Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes jenter om kjønnshår?


Veltins

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tilleggsinformasjon som kunne vært interessant: Hvor mye kjønnshår har de jentene som har svart her selv, og hvordan stiller de seg til endringer der?

Jeg, som har presisert ganske hardt at menn skal ha hår, har en tynn tynn stripe. Jeg har forsåvidt generelt lite kjønnshår, de blir lange, men det er ikke så veldig mye av det. Jeg liker ikke hår på meg selv, av hygieniske grunner. Du vet, blod som tyter ut av oss en gang i måneden setter seg gjerne godt i hår etter et par timer.

Lenke til kommentar
Hvordan kan en glattbarbert mann føles overfladisk? Vet du sier du er klar over at det ikke er slik, men fremdeler interessert i å vite hvordan du kom frem til den tolkningen.

 

Selv synes jeg en glattbarbert mann virker overfladisk fordi, vel, hvorfor barberer han seg? For å se bra ut. Hvis det er av en annen grunn enn omverdenen eller utseende derimot, så synes jeg det ikke er overfladisk på samme måte. For eksempel hvis en gutt tenner på å kle seg i jenteklær og barbere hele kroppen. Det er det samme med alt det vi gjør når vi pynter oss. Synes selv at gutter som pynter seg mye etter min erfaring også er mer overfladiske.

 

Føler også at hvis han barberer hele kroppen så krever han sikkert det samme av meg, som er jente og etter samfunnets normer skal være den hårløse. Hvis han derimot ville akseptert med med eller uten hår, er jo heller ikke dette noe problem.

 

Dette er bare mine fordommer. Og jeg tror de stemmer til en viss grad.

Lenke til kommentar
Tilleggsinformasjon som kunne vært interessant: Hvor mye kjønnshår har de jentene som har svart her selv, og hvordan stiller de seg til endringer der?

 

Null og niks ;)

Trives glattbarbert, og er det stort sett til enhver tid. Jeg personlig ville nok ikke spart uansett om gutten hadde bedt meg om det av den enkle grunn at jeg føler meg mer ren og hygenisk uten (:

Endret av Maren-mor
Lenke til kommentar

Ettersom at jeg har hår på kassa og magen, og rundt lårene så kjører jeg ikke glatt. Men stusser det ned til 1 cm ca. Blir seende for dumt ut om hårveksten min plutselig skal stoppe rundt der mener jeg, så litt må det være. Pleide å være glatt, og er det fortsatt på pungen pga komfort. Det som tar over for veiviseren blir altså stusset på. Synes det funker bra, og har ikke fått noen klager sålangt.

Lenke til kommentar

mnjaaaa, er vel mer av den oppfatning av at ting bør være naturlig... Jeg stusser litt, og tar bikini-linja . Og jeg ser helst at partneren også stusser noe. Men helt glatt, eller ugjennomtrengende jungel er ikke lekkert.

Lenke til kommentar

Jeg er ei jente på snart 19, og jeg elsker kjønnshår på gutter! :) Er helt enig med at hår er mandig. Har sagt til typen han ikke får barbere seg, og han er storfornøyd. Haha

 

Selv er jeg glattbarbert, takler ikke å ha hår der nede selv.

Endret av Kakko
Lenke til kommentar

Tror også at det er mange gutter som har problemer med selvbildet pga mye kroppshår , noe som er litt synd da vi alle er forskjellige og SKAL ikke se ut som modellene som er på forsidene på diverse jenteblader.

 

Personlig så har jeg mye hårvekst , samboeren min var noe skeptisk til det til å begynne med, (før hun ble kjent med meg) men kan ikke sove på brystkassa mi nå om jeg har barbert bort hårene.

 

Personlig så funker det best med stussing nedentil, man slipper problemer sånn som at man får inngrodde hår , irritasjoner når man trener, kløe og det er generelt mindre arbeid enn å måtte barbere hver bidige dag.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...