Gå til innhold

Hovefestivalen 2010 på Tromøya i Arendal


Tunky

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror Camp Sommerfugl blir stedet i år!

Veldig sentralt, og det ligger godt til. En del jeg kjenner var der i fjor og hadde det topp, var innom der en del. Fin plass og ligger greit til mtp doer, innganger og ikke minst hvor flatt det er.

Var også en del som bodde på det som blir frivilligcampen, på området der. De bodde helt inntil veien, nesten ved flaggstanga. Fin plass!

 

Edit: kan forøvrig nevne at jeg var ute på Hove i dag i forbindelse med seiling, og var ved Strandstua. Regner med at det er der det blir kinostrand, og gjerder er allerede kommet opp. Brygga er ødelagt - den delen som kobler sammen flytebrygga og land har løsnet og ligger nedsunket, så vær obs på dette om dere kommer med båt.

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Milanjo, du har vært her på forumet lengre enn meg. Eller, ihvertfall vært mer aktiv.

Så, du kan ta deg av organiseringen av forumtreffet, så kan jeg heller hjelpe til hvis du trenger noe hjelp :)

Superb, da starter jeg en tråd med en gang! Sender deg en PM på mandag. :)

 

Er forøvrig enig i at treffet er på mandag eller lignende. Festivalen starter tirsdag, så det er derfor kanskje rom for en avstemning om hvilken dag det skal være?

 

Edit:

Bare ei uke igjen så er jeg der! :D Slår forøvrig et slag for camp sommerfugl. Lå der i fjor og hadde det mildt sagt som en fisk i smørøyet. :wee:

 

Edit 2:

Da var tråden i gang! Skrik ut om du vil være med, dette blir knall!

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Fra togstasjonen er det enkleste og billigste å bruke Hove sin transport. Gå gjennom parkeringshuset, over Torvet og til Tyholmen (hint: fordi kirka, mot vannet) så finner du en kø som tar ferge over til Skilsø og buss ut til Hove.

Eventuelt kan du prøve lykken på en vanlig buss som går forbi ved togstasjonen, men jeg tror det kan være veldig fullt der. Det enkleste er nok Hove sin transport hvis du vil unngå taxi.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Gjør meg bare glad jeg reiser med Lavprisekspressen. :wee: Direkte til Arendal sentrum, og derifra er det jo bare en kort båt- og busstur til området. :)

Lenke til kommentar

Sitat fra Hovefestivalen.no

 

" Ikke ta med åtte venner i et tomannstelt, og unngå å ta med en samisk lavo hvis det bare er du og dama som skal sove der. Skjønner? Hovefestivalens stab på festivalcampen vil vise deg hvor du kan slå opp teltet ditt, gi deg en hjelpende hånd med barduner og spiler i tillegg til å sørge for at branngatene holdes ryddige. "

 

Ut i fra det så burde det jo gå greit og naboene våres i fjor hadde lavo. Så med mindre reglene har endret seg så skal nok alt være i orden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...