Gå til innhold

CL: 17.02.10 v FC Porto, Estádio do Dragão, Portugal


TomWhittaker

Anbefalte innlegg

17.02.10

FC Porto - Arsenal

UEFA Champions League

20:45 @ Estádio do Dragão

Viasat 4, Viasat Sport HD

 

Arsenal%20v%20FC%20Porto%20UEFA%20Champions%20League%20-5-atwwepL5l.jpg

 

Det er no klart for dei siste 16 i Champions League, og konkurransen blir med det mykje tøffare. Laget frå Porto vart ein klar nummer 2 bak Chelsea i si gruppe. Chelsea var også dei einaste som klarte å slå Porto i gruppespelet, og Porto enda med 12 poeng, kun to bak Chelsea. Spesielt var det defensivt Porto gjorde sine saker bra, med kun tre innslupne mål på dei seks kampane i gruppespelet. Arsenal på si side var solide i gruppespelet, og kapra ein komfortable førsteplass foran Olympiakos. Det vart ein tøff start på gruppa borte mot Standard Liege, der dei låg under med to mål allereie etter fem minutt. Arsenal vann kampen til slutt 2-3, og la med det grunnlaget for gruppesigeren ettersom dei vann alle heimekampane sine. I heimleg serie er Porto ubeseira på sine siste 12 og har vist god form i det siste. Arsenal fekk ein opptur i forrige kamp mot Liverpool, etter tre kampar mot tøff mostand som endte med to tap og ein uavgjort. Arsenal kjem til å ta med seg den gode følelsen frå Liverpool-kampen inn i denne, og håpar på å skaffe seg eit godt utgangspunkt før returkampen på Emirates. Den siste kampen mellom dei to laga i Portugal endte 2-0 til Porto, riktignok mot eit reserveprega Arsenal-lag. Kampen på Emirates endte 4-0, eit resultat Arsenal gjerne ser igjen.

 

-------------------------------------------

Arsenal nyhende

 

Andrey Arshavin og Alexandre Song er dei siste spelarane på skadelista til Arsenal. Det blir skade nummer 63 og 64 som er rapportert frå Arsenal-leiren hittil denne sesongen(!), ein ganske begredeleg statistikk. Song har likevel eit lite håp om å rekke kampen, men meir om det får vi ikkje vite før pressekonferansen seinare i dag. Eduardo er håpa å vere tilbake til denne kampen, elles er det dei samme som var med mot Liverpool som er aktuelle her. Denne sesongen har også Emmanuel Eboue ofte blitt brukt som klubbens høgreback i CL, og det kan vere interessant å sjå om Wenger satsar på han eller den meir defensivt solide Bacary Sagna i ein tøff bortekamp.

 

Forventa starting XI

 

Manuel Almunia

Bacary Sagna - William Gallas - Thomas Vermaelen - Gael Clichy

Cesc Fàbregas© - Denilson - Abou Diaby

Samir Nasri - Nicklas Bendtner - Thomas Rosicky

 

 

Man to watch: Abou Diaby

 

 

Siste 5

 

Arsenal 1-0 Liverpool

Chelsea 2-0 Arsenal

Arsenal 1-3 Manchester United

Aston Villa 0-0 Arsenal

Stoke City 3-1 Arsenal

 

-------------------------------------------

 

 

 

 

 

Porto nyhende

 

Porto er som sagt i god form, og har gjort det bra i heimleg serie i det siste. Dei ligg for augneblinken på tredjeplass, ni poeng bak leiande Benfica, men med ein kamp mindre spelt. Dei vann CL så seint som i 2004, og veit kva denne konkurransen går ut på. Skadesituasjon og suspensjonar ukjent.

 

Siste 5

Leixões 0-0 FC Porto

FC Porto 3-0 Naval

Nacional 0-4 Porto

FC Porto 1-1 Paços Ferreira

FC Porto 3-2 U. Leiria

 

Forventa starting XI

 

Helton

Jorge Fucile - Bruno Alves© - Rolando - Álvaro Pereira

Freddy Guarín - Raul Meireles - Fernando Francisco Reges

Radamel Falcao - Hulk - Christian Rodriguez

 

Man to watch: Hulk

Endret av TomWhittaker
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt jobba, TomW. Flott kamptråd (vår første på nynorsk ^^). Så deilig at kampen vises på Viasat 4. Ganske flaks at kampen vår havnet på en onsdag og at Bayern - Fiorentina var den eneste andre CL-kampen den dagen. Dessverere er prisen av å se denne kampen på V4 å måtte høre på de inkompetente apekattene i studio.

