp og kjøpe" eller "bruk kartet uten stemme"

 

Ndrive som andre har nevnt er ikke så dyrt om du trenger kart kun for Skandinavia. Kjøper du via telefonen koster Skandinavia kartene €10 og hele Europa €20, altså 80 og 160 kroner.

Jeg bruker selv Ndrive på min Desire og den har gratis fotoboks varsler etc etc, og alt en fullverdig GPS til bilen skal ha.

 

80 kroner har du trolig råd til, så får du et skikkelig navigasjons program med oppdaterte kart fra mars 2010. :thumbup:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

2. Hva mister jeg av funksjoner når jeg rooter?

3. Er det en reel fare for at mobilen blir ødelagt ved root?

 

 

2)Du mister ingen, bortsett fra noen kanskje mest teoretisk interessante sikkerhetsfunksjoner som uansett bare de grønneste har nytte av. Derimot mister HTC, Google & Co noe av sin kontroll over deg og varen du kjøper - f. eks. ved at du kan fjerne reklamen du ble tvunget til å kjøpe sammen med telefonen, i apps etc.

 

3) Den faren er i dag forsvinnende liten. Om noe skulle gå galt, behold telefon og datamaskin påslått med USB-kabel i og kontakt ekspertene på IRC. Finn gjerne ut hvordan du bruker IRC før du evt. havner i problemer - vet ikke hvor utbredt denne kommunikasjonsformen er i dag.

 

Andre generelle råd: Bruk Unrevoked, velg Security ON hvis du ikke har planer om mer inngående doktorering med telefonen, og vent et par uker etter siste installerte oppdatering fra HTC for å forsikre deg om at andre ikke rapporterer om problemer. Forsikre deg om at USB-kabelen er godt satt i og virker - faktisk tror jeg dette er den viktigste krasj-grunnen.

 

...men som alle andre advarer: Dette gjør du på egen regning og risiko.

Lenke til kommentar

IKKE FORESLÅ NOE SOM KOSTER DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

:innocent: For pokker, vil han ha noe som faktisk funker så må han betale 80 kroner. Om ikke, så får han droppe prosjektet sitt, eller kjøpe en vanlig GPS eller noe.

Kjøper seg telefon til 4.000 kroner og har ikke råd til å bruke 80 kroner på et skikkelig GPS program :ohmy: :ohmy:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...