Gå til innhold

Ensidia bannet i 72 timer, 25 LK first kill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å spesifisere.

 

Saronite Bomb gjorde slik at gulvet respawnet og dermed kunne de gjøre encounteret uten å tenke på Valkyren som kaster folk utenfor kanten.

 

Saronite Bomb er også en del av rotasjonen til rogues for å øke DPS, og buggen skjedde ikke engang hvert forsøk.

 

I følge Ensidia hadde de ingen idè om at det var Saronite Bomb som forårsaket bugen.

Lenke til kommentar
Ensidia ville tatt den, Bug eller ei. Det værste er jo at GM sitter jo å ser på. De kunne lett informert Ensidia om denne buggen hvis de ville, men de ventet til kill, så ban. De kunne også Hotfixa det(som det ble gjort på f.eks Illidan World first tries) imellom tries. Men de gjorde ingenting. De satt bare å så på. Vel vitende om at det var en bug der. JEg skal ikke si om Ensidia gjorde det med vilje eller ei, men Blizzard dreit seg ut, rett å slett.

 

Mine tanker rundt dette, som postet i Småprat tråden.

Lenke til kommentar

Ensidia har exploita seg igjennom bøttevis med firstkills, og jeg syntes det var greit de fikk en ban.

 

Dette er riktignok en exploit som KAN ha blitt oversett, og litt latterlig å banne dem for.

 

Oozeling på C'thun og Curse of Weakness-stacking på Algalon derimot, der visste de hva de gjorde.

Lenke til kommentar

Hvis det er sånn ensidia sier at de ikke viste hva som forårsaket buggen osv. så er det ganske latterlig at de blir banna, men vi får se, de burde poste en video for å rengjøre navnet sitt eller så burde blizzard post raid chat som beveiser at de viste om buggen og hva som forårsaket den.

 

Synes godt game masteren kunne ha poka dem og sagt, "hei ikke bruk bombs mkay?"

Lenke til kommentar

Skal vi se. De encounterne ensidia/nihilum har exploita er:

C'thun (Oozeling bug)

Lady Vashj (DI/SW:D bug)

Twin Eredars (Lampebug, så de ikke tok skade)

Hodir Hard mode (Clever use of game mechanics, spellsteale buffs, stacke mages)

Algalon (Curse of Weakness-stacking)

Arthas (Saronite bombs)

 

 

På tide å sette ned foten snart, eller?

Endret av Knofle
Lenke til kommentar
I følge Ensidia hadde de ingen idè om at det var Saronite Bomb som forårsaket bugen.

 

Nå gamer jeg riktignok ikke WoW, liten sak jeg så på IRC

 

Just look up the recent updated statistic on several Ensidia non-Rogues. And you see this little "XXX Engineering schematics" on most of them. They done it normal, realized it was the bombs and got the rest of the raid to level engineering. They have no defense. Armory doesn't lie.
Lenke til kommentar

Og dette er en av hovedårsakene til at jeg sluttet å spille WoW. Blizzard banner brukere når de selv er skyld i idiotiet. Blizzard driter seg ut og dytter ansvaret over på brukerne sine. Hvordan i svarte skal en som bruker vite hvordan en eller annen boss er ment å virke? Man bruker selvsagt de midler man har for å ta ned en boss, om bossen velger å ikke skade meg, ja så synes jeg det er fint. Jeg underspiller jo ikke for at bossen skal få drepe meg, det ville vært idioti.

 

Utnyttelse av "bugs" bør være en naturlig del av spillet. Man betaler tross alt for å spille WoW, og at Blizzard kaster deg ut for at spillet bugger, noe som i bunn og grunn er Blizzards feil - så har det gått alt for langt.

Lenke til kommentar
Litt snodig egentlig, syns ikke Blizzard burde kunne banne dem for det, da de ikke viste (i følge dem), hvorfor bossen bugget.

Hva skulle de gjort? vente 2 dager på GM for å rapportere buggen?

 

Det er garantert flere GMs som sitter og ser på når desse top guildene tar nye bosser. Så en ticket ville sikkert tatt rundt 30 sekunder, og buggen vart fiksa kanskje en halvtime etter at ensidia tok bossen.

