Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

"We are still on the market for another defensive player because we have the need for one more."

- Wenger

 

Ser ut til at Wenger vil ordne en skikkelig bred stall neste sesong. Fantastisk!

 

Så lenge dere ikke raner Rovers for Jones eller Nzonzi så er jeg fornøyd

Det går bra, ingen vil ha de uansett så du slipper å bekymre deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fiorentina insists they have no intention of letting Sebastien Frey leave the club this summer despite the arrival of Artur Boruc.

 

Det blir nok Schwarzer på oss, gitt. Ikke det optimale, men bedre enn Almunia og Tabbianski. Det kan også bety at Wenger vil satse på Szczesny neste sesong. I tillegg har Schwarzer bøttevis med rutine og lederegenskaper. Han kan sikkert lære unge Wojciech en ting eller to.

Lenke til kommentar

Hei, ser det er mye aktivitet her i Arsenal tråden :) Det jeg lurt på var om noen her ønsker å skrive et gjesteinnlegg på fotbalbloggen min. Bloggen handler om Engelskfotball, men for det meste om Premier League. Det jeg lurte på var om noen her kunne skrevet et gjesteinnlegg om Arsenals gullsjanser. Hadde satt stor pris på dette. Så om du har noen tanker du vil få ned på papiret er det bare å kontakte på PM. Kanskje det er litt offtopic, men hadde satt stor pris på dette...

Endret av joecole
Lenke til kommentar
Arsenal have been linked with a £4million move for Fulham goalkeeper Schwarzer but, when asked whether he was interested in a deal, Wenger replied: "Not really.

 

"We are still looking at various situations, but I would not like to come out on any individuals."

 

Manuel Almunia missed Arsenal's friendly win over Barnet on Saturday through illness and Wenger is yet to decide who will be his first-choice keeper during the coming campaign.

 

He added: "At the moment, in pre-season, there is no No.1 - you have to give a chance to everyone to show how good he is. You cannot decide that today."

 

Da ser en Scharzer-overgang brått mer usannsynlig ut. Da håper jeg på Thomas Sørensen eller Sebastien Frey, men jeg tipper vi ender opp med Handanovic. Jaja, han kan umulig være dårligere enn Almunia/Fabianski.

 

Ser nå at at Handanovic de tre siste sesongene har sluppet inn henholdsvis 45, 45 og 56 (!) mål. Nei takk, da ser jeg heller at Szczesny får sjansen.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Husker ikke helt i hvilken tråd det var snakk om Gallas, jeg er delvis enig i det at det er greit å få solgt han nå, men tror nok at han hadde greid seg i én sesong til. Han hadde en ganske solid sesong før skaden sin på slutten og kunne være greit å ha i 2010/2011, iallefall om Campbell forlater oss.

 

Silvestre er ikke noe særlig spiller å ha med videre etter hva jeg har sett av han før. Det virker som at andre spillere liker han, men han kan være litt treig med offsidefella når det gjelder o.l. så jeg hadde heller foretrukket Gallas sammen med Vermaelen i denne situasjonen.

 

Traoré burde omplasseres til ving i en 4-4-2 formasjon. Han har veldig bra fart og greier å få til mer brukbare innlegg enn Sagna, mens de deffensive ferdighetene er ikke helt på topp. Selv om han "fucker opp" til tider, så synes jeg at han er en veldig spennende spiller, som kan gjøre det bra som ving/beck i framtiden. Håper jeg får se mer av han i framtiden, han er virkelig en spiller jeg tror kan gjøre det bra.

 

Ellers så trenger vi en mer solid #1 enn "average Al"/Fab, samt at Özil hadde vært et bra tilskudd.

 

Om Wenger får gode forsterkninger til neste sesong så er det mulig å se Arsenal endelig som gullkandidater igjen!

Lenke til kommentar

Akinfeev eyes English move

 

Arsenal and Manchester United are two of the very best clubs in the world.

 

If both of them are going to be looking for keepers this summer - or even the next summer - then of course I am interested.

 

I have spoken with Arshavin about Arsenal and London life. He has only had good things to say about the club and the city.

 

He said some very nice things about me going on to be the best goalkeeper in the world - and that he would like me to reach that goal at Arsenal with him.

 

Hadde absolutt ikke gjort noe.

Lenke til kommentar

Denne sommeren har ihvertfall ikke Wenger noenting å klage på hvis han faktisk ønsker seg en annen førstelagskeeper enn Fabianski/Almunia. Frey er etter all logisk tankegang tilgjengelig for en overkommelig sum, både iforhold til deres budsjett og de kvalitetene han besitter. Hart er også et alternativ, her er det riktignok litt uklart hva han selv virkelig ønsker, men det er tenkelig at også han er interessert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde vært så jævlig rått med Akinfeev i Arsenal :D

 

Uansett så må Wenger slutte å holde oss på pinebenken og anskaffe seg en ny keeper asap.

 

Jeg tror Fabianski har potensialet til å bli en god keeper med nok spilletid, men jeg vil ikke gamble med sesongen for at han skal få nok spilletid. Kan heller komme innpå i en kamp hvor Arsenal har god kontroll og leder konfortabelt istedenfor.

 

Er spent på hva som skjer med Sczesny og. Han har jo sagt selv at han vil ikke bli lånt ut mer og heller kjempe om keeperplassen i Arsenal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...