 

Kampen blir nok veldig tøff, men jeg har tro på at vi får med oss et godt resultat hjem. Har tro på enten uavgjort eller ettmålsseier. Tror dette kan være en god kamp for Denilson å spille i. Tror vi skal ha ganske grei kontroll på midten med Cesc, Denilson og Diaby, til tross for at vi (sannsynligvis) mangler Song. Eastmond ble forresten tatt ut av reservelagstroppen som møtte Chelsea i går kveld, og det spekuleres i om at han får spille fra start dersom Song ikke kan spille. Selv tror jeg at han kommer til å sitte på benken uansett om Song er fit eller ikke.

Lenke til kommentar

Fin kamptråd! Tror dette blir en jevn kamp, men at vi trekker det lengste strået. Bendtner stanger inn vinnermålet.

 

Lukasz Fabianski

Emmanuel Eboue - William Gallas - Thomas Vermaelen - Gaël Clichy

Cesc Fábregas - Craig Eastmond - Abou Diaby

Tomas Rosicky - Nicklas Bendtner - Samir Nasri

 

Syntes Fabianski burde få sjansen i morgen, siden Almunia har vært ræv denne sesongen. Eboue må på backen, siden vi trenger en som klarer å slå innlegg mot bulldoseren på topp. Håper også Eastmond får sjansen, jeg har mistet troen på Denilson. Nasri må få spille på venstrekanten, for der er han klart best.

Lenke til kommentar
Bendtner er fortsatt ikke i form, tror ikke at han skårer enda.

 

Han har ikke imponert meg enda etter skaden. Håper jeg tar feil, og at han viser seg frem i morgen.

Tror kampen blir tøff. Jeg tror det er realistisk å tro at vi klarer en uavgjort. Kanskje ett mål bak. Noe annet ville imponert meg stort.

 

Flott tråd btw Tom :)

Endret av -Lasse
Lenke til kommentar

Å fy faen, ingen Almunia, Gallas, Song, Arshavin eller Eduardo! Ingen Eastmond heller for den saks skyld, så da virker midtbanen mer eller mindre bankers.

 

Arsenal squad:

2. Abou Diaby

3. Bacary Sagna

4. Cesc Fabregas

5. Thomas Vermaelen

7. Tomas Rosicky

8. Samir Nasri

12. Carlos Vela

14. Theo Walcott

15. Denilson

16. Aaron Ramsey

18. Mikael Silvestre

21. Lukasz Fabianski

22. Gael Clichy

24. Vito Mannone

27. Emmanuel Eboue

30. Armand Traoré

31. Sol Campbell

52. Nicklas Bendtner

 

What shall we make of this? Jeg tror:

 

Fabianski

Sagna - Campbell - Vermaelen - Clichy

Cesc© - Denílson - Diaby

Rosicky - Bendtner - Nasri

 

Men plutselig kan Theo eller Eboué snike seg inn i startoppstillingen. Blir scary uten Gallas i hvert fall, mens Almunias fravær er svaret på enkeltes bønner. Lurer på om han blir droppet som førstekeeper eller at han bare er skadet/syk. Er også "spent" på å høre hva som er galt med Gallas, håper ikke at det er noe alvorlig.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar

Quote fra arsenal.com:

 

Just to clarify, the new absentees are Alex Song (knee), William Gallas (calf), Manuel Almunia (finger) and Andrey Arshavin (hamstring). In addition, it was hoped Eduardo (hamstring) would return but it now seems that, like all those listed here, he will miss tonight's game and the visit of Sunderland at the weekend. Gallas is expected to sit out the trip to Stoke the following weekend aswell.
Lenke til kommentar

Laget:

 

Lukasz Fabianski

Bacary Sagna - Sol Campbell - Thomas Vermaelen - Gaël Clichy

Cesc Fábregas - Denilson - Abou Diaby

Tomas Rosicky - Nicklas Bendtner - Samir Nasri

 

Substitutes: Mannone, Silvestre, Traore, Eboue, Ramsey, Walcott, Vela

 

HAHA!! Fjørtoft er latterlig! "Sol Campbell har bare spilt en kamp, mot Stoke, og der var han forferdelig dårlig!". Haha, idiot.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...