 

Og til Nikka. Du har ett poeng men du må også huske på at dette er folk som bruker ekstremt mye tid på wow, og vet så og si alt som er å vite. De har en så stor kunnskap at de hadde merka vist noe var gale. Og de tok bossen først på 10 man der alt fungerte, selvfølgelig skal ikke bossen da fungere slik at gulvet begynner å bygge seg opp igjen.

 

At vi ikke får bruke bugs er vell bare noe Blizzard har alltid hatt ett krav om, og Ensidia var de som rapporterte guilden Exodus som exploita på Yogg +0. De sa at de fortjente å bli banna fordi det hadde brukt en bug for å ta ned bossen og bli verdens første.

 

Skrev litt i småprat tråden om en som hadde posta på mmo-champion som anonym Ensidia medlem. Om dette bare er tull vet jeg ikke, men for å si det sånn. Vi vet egentlig ingenting.

 

"During the LK fight we noticed something was different then the other 3 tries. No we did not power level engineering for the fight, we first noticed something was wrong right then and there. I was too focused on my role to notice what was happening, in retrospect, it happened so fast, I simply heard two or three people saying in vent "Whoa, did you see that?" followed by our raid leader stating "Whatever you did just now, do it again next phase." This happened in fraps as well as in two or three raid warnings. This is why the fraps will never be released unless some serious editing and music background is added, one member stated we should just voice over again and reenact the whole fight without the mentioning of this glitch and edit the raid warning frame by frame. He was told not to worry about it. Let me assure you this mentality is only present in the corrupt few found in most large and elite organizations."

Lenke til kommentar

1.Man må følge spillets regler for å unngå ban 100%.

2.Man kan bryte dem å ta konsekvensene...og ikke klage etterpå. (Som jeg gladelig hadde gjort om jeg kunne fått drept arthas. Jeg hadde med overlegg utnyttet enhver exploit. Akkurat som at jeg alltid kjører for fort med bilen min. Jeg har penger klar til bøter...og syntes bøter er viktig:))

3. Å slutte å spille pga Blizzard sin nåværende ban-policy er bare "drama-queen" aktig.

Lenke til kommentar

Altså, jeg tar ikke mitt eget liv i et spill, for at spillets produsent ikke klarer å unngå å lage en bug som ødelegger for meg. Hva om buggen inntraff når de hadde bossen nede på 2%, skulle de da bare ha whipet raidet, fordi at de ville utnyttet en bug og "jukset" om de valgte å drepe bossen? Blizzard er alt for lik Apple, maktsyke idioter.

Lenke til kommentar

Blizzard som selskap er nødt å følge sine egne regler og være relativt konsekvent. Også statuere eksempler med å banne også high-end-guilds som bryter reglene.

 

Og som sagt...alle må til enhver tid i denne verden vurdere konsekvensene av sine handlinger. I teorien ja...om dem ville unngå ban 100% så måtte dem wipet. Men hadde dem gjort det? neppe! Ikke jeg helelr...jeg ville bare tenkt...ok..kanskje jeg kan "get away with it"....og tatt følgende!

Lenke til kommentar
Blizzard som selskap er nødt å følge sine egne regler og være relativt konsekvent. Også statuere eksempler med å banne også high-end-guilds som bryter reglene.

 

Og som sagt...alle må til enhver tid i denne verden vurdere konsekvensene av sine handlinger. I teorien ja...om dem ville unngå ban 100% så måtte dem wipet. Men hadde dem gjort det? neppe! Ikke jeg helelr...jeg ville bare tenkt...ok..kanskje jeg kan "get away with it"....og tatt følgende!

 

Poenget er at iflg Ensidia så utnyttet de ikke en exploit (som er det som er ban grunnlag iflg Blizzard).

De har også dokumentert i form av combat logs at denne roguen bruker Saronite Bombs i sin rotasjone på alle IC bossene.

Kanskje visste de om det, kanskje ikke. Either way, grunnlaget for ban er syltynt og tåpelig av Blizzard etter mitt syn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...