Gå til innhold

Utrolig dobbeltmoral fra FA sin side


DeTomaso

Anbefalte innlegg

Det er ikke uten grunn at man føler seg forskjellsbehandlet når det gjelder FA.

 

Det kan da ikke være tvil om at FA er ute etter Ferdinand og United når man ser på disse to situasjonene:

 

http://www.dailymotion.com/video/xc0z9i_mo...m-the-fa_webcam

 

Ferdinand: 4 kamper utestengelse!! "Cirkus Merano": 0

 

Kan vel også nevne i forbifarten FA's utestengelse av Evra etter en Chelsea-kamp og påståtte slag etter kampen... 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er rett og slett så latterlig at det er uforståelig... Hvordan går dette ann i det 21. århundre? Vi lever i en verden der media styrer mye, men ingen prøver seg mot FA. Det er så åpenbar forskjellsbehandling og like vel så går det ikke an å konfrontere FA med det.

 

Når det er sagt så er vi ikke de eneste som blir forskjellsbehandlet heller, selv om det virker slik ofte.

Endret av mx1000
Lenke til kommentar

For meg er dette to identiske hendelser.

Når FA har tid til å sette seg ned å studere begge disse situasjonene før de tar en avgjørelse, er det med meget stor undring jeg ser at de kommer frem til to helt forskjellige avgjørelser.

 

Forstå det den som kan, men at det nører opp under antakelser om forskjellsbehandling kan det vel herske liten tvil om...

Lenke til kommentar

Det er ingen som tør å ta en diskusjon om dette. Jeg har prøvd å fremprovosere diskusjoner rundt dette med blant annet Liverpool-supportere og ingen har noe å si. Både over nett og på pub eller med kompiser. Ingenting. Dette er folk som mener Alonso er større enn Scholes / Macherano større enn Keano osv. Altså, folk uten selvrespekt med null dybde eller baktanke. Bunnløse. Tilogmed ikke de klarer å svare for dette.

 

Det er en håpløs sak. Det er gang på gang. Men det er også riktig som mx1000 sier. Vi er ikke de eneste som blir forskjellsbehandla, verken av dommere eller FA. Men hva skal man gjøre når man er en liten nordmann ...

Lenke til kommentar

Viste dette til tre kompiser idag, 2 liverpoolfans, 1 unitedfan.

De to sa: "Forskjellen er at Masche sin treffer bare litt i bakhodet, og han ser ikke at spilleren er der", "Rio kakker han til med albuen med hensikt, og det er mye hardere"

Kompisen min som er Unitedfan skuffet meg og sa at han ikke syntes Masche sin var like ille som Rio sin, "fordi Rio treffer mye hardere"

 

...

Lenke til kommentar
Er den fire kampers utestengelse hardere enn Mascherano sin? Mascherano fikk pinadø meg INGEN VERDENS TING for sin. Da er det ikke sjanser i havet for at fire kamper er riktig for Rio. Hadde akseptert to, til nøds tre. Masche skulle derimot også hatt et par kamper.

Nå fikk han 3 kamper, da... Regelverket må være slik at tilsynelatende ubegrunnede anker gir ekstra straff, av den enkle grunn at hvis IKKE det er slik, får man situasjoner som den før city-kampen, spillere utnytter ankesystemet til å få spille viktige kamper.

 

Det som er galt her er at Mascherano ikke ble straffet. FA er aldri konsekvente. Fotballforbundene i dag er en gjeng møkkamenn, det er et gjennomkorrupt drittsystem hvor pampene tar avgjørelser etter eget forgodtbefinende og for egen vinning. Men det var korrekt å utestenge Rio for det han gjorde.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner og aksepterer at dommere kan gjøre vurderingsfeil midt oppi kampen og det som skjer. Men at FA som sitter å vurderer dette med bilder, repriser, slowmotion og whatnot foretar slike forskjellsbehandlinger er for meg helt uforståelig. Heldigvis kostet det oss ikke seieren i dag.

 

 

Edit: Jeg er vel kanskje ikke den eneste som føler at dommere generelt den siste tiden har dømt mange avgjørende situasjoner feilaktig mot United. Føler dette begynte etter Fergusons kommentarer om dommeren mot City(?).

Endret av Alt-Ctrl
Lenke til kommentar

Uansett om straffen er like feig og uproporsjonal som vi er vant med fra FA sin side når det gjelder oss, er det hårreisende idiotisk av Rio og dra et sånt stunt når vi endelig har fått ham tilbake. Virker som han har bestemt seg for at han ikke gidder å spille mer denne sesongen.

Lenke til kommentar
Edit: Jeg er vel kanskje ikke den eneste som føler at dommere generelt den siste tiden har dømt mange avgjørende situasjoner feilaktig mot United. Føler dette begynte etter Fergusons kommentarer om dommeren mot City(?).

Det har skjedd siden tidenes morgen. Det var forøvrig mot Sunderland.

Lenke til kommentar
Den videoen er forøvrig dårlig. Ser jo ikke hva Rio gjør i det hele tatt, lett å ta hans parti med akkurat den vinkelen der.

 

Mange her som har "tatt parti med" Rio??

Poenget her er vel forskjellsbehandlingen som blir gjort.

Det er etter min mening to identiske saker...

 

Både Rio og Mascherano gjør noe som kan straffes av FA. Bare Rio får straff...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...