Gå til innhold

Mafia II - Fakta, videoer og diskusjon


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+513

Har kjøpt PC versjonen, men bare fordi jeg håper på at de lager NR 3 mye bedre.

 

Det hjalp å kjøpe hver eneste GTA spill. De blir bare bedre og bedre etterhvert.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva hvis du bytter ut ordet chapter med mission. Er misson 4 mye?

 

Hvor mange mission har feks gta? Jeg er på chapter 10 eller noe

 

GTA har jo 90+ missions i hovedhistorien. Mafia har, etter det jeg har hørt, 15 chapters. Hvis det er slik at hvert chapter har ett mission så... You do the math!

 

Jeg gleder meg uansett til jeg får spillet, regner med det ligger i postkassa i dag eller i morgen. Spiller det selvsagt på PC.

Lenke til kommentar

Kommet til Chapter 4, og spillet er herlig sålangt. Spiller med alt på fullt, og må si det er sinnsykt bare å se på hvordan f.eks folk låser igjen døra når vi skal gå, samtidig å se hvordan frakken beveger seg etter bevegelsene, også ellers når man løper og går, så realistisk! Stemningen er som tidligere sagt muligens det beste jeg har opplevd i et sandkasse spill noensinne,, enten det er vaskedama i gangen, eller hunden i bakgården som bjeffer på uteliggerne som man såvidt ser og hører igjennom vinduet på vei ut.

 

Bilkjøring på snøen i sim modus er også ganske hardt, men sinnsykt morro! Hvis det bare er 13 kapitler blir nok spillet ganske kort ja, men har all tro på at det forsetter å være bra, så lenge det varer.

Lenke til kommentar

Må si jeg er dypt skuffa over mangelen på Free Mode. Samtidig ser jeg at vi har blitt løyet til en del hele veien. Viser seg at spillområdet er mindre enn lovet. Det er færre biler enn lovet. Det går visst ikke an å bruke ratt og pedal, selv om dette ble bekreftet. De fleste bruker kortere tid på å fullføre spillet enn fortalt, osv. Høres nesten ikke ut som at det er verdt penga, men får bare bite i det nